IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Whistle whistleSunnuntai 23.11.2008 01:12

Ääh, homma kusee, ulkona pakkasta ja maassa lunta. Suatana.

Nyt meni kyl päivä vähä persiilleen. Siitä PITI tulla hieno. Karkkii ja iskä Lontoos ni piti mennä sen Uchiha-kämppään pelaan tanssipelii ku oma peesee on pokspoks, mut mitenkäs kävi? Matto on liian vanha, sen liittimet ei mee kiinni pikkuläppäriin ku ei oo USB-liittimet vaa jotku häröt pyöreet u____u Että perkele. No, nyt varmaan saan sit sen uuden koneen jossain vaihees, ehkä jouluna, tai ainaki jtn sellasta iskä höpötti. Olis jo aikaki kyllä |D Ja voisin saman tien kinuu uuden tanssimaton. Toi on vähä... Vanha. Ja Muro nauro sille ku se on... Tota... Värikäs 8< Ja siinä on vähä paskaa musaa.
No, päivä sit meniki silleen et mentiin Tähtisienen kaa iskälle, ei saatu sitä mattoo kii ja katottiin Charlie's Angels ykköne. KULTA OLI IHANAA NÄHÄ SUA PITKÄSTÄ AIKAA ;_____; Koulus on ollu iha tylsää ilma sua! ...mut olit selvästi lääkehuuruis ku sillee vaa juoksit mun syliin keskelle suojatietä. Oot sulone huuruis, tiesiks? Ei sinänsä, oot muutenki <3

Eheehee, huomenna pitäs mennä kattoon Wall-E äidin kans Lasten Cinemaan XD Ihana ajatus, änkst. Ja sain Muron flunzzan. Ja Tähtisienen flunzzan jämät. Eli nyt on kurkku kipee ja hoilotan iha täysil tääl jtn SexyBackia. Hittoku hienoo. Maanantain olis matikankoe, mitenkähä mä siitäki selviin? Yhtälöparien laskeminen sujuu muute mutku EN VAAN OSAA sitä swappausjuttua. Tai kai mä ny jotenki sen tajusin ku Heta selitti, mut no kuitenki, herttimaleijaa. Ei vaa voi osata. Matikka sukkaa. Mutku tosta kokeesta pitäs saada joku fucking ysi etten saa seiskaa joulutodistukseen ku perhana kokeista on tullu 7-, 9- ja 7½. Ei viittiny matikanope antaa mun mennä millekää kertaustunnille ennen koetta. Eikä anna käydä matikan tukiopetukses. ET KIITTI TÄSTÄKI! Biatch. Ch! Alkaa jo ottaa piähä.

Ömömö. Inhoon Helsinkii. Olisko joku vähä unelma muuttaa täält jonnei perämettille tai jotain. No okei, en osais elää ilman kauppoja lähellä mut kuitenki. Tai niinku Ensin pahin painajainen: "Rivitaloon Espooseen". Kyl mulle kelpais, missä tahansa kunha ei tääl D8
Ja hitto vie,
VIHAAN NORSSIAAAAAAAAAAAH!!!
Paska koulu täynnä snobeja neroja, pissiksiä, fruittareita ja muita paskoja! Helloo, olen suorastaan luotu siihen ympäristöön. Voi Rebecca, JASHININ KIITOS sä oot olemassa!
No, sen verran täs asuu porukkaa lähel et voin varmaa tyylii kerran kuukaudes tuppautuu jolleki seuraks jonneki tai hankkii jonkun tänne seuraks. Kunha oon ahkera ja siivoon huonetta nii et saan viikkorahan *vilkuilee lievästi sanottuna sotkuista lattiaa* ...että perkele.

No tota joo, oliha täski päiväs jtn hyvää - näin Repa-murun ja ostin kaulapannan. Perus ohut yksrivinen rottaniittipanta josta roikkuu keskeltä ketju jonka pääs on lukko ja kaks avainta :'D Kakstoista euroo, lulz. Toivottavasti kestää paremmi ku edelline niittipanta, Bäkkärilaatu kusee, se menis katki eikä sitä saa enää korjattuu, sano suutari 8< Nii ja käsiraudat tuli ostettuu kans, mustaa pörrökarvaa. Ähähähä. Tekis mieli pistää ne roikkuun pantojen viereen sängynpäätyyn mut ehken viiti kuitenkaa. Äiti saattas järkyttyy. *enkelihymy*

Joo no nyt tää jää ootteleen et joku tuloo meseen.

ALL HAIL MOMMY!Keskiviikko 19.11.2008 00:46

Hohoo, joulu edessä, min kaipaan jo kesää! XD Puol vuotta tulee kyllä meneen liian hitaasti. Mut joulu sais tulla kyllä <3 Pääsis lomalle ja olis muutenki kivaa taas <3 Mut hyi ku on talvi, on kylmä ja sitä luntaki saattaa tulla ;_____; Meh no lieks lumi. Se on kylmää. Ja märkää. Ja tunkee joka paikkaan.

Ja joulun jälkeen tulee TRRRRRRRACOOOOOOOOONNNNNN <333333 TraconTraconTracon, FF-ryhmäcossi, pääsee leikkimään Kadajia 8D Oon kyllä kusessa sen puvun kanssa, mut eipä voi mittään, pakko se on saada tehtyä. Ehdottelin joilleki että vaihtaisin cossia Yazooseen, kerta hän olisi hieman helpompi, mutta Porkanidesu (Aeris) kielsi ehdottomasti ;____; Senkin akka. Ja fracture (Cloud) muistutti että sitten ei saatais yhtään Cloud x Kadajia. Joten pakkohan se on. Koska Cloud x Kadaj = <3~ Ja kyllä Sephiroth x Kadaj, Yazoo x Kadaj ja Zack x Cloud kans on luvvvvvv, mutmutmut, meillä on kiva koiranpentuseme Cloudina ja ku oon Kadaj ni eiköhä se servuile mun kans <3 Ja oon saanu luvat jo kahdelta tyypiltä, Cloudilta ja Zackilta (muro-) että saan piileskellä niiden buster-swordien takana kun meidän mini-Sepi hankkii kuitenki jotku himopohjat ja sit mä oon pieni sieni ku oon kaikkein lyhyin ja mua kuitenki kiusataan ja yritetään semettää by ilkeä Cid 8< Damn you, Sepi töh vaahtosammutin Jr.!

Jajaja. Äiti on kerranki kiva! Se lupasi että kesällä, joskus juhannuksen ympärillä, ennen ku neljä serkkua tulee vanhempineen Hollannista valtaamaan kesämökkitontin isoimman mökin, saan vallata sen kavereiden kanssa (korkeintaa seittemän kappaletta, vaikkei kyllä ole aikeissa niin paljoa porukkaa raahata mukaan.)
Ja ideana että sinne kun päästään niin cossit mukaan ja vietetään rauhallista photoshoottailun täyttämää mökkielämää XDDD Mökkeilyä Final Fantasy style, kerta tällä hetkellä mukana olis Kadaj, Zack, Reno (rikkaku) ja Aeris. Paitsi että Aeris saa tehdä ittestään Yazoon tai jonkun muun miekkosen tähän hommaan, mehän pidetään jätkäleiri, akkoja ei hyväksytä >8D
Justiin Ibin (Porkanidesu / Aeris) kanssa suunniteltiin että pitää vetää jonneki ovenpieleen juliste (typoon: kuliste -.-') jossa lukee jtn sen tapasta kun "Neljää vastuuntuntoista 14-16-vuotiasta nuorta tutustutetaan tämän mökin ja viiden päivän leirin avulla yksin / kimppakämpässä asumisen iloihin ja suruihin ja kasvatetaan pitämään huolta itsestään." Ja sitte allekirjotukset jokaisen omalla käsialalla ja pervosmaili sinne viereen <3 Ja seinälle tietty joku lakana tai sellane johon sit käydään kirjottelees ja piirtelees kaikkea hienoa (pervoa) mitä tulee mieleen sen n. viiden päivän aikana 8D (tirppa, sinne ei piirrellä sit mitään sen tyylisiä kun piirsit Pena-miitissä Kibasta, Sasukesta, Narutosta ja muista. Tiedät JUST mitä tarkotan. Emme halua isoja... Öh... No niin siis, ei sellasia seinille.)

Mutta huoh, kesään on vielä puol vuotta. Sitä ennen ehtii tulla joulu ja Tracon <3 Niitä odotellessa sit rampataan nuorisopsykiatrisella. Turha jätkä se psykiatri joka oli tänään ku ekaa kertaa käytiin, heti kauppasi pillereitä. Perhana, minähän en lääkkeisiin rupea.

Huomenna venäjänkokeet, hyi. Yritin lukeeki, enks oo ahkera? Ja ylihuomenna enkku, en jaksa muuta ku plaraa sanastoo, hehee, selviin siitä luontaisilla lahjoilla! ...lollers. Ja perjantai: bilsa. Siitä jos en heruta vähintää ysiä ni hitto, ei hyvin heilu.
Koeviikot on tuskaa </3

No niin. SEEYA, LADDIES!

PHOTOSHOOT! ARGH!!Perjantai 31.10.2008 20:06

Angstinakki! Photoshoot! NOOOH!! Arrrrrgh, panicpanicpanic AT THE DISCO AAAAAAAAAAA I'M GOING INSAAAAAAAAAAAANE!!!

Ja arvatkaa mitä muuta!

SEPHIROTH!!

...ttu sitä tähtisientä, soitti One Winged Angelia koko juhlakurssitunnin torstaina, ja sit ku muut huutaa "FAATHEEEEEER" ni me kaks takaa "SEPHIROTH". Perkele. Ei hyvin mee. SEPI-SETÄ, GET OUTTA MY HEAD DDDD8 Ja sit pojat bilsantunnilla sitä HEMMETIN Rihannan Disturbian jumputusta NYAAAAAAAH I'm cursed!

Photoshoot evottaa. Ens viikon lauantaina pitäs olla Tampereella Akatsuki-photis, ja voi ihanaa meillä OLI kaikki, ja nyt - Konan ja Zetsu häippäs. Missään tapauksessa emme heitä syytä, diktaattoriäidit eivät ole mukavia. Muttakun yhyy. Viikko aikaa polkasta jostain perkeleestä sisäkkö ja salaatti. Mulla on kohta kaks kaapuaki ni niidenkää kaa ei pitäs olla ongelmaa, mutq yhyy. Darn it.
No jaa, niin kai siinä välillä käy. Jos jostain löytyy vapaaehtosia ja rahakkaita Konaneja ja Salaat- anteeks, Zetsuja, niin jonoon siitä, meiltä puuttuu :'D

No joo. Systeemi kusee vähä muutenki, elämä toisinsanoen. Seurustelu on mulle liian vaikeeta hommaa, perkele. Olen fanservuaddikti ftw YÄÄÄÄÄÄH. Angstinakki!
Joojoo neiti nettikielto tuli isäpapan konehelle - ei voi mittään. Kun se leader-sama tulis kampaajalta ni lähen sen kaa jonneki. On NÄLKÄ.

NettikieltoperkeleMaanantai 27.10.2008 21:15

Joo, hehe, meitsi hommas kuukauden nettikieltoo. Eiks hienoo? Et silleen, mua ei täällä näy niin hirveesti, pyrin sniikkimään joko tänne (Peinin luokse) tai iskälle nettiin, mut nii. Älkää heittäkö mitään kiireistä, soittakaa jos on jtn akuuttia. Hehe |D

Ja kirjamessuilla olleille kavereille:
BINDIEN POISREPIMINEN EI EES SATTUNU!!!! >8DDDDDD
Uchiha-bindit jesarilla paljaalla iholla. Venytti vähä inhottavasti. Mut pois ottaminen ei sattunu yhtää n_n Hihi. Lällätilää.
Mut muuten kyl kärsin siel messuilla, peruukki kusas tokana päivänä, Ibin (Porkanidesu) kengät oli liian pienet joten jalat on ihan rakoilla ja namusetänä oleminen oli vaarallista puuhaa, sormissani on hampaanjäljet.
Mut oli kivaa <3 Ja nyt vaa ootellaan Anikiin lauantain cossikuvia. Mulle saa heitellä kuvasia jos jollakulla on niitä 8D

Olen virallisesti angsti'tachiTorstai 23.10.2008 03:36

Hmm. Kävin toissapäivänä terveyskeskuksessa. Aamulla alko ahdistaa ja tein jotain tyhmää (enkä ees kunnolla tajunnu tekeväni) ja sit lähin sinne terkkarille. Pääsin päivystävälle hoitajalle suht pian, ja se anto päivän vapaaks koulusta ja määräs lääkäriajan seuraavalle (tälle) päivälle. Anou... En menny tänäänkää kouluun. Etoo... Etoo... BDI-testistä (vai mikä se nyt oli, masennustesti) 32 pistettä (laskin ite 34). 30-63 pistettä: vakava masennus. Kahden viikon sisällä pitäs tulla lähete nuorisopsykiatriselle.
En uskalla kertoa äidille että oon pois koulusta, se ei tiedä mitä oon tehny ja missä ollu, oon vaan valehdellu et kaikki on normaalisti. Ei sille ny voi oikeen mitään sanoo, se pitää mua kauheena melodraamakuningattarena - viime syksynä oli sama homma, ei ihan yhtä pahana mut kuitenkin, ja äiti lähinnä suuttus ja sano että "no, mun mielestä tää on kyllä vaan poissaolojen kalastelua". Vituttavaa. Kenelle sitä puhuu jossei omalle äidilleen, perkele!
Olen siis virallisesti masennusta sairastava silmäpussinen angsti-Itachi. Wootwoot, jippii. Saa nähä haluaako ne mut pillerikuurille, en oo oikeen suopee sitä ajatusta kohtaan. Ja koulupsykologille en enää mene, se on vissi ja varma.

Kiitokset mun paraparaparille, olisin varmaan itkeny viimeset kaks päivää ellet sä olis mun tukena, lintsaillu mun seuraks ja syöny mun kaa jätskiä ja tanssinu Sorania varmaan viiskytä kertaa läpi.
Kiitokset Sasu-chanille, sulle tekstasin ekana kun hiffasin mitä oon tehny. Kunpa asuttais lähekkäin.
Kiitokset Hidan-chanille, on ihanaa kuulla että sä välität ;___;
Ja kiitos kaikille jotka on olemassa ja puhuu mulle ja muistaa mut.

Ah, Tsukicon!Lauantai 18.10.2008 23:02

Tsukicon! Voi että, oli kivaa <3 Con sinänsä suhteellisen huonosti järkätty, liikaa ihmisiä liian pienessä tilassa, mutta voi! Uusia kavereita ja oli kyllä UPEETA <3 Hyppynarun hyppimistä keskellä katua ja tuttujen ettimistä ja muuta ihastuttavaa, unohtamatta piknikkiä Koffin puistossa itse conin jälkeen. Ah <3 Sydänsydän olen herkällä tuulella no en todellakaan mut kuitenki on kivaa. Huomenna taas, sensei [rikkaku] on vieläpä meillä yötä - miten tästä sais enää paremman?
- Vanhemmat »