IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2012 03:40

Itken kaikkien näiden drow-armorien yms perään mitä ihmiset on tehny dAssa. Tehkää joku mulle kivasti nahka-armoreita ja scimitar pari, juu? <3

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2012 02:40

Oli iha bene viikonloppu.

Leevi ja Ensio.

Öisin tapahtuu kauniita asioita.

Assassin's Creed will be the death of me. /shot.

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2012 02:03

Taitaa tulla mammalle yks vauva tossa ensviikolla toivottavasti. <3

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2012 01:23

Hei gaiz, auttakaa ystävää hädässä. Kertokaa teidän läppäreistä. Merkki, malli, mikä on hyvä, mitä kantsii välttää. Tarviin koneen jossa on sen verran tehoja et pyörittää esimerkiks montaa youtubea samaan aikaan, eikä lagaa skypen / mesen / photarin / iTunesin / muiden ohjelmien kaa.

Pwease, hewp. ;_;

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2012 17:20

Suddenly, kauhee hinku kattoo animua. :C Haluun kattoo Starry Skyn loppuun ja Chevalierin uudestaan ja Baccanon ja lisää Gintamaa ja Lovely Complexin loppuun ja Oofurin kakkoskauden ja Saint Seiyaa ja Fairy Talea ja *sob*

JA SIT SE VITUN KORRA.

Mutta katsonko? En. Koska en voi. Koska en omista tietokonetta. Fml.

Sitä vois vaikka ruveta sitä Tick Tackia harjottelemaan. Tai Tell Themia. Tai Dora Doraa. Koska derp Abracadabran osaan jo. Prince And Princess Charming ois kans jees. Ja Bad Girl. Ai nii ja se Nu ABO loppuun. So many dances, so little energy. Kaiken päälle on niin vitun kuuma ghanxnkajjhsk tääl haluu Erkkikää mitää tehä.

En muute sit vissii pääse Desuun. Nähään Animeconissa. :I Ellen hommaa persettäni Kawaconiin mut joo ei kauhean todennäköistä.

Tracon sais ny pian vastata mein sähköpostiin. ><

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2012 01:23

Kikucon oli esim. perseestä. Tai siis con oli just sitä mitä odotin mut järjestelyt kusi ja toinen pääjärjestäjä oli typerä lapsellinen ihmisperse.

Long story short: meidän audio katkes kolmesti, samalla pilas kahen ihmisen soolot, ja toisella pääjärjestäjällä (jonka kaa tätä hommaa siis oli hoidettu) oli otsaa tulla puolustelemaan itteään ja syyttelemään kaikkia muita, melkeen jopa meitä.

Se hetki kun toinen ryhmän nuorimmaisista näyttää siltä että alkaa itkeä. Oli vielä sen eka esitys meidän kanssa.

Mainitsinko ettei kyseinen ihmisperse viittiny ees puhua meille tai kattoa meihin tokana päivänä, saatika pyytää anteeks tai kiittää esityksestä?

Haistakaa vaikkapa vittu.

Mut hahaha we're not that easy kivasti trollattiin Man Man Ha Nilla. Ylpee olo: vedettiin eka biisi loppuun vaik audio pasko totaalisesti, ja sit hiottiin kuntoon toinen koreografia neljässä tunnissa keskellä yötä vaik kolme seittemästä oli kipeitä.

No joo. Kikucon oli huono, me oltiin hyviä. Selvittiin hengissä, nyt sit vaa uusia tansseja entistä paremmin ja toivotaan et Tracon ottaa meidät. Jos ei, vituttaa mut whatever. Niiden menetys.

Ja kiitos kaikille jotka kehu ja tuki ja varsinki niille jotka tuli lauantaina pukuhuoneeseen meidän perässä. ;_; It meant the world to me.

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2012 01:44

Nii muute hei oonks mä jättäny saappaani jonneki? Ihan perus mustat nahkasaappaat nauhoilla. Ne on aika helvetin kalliit ni jos oon unohtanu jonneki ni ois aika jees saada takas. ;_; Anyone?

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2012 01:30

Stressaan itteni esim hengiltä Kikuconin kaa.

Kyl huomaa ettei työskentele cossaajien kaa ku ei millää haluta mennä siitä mistä aita on matalin.

Hnngghh.

[Ei aihetta]Lauantai 05.05.2012 18:16

[Ei aihetta]Torstai 03.05.2012 21:13

Koht kaks viikkoo kipeenä. Vittu mä haluun ulos täältä.

Taitaa jäädä multa Tampere kuplimatta tänä vuonna. :I