IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

PHOTOSHOOT! ARGH!!Perjantai 31.10.2008 20:06

Angstinakki! Photoshoot! NOOOH!! Arrrrrgh, panicpanicpanic AT THE DISCO AAAAAAAAAAA I'M GOING INSAAAAAAAAAAAANE!!!

Ja arvatkaa mitä muuta!

SEPHIROTH!!

...ttu sitä tähtisientä, soitti One Winged Angelia koko juhlakurssitunnin torstaina, ja sit ku muut huutaa "FAATHEEEEEER" ni me kaks takaa "SEPHIROTH". Perkele. Ei hyvin mee. SEPI-SETÄ, GET OUTTA MY HEAD DDDD8 Ja sit pojat bilsantunnilla sitä HEMMETIN Rihannan Disturbian jumputusta NYAAAAAAAH I'm cursed!

Photoshoot evottaa. Ens viikon lauantaina pitäs olla Tampereella Akatsuki-photis, ja voi ihanaa meillä OLI kaikki, ja nyt - Konan ja Zetsu häippäs. Missään tapauksessa emme heitä syytä, diktaattoriäidit eivät ole mukavia. Muttakun yhyy. Viikko aikaa polkasta jostain perkeleestä sisäkkö ja salaatti. Mulla on kohta kaks kaapuaki ni niidenkää kaa ei pitäs olla ongelmaa, mutq yhyy. Darn it.
No jaa, niin kai siinä välillä käy. Jos jostain löytyy vapaaehtosia ja rahakkaita Konaneja ja Salaat- anteeks, Zetsuja, niin jonoon siitä, meiltä puuttuu :'D

No joo. Systeemi kusee vähä muutenki, elämä toisinsanoen. Seurustelu on mulle liian vaikeeta hommaa, perkele. Olen fanservuaddikti ftw YÄÄÄÄÄÄH. Angstinakki!
Joojoo neiti nettikielto tuli isäpapan konehelle - ei voi mittään. Kun se leader-sama tulis kampaajalta ni lähen sen kaa jonneki. On NÄLKÄ.

NettikieltoperkeleMaanantai 27.10.2008 21:15

Joo, hehe, meitsi hommas kuukauden nettikieltoo. Eiks hienoo? Et silleen, mua ei täällä näy niin hirveesti, pyrin sniikkimään joko tänne (Peinin luokse) tai iskälle nettiin, mut nii. Älkää heittäkö mitään kiireistä, soittakaa jos on jtn akuuttia. Hehe |D

Ja kirjamessuilla olleille kavereille:
BINDIEN POISREPIMINEN EI EES SATTUNU!!!! >8DDDDDD
Uchiha-bindit jesarilla paljaalla iholla. Venytti vähä inhottavasti. Mut pois ottaminen ei sattunu yhtää n_n Hihi. Lällätilää.
Mut muuten kyl kärsin siel messuilla, peruukki kusas tokana päivänä, Ibin (Porkanidesu) kengät oli liian pienet joten jalat on ihan rakoilla ja namusetänä oleminen oli vaarallista puuhaa, sormissani on hampaanjäljet.
Mut oli kivaa <3 Ja nyt vaa ootellaan Anikiin lauantain cossikuvia. Mulle saa heitellä kuvasia jos jollakulla on niitä 8D

Olen virallisesti angsti'tachiTorstai 23.10.2008 03:36

Hmm. Kävin toissapäivänä terveyskeskuksessa. Aamulla alko ahdistaa ja tein jotain tyhmää (enkä ees kunnolla tajunnu tekeväni) ja sit lähin sinne terkkarille. Pääsin päivystävälle hoitajalle suht pian, ja se anto päivän vapaaks koulusta ja määräs lääkäriajan seuraavalle (tälle) päivälle. Anou... En menny tänäänkää kouluun. Etoo... Etoo... BDI-testistä (vai mikä se nyt oli, masennustesti) 32 pistettä (laskin ite 34). 30-63 pistettä: vakava masennus. Kahden viikon sisällä pitäs tulla lähete nuorisopsykiatriselle.
En uskalla kertoa äidille että oon pois koulusta, se ei tiedä mitä oon tehny ja missä ollu, oon vaan valehdellu et kaikki on normaalisti. Ei sille ny voi oikeen mitään sanoo, se pitää mua kauheena melodraamakuningattarena - viime syksynä oli sama homma, ei ihan yhtä pahana mut kuitenkin, ja äiti lähinnä suuttus ja sano että "no, mun mielestä tää on kyllä vaan poissaolojen kalastelua". Vituttavaa. Kenelle sitä puhuu jossei omalle äidilleen, perkele!
Olen siis virallisesti masennusta sairastava silmäpussinen angsti-Itachi. Wootwoot, jippii. Saa nähä haluaako ne mut pillerikuurille, en oo oikeen suopee sitä ajatusta kohtaan. Ja koulupsykologille en enää mene, se on vissi ja varma.

Kiitokset mun paraparaparille, olisin varmaan itkeny viimeset kaks päivää ellet sä olis mun tukena, lintsaillu mun seuraks ja syöny mun kaa jätskiä ja tanssinu Sorania varmaan viiskytä kertaa läpi.
Kiitokset Sasu-chanille, sulle tekstasin ekana kun hiffasin mitä oon tehny. Kunpa asuttais lähekkäin.
Kiitokset Hidan-chanille, on ihanaa kuulla että sä välität ;___;
Ja kiitos kaikille jotka on olemassa ja puhuu mulle ja muistaa mut.

Ah, Tsukicon!Lauantai 18.10.2008 23:02

Tsukicon! Voi että, oli kivaa <3 Con sinänsä suhteellisen huonosti järkätty, liikaa ihmisiä liian pienessä tilassa, mutta voi! Uusia kavereita ja oli kyllä UPEETA <3 Hyppynarun hyppimistä keskellä katua ja tuttujen ettimistä ja muuta ihastuttavaa, unohtamatta piknikkiä Koffin puistossa itse conin jälkeen. Ah <3 Sydänsydän olen herkällä tuulella no en todellakaan mut kuitenki on kivaa. Huomenna taas, sensei [rikkaku] on vieläpä meillä yötä - miten tästä sais enää paremman?
- Vanhemmat »