IRC-Galleria

Mä kaipaan Espanjaan. Olin tulossa duunista eilen ja kuuntelin musaa, mut sit hoksasin, et käytävän toisella puolella kaks jätkää puhu espanjaa. Mä pistin musat pois ja keskityin kuuntelemaan, ku ne puhu säästä ja Suomesta. :D Toinen tais olla ihan espanjasta, mut toinen oli jostain etelä-amerikasta aksentista päätellen.

Niiten elekieli ja puhenuotti oli nii uskomattoman tuttu, et melkein menin juttelemaan. :D
Mietin omaa aikaa Madridissa. Mun kavereita ja vakikahvilan työntekijöitä. Jossain ne nytkin on. Luultavasti syömässä illallista, tai pelaamassa kaverin kansas XBoxia tai jotain yhtä turhaa. Ehkä mun tutun bändi harjottelee, polttelevat vähän pilveä siinä samalla ja juovat. Huomenna kukaan ei oo kuitenkaan tekemässä mitään. Javier saattaa olla käsipallotreeneissä tai myös harjottelemassa bändinsä kanssa. Tai sit ne lukee Hectorin kanssa johonkin ihme astrofysiikan kokeeseen.

Mun jenkkikaverit on jossain Tribunalin kahvilassa puoleen yöhön. Mä voin oikeesti nähä, miten ne lähtiessään antaa toisilleen poskisuudelmat ja juoksee metroon. Linja 10, Plaza de Castillaan. Metrot on siistejä ja tilavia. Siniset penkit. Plaza de Castillalta mä otan dösän. 716, 717, 712 tai 713. Kello on puolta yhtä ja kotiin palaavat yläasteikäset nuoret alkaa laulaa flamencoa takaosassa. Ne taputtaa rytmiä ja laulavat intialaisen sävelasteikon mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.