IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.12.2012 03:59Aattelin et hyväksyn nyt vihdoin sen faktan et oon lopettanu cosplayn aikalailla kokonaan ja myyn suurimman osan peruukeista ja levitin ne kaikki tohon (paitsi obviously Aaerun ja Tsunan).

I cry. ;;;; Mun vauvat. Pitääks mun oikeesti myydä ne. Yhyy. Muutama noista on jopa käyttämättömiä.

Sighs.

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2012 21:49

Hei kaverit onks teillä on mun peruukkeja kellään? Koska mun mielestä mulla pitäis olla melkeen 30 peruukkia ja niitä on tossa sängyllä vaan 23. Esimerkiks Islanti, Pippin ja Izaya puuttuu.

Et jos oon myyny / antanu teille peruukkeja tai teillä on niitä lainassa niin sanokaa nyt jooko, oon myymässä niistä suurinta osaa pois tässä lähitulevaisuudessa ja haluun kartottaa mitkä kaikki pidän.

EDIT // TIEDÄN ET MUN SHERLOCK ON JOLLAIN TEISTÄ. Taika?

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2012 13:43Tän piti olla Soshin 2008 comeback Geen sijaan. Aatelkaas. Me tanssittais kaikki hassua hypnoottista kissapepputanssia eikä laulettais gee gee gee gee baby baby baby.

Tykkään tästä iteasiassa enemmän ku Duffyn alkuperäsestä versiosta. Taeyeon my flawless queen. /sobs ♥

Mut oikeesti. Hypnoottisia perseitä. Ihan vitun hypnoottisia.

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2012 00:35

BIGBANG oli vitun upee. Siis. Ihan vitun upee. Just saying.

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2012 03:03

Lähtö lentokentälle kaheksan tunnin päästä.

...voisin alkaa pakata.

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2012 00:25

Miettii että meniskö sitä kouluun huomen vai ei koska jee kolmas päivä jaksoo aika vitun jees ottaa eka poissaolo.

Mut oon niin helvetin kipee. TT TT

Ottokeee.

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2012 21:36

Vitulla päähän.

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2012 04:40

Rise of the Guardians oli hyvä~. *u* Nukkumatti on ihana ja paras hahmo koko leffassa everybody else go home. u u Except that don't bcus you're all cutiepies uwuwu.

VITTU TÄTÄ LUMEN MÄÄRÄÄ.

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2012 02:26

12 tunnin Korean Camp sunnuntaina huhhuhhuh. x x Oli kyl helvetin kivaa.♥ Mut silleen. Kaks ja puol tuntii opiskeluu heti puol kymmeneltä aamulla, opittiin kertomaan fiiliksistä lol. Sit tehtiin kimbapia. Vähä niinku sushia mut siel on sisäl porkkanaa ja kurkkuu ja munaa ja makkaraa ja silleen. Pitää tehä joskus. Halukkaat saa tulla syömään. Vink vink.

Enivei, kimbapin jälkeen kaks tuntii leikkimistä ja pelejä HUHHAH. Futista ja viestejä ja kaikki polttaa kaikkia ja kahden tulen välissä ja rikkinäistä puhelinta pantomiimilla ja. Oli helvetin hienoa. Meidän ryhmän kamelille kävi jotain tosi outoo en tiiä missä vaiheessa se sai hännän, Jonghyun (vetäjä) nauro lattialla polvillaan. Yhyy.

Korean Town oli superkiva, opettajat oli tehny kaikkii eri pisteitä ja pelejä ja muuta ja sit siel kiers poliiseja jotka vei vankilaan jos puhuit mitään muuta ku koreaa. Meidän kommunikaatio oli aika hienoo. Nyt osaan tilata kupin kahvia koreaksi. u u Kahvilas oli itetehtyi macaronseja tui. ;A; Niin hyvää.

JA MEIL OLI ILLALLISEKS KOTITEKOSTA BULGOGIA. GUYS YOU HAVE NO IDEA SE ON NIIN HELVETIN HYVÄÄ ET VOISIN ITKEÄ SOBSEU. Äiti lupas et saan tehä sitä ite huomenna ahih tulee kivaa.♥

Sit oli special lecture Korean ja Suomen eroista, sit esityksiä - jätkävetäjät veti jotain taekwondo-koreografiaa se oli sikahienoa - ja sit mind lecture, jossa hieno pastorimies puhui vaikeuksista. Päivän sana oli OVERCOME.

Kaikkia kiinnosti.

Tulkaa joskus meille syömään kimbapia ja bulgogia oli se pääasia.♥

ps. Haluun riisinkeittimen ostakaa mulle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2012 02:25

Kellään ylimääräsiä KE1, RUB7, PS5 ja YH4 kirjoja joita vois myydä / antaa eteenpäin? 8))♥