IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PHOTOSHOOT! ARGH!!Perjantai 31.10.2008 20:06

Angstinakki! Photoshoot! NOOOH!! Arrrrrgh, panicpanicpanic AT THE DISCO AAAAAAAAAAA I'M GOING INSAAAAAAAAAAAANE!!!

Ja arvatkaa mitä muuta!

SEPHIROTH!!

...ttu sitä tähtisientä, soitti One Winged Angelia koko juhlakurssitunnin torstaina, ja sit ku muut huutaa "FAATHEEEEEER" ni me kaks takaa "SEPHIROTH". Perkele. Ei hyvin mee. SEPI-SETÄ, GET OUTTA MY HEAD DDDD8 Ja sit pojat bilsantunnilla sitä HEMMETIN Rihannan Disturbian jumputusta NYAAAAAAAH I'm cursed!

Photoshoot evottaa. Ens viikon lauantaina pitäs olla Tampereella Akatsuki-photis, ja voi ihanaa meillä OLI kaikki, ja nyt - Konan ja Zetsu häippäs. Missään tapauksessa emme heitä syytä, diktaattoriäidit eivät ole mukavia. Muttakun yhyy. Viikko aikaa polkasta jostain perkeleestä sisäkkö ja salaatti. Mulla on kohta kaks kaapuaki ni niidenkää kaa ei pitäs olla ongelmaa, mutq yhyy. Darn it.
No jaa, niin kai siinä välillä käy. Jos jostain löytyy vapaaehtosia ja rahakkaita Konaneja ja Salaat- anteeks, Zetsuja, niin jonoon siitä, meiltä puuttuu :'D

No joo. Systeemi kusee vähä muutenki, elämä toisinsanoen. Seurustelu on mulle liian vaikeeta hommaa, perkele. Olen fanservuaddikti ftw YÄÄÄÄÄÄH. Angstinakki!
Joojoo neiti nettikielto tuli isäpapan konehelle - ei voi mittään. Kun se leader-sama tulis kampaajalta ni lähen sen kaa jonneki. On NÄLKÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.