IRC-Galleria

Viikot kuluu.. kuukaudet vierii.. Maanantai 20.02.2006 21:54

Huh! Onpas taas menny aikaa etten oo kirjotellu. En oo paljon ollu koneella, kun on ollut kaikkea muuta niin paljon. Ja Mirkku on paiskinu niin paljon töitä, sillon me pyhitetään kone kokonaan sen käyttöön. Viikko on taas melkeen kulunu edellisestä kerrasta. Oon viime aikoina pysähtyny miettimään että kuinka nopee aika meneekään.. Tuntuu että ei tosiaan ehdi ees ajatella kun taas on uus viikko menossa.. Ja sen myötä on väkisinkin tullu mieleen se,että muutama kuukausi enää niin Suomi kutsuu. Nyt mä yllätän kaikki, koska uskon että kaikki olettaa että odotan innoissani Suomeen pääsyä! Pitkään odotin että sen ja sen verran aikaa niin pääsee Suomeen. Nyt en haluaisi lähteä. Vaikka perhettä ja hyviä ystäviä on iso ikävä, niin tuntuu että en millään haluaisi palata. Vaikka turha sitä on tässä vaiheessa vielä miettiä, kun kuukausia vielä jäljellä, mutta on vain tullut mieleen.Tästä paikasta on kuitenkin tullut niin rakas.Ja jos jotkut ajattelee, että noniiin, nyt se on löytänyt itelleen miehen sieltä.. Niin ei. Kyse ei ole siitä. :)
Mut tosiaan viikko on menny muuten normaalia rataa, mutta vähän haikeasti. Sakke muutti torstaina Suomeen, mikä on aika kova paikka meille. Sakke on kuitenki ollu meiän kans koko tän ajan tosi paljon. Mutta mä rukoilen että Jumala pitää Sakesta huolen ja johdattaa kaikessa. Samana päivänä sain myö suru-uutisen yhen kaverin kotoa. Sitä alko miettiä kuinka katoavaa elämä on.. Ja kuin sitä pitäis osata arvostaa oikein. Anni onneks piristi mun päivän ja meil oli kyl kiva ilta. :)
Viikonloppuna oli normaalisti nuortenillat. Lauantain nuortenillassa oli puhumassa Hannu Vaurula. Kokous oli tosi mahtava ja saarna jäi kyllä mieleen. :)
Tänään oon siivonnu koko päivän kämppää, tehny ruokaa jne. Tytöt on tänään laskemassa Sierra Nevadassa niin oon ollu koko päivän ihan ittekseni. Tekee välillä ihan hyvää :)..
Jep, mutta kaikille terkkuja ja haleja!:)
Ja etukäteen Hyvää yötä Jeesus myötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.