IRC-Galleria

Viikko taas takana..Maanantai 23.10.2006 01:28

Huhuh! Onpa ollu melkosta sykkimistä tää viime viikko. Koulussa oli vika viikko ennen harjottelua, oli tenttiä ja ruotsin päättökoe jne. Perjantaina nuortenillassa oli taas ihana olla, vaikka väsyttikin kulunu viikko kamalasti. Kyl toi seurakunta vaan on niin mun koti..

Nii ja sitte viime viikolla oiskohan ollu keskiviikko kun olin menossa kouluun ja poikkesin sitte hakiksen rannan kautta, vaikka olin jo valmiiks myöhässä. Tuli vaan vahva tarve päästä sinne rantaan just sillon. Sitte mä istuksin siinä rantsun penkillä ja kattelin merta kun siihen tupsahti mies mun viereen istumaan. Hän oli asunnoton mies, joka oli juuri päässyt vankilasta ja tullut siellä uskoon jne. Hän kertoi mulle tarinansa ja sain jakaa mielettömän rikkaan hetken tän miehen kanssa kun puhuttiin, luettiin raamattua ja rukoiltiin yhessä. Ja kuinka iloinen tämä herra oli siitä että joku hänen kanssaan puhuu. Kun yleensä ihmiset katsoo pois ja kävelee ohi. Siinä kun yhdessä itkettiin niin tajusi kuinka Jeesus oikeasti haluaa meidän olla hänen kaltaisiaan. Että me mentäis ja oltais ihmisiä niille joilla ei ole ketään. Että näytettäis valoa niille jotka elää täydellisessä pimeydessä. Tää hetki aamupäivällä hakiksen rannassa kodittoman ihmisen kanssa avarsi taas mun sydäntä hurjan paljon. Jumalan johdatus ja suunnitelmat on niin ihmeelliset. En sitte koskaan päässy luennolle asti mutta uskon oppineeni tuosta hetkestä sanoinkuvaamattoman paljon enemmän kuin kolmen tunnin teorialuennosta. Tää on se mitä mä haluan tehä. Olla läsnä ihmisille. Jumala johdattakoon ja näyttäköön että miten.

Eilen oltiin Erjan ja Mellun kanssa viettämässä tyttöjen iltaa. :) Oltiin käymässä lintsillä valokarnevaaleissa ja nautittiin ihan valtavan paljon!! Naurua riitti ja vaikka väsy olikin niin ei ois paljon hauskempi ilta voinu olla! Sitte käytiin vielä vähän tanssahtelemassa.. :) Kiitos tytöille rakkaille ihanasta illasta! Ootte huippuja! <3

Tänään oltiin vankilassa taas pitämässä kokousta. Ei sanat riitä kertomaan mutta oli ihana hetki. Ja sai jotenki iteki taas voimia, kun sai kohdata niitä vankeja.
Sitte kävin vielä illalla Mellun luona ja saateltiin Erja ku se lähti taas Keuruulle. Maattin sohvalla ja chillailtiin.

Huomenna alkaa harjottelu JA SOHVI TULEE JA MIRKKU TULEE!! <3

Hyvää yötä raksut! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.