IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Väsynyt mutta onnellinen! :)Maanantai 08.05.2006 04:44

Joo nyt todellakin väsyttää,, niin kovaa putkee vedetty Mirkun, Sohvin ja Minnan kans tanssitreeneissä et vähemmästäki alkaa väsyttää! Torstaina alettii treenaamaan tanssia ja kolme päivää pistettii jalalla koreasti neljä tuntii päivässä. Mut täytyy sanoo et oli täysin sen arvosta!! Eilen esitettiin tanssi Sin Limiten & Pal Kaminon keikalla, jossa oli sali ihan täynnä porukkaa. Ja oli kyllä sellaset kemut et ei varmaan ihan heti tuu. Porukka oli ihan messissä ja näki tasan tarkkaan mitä väriä räppääjät, bändin jäsenet ja tanssijat edusti! :) Oli niin mahtavaa ylistää Jumalaa tanssimalla ja vetää ihan täysillä! Ei paljo tarvinnu tanssiessa hymyä teeskennellä.. :D Koko ilta oli kaikkine esityksineen loistava, ja jäi varmasti sellastenkin mieleen jotka ei oo uskossa. :)

Nyt alkaa vaan kroppa olla vietävän väsyny, mutta huomenna on onneks vapaa joten saa nukkuu piiitkään!! Niin joo ja meinas unohtuu sauna! Eilisen ykköskohokohta treenien jälkeen: Sohvin kanssa saunaan ja uimaan ja ruokapöytään. Luksusta! Ja "viiden minuutin" vahtivuorot junassa ku väsytti niin paljo et oltas muuten löydetty ittemme päätepysäkiltä. Ja hei sulauduttiin aika hyvin San Andreaksen ghettoon! ;) Ja heti meit luultiin kaupassa varkaiks..
Tänään oli esp. nuortenilta missä oli toinen esitys, ja muutenki hauska ilta. Ja Napolin suussa sulavaa kinkkupitsaa.. mm.

Nyt on raukee ja väsyny ja onnellinen olo, ja on jo ikävä nukkumattia. Mä sanon terveisiä! :)

Öitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.