IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2012 02:26

12 tunnin Korean Camp sunnuntaina huhhuhhuh. x x Oli kyl helvetin kivaa.♥ Mut silleen. Kaks ja puol tuntii opiskeluu heti puol kymmeneltä aamulla, opittiin kertomaan fiiliksistä lol. Sit tehtiin kimbapia. Vähä niinku sushia mut siel on sisäl porkkanaa ja kurkkuu ja munaa ja makkaraa ja silleen. Pitää tehä joskus. Halukkaat saa tulla syömään. Vink vink.

Enivei, kimbapin jälkeen kaks tuntii leikkimistä ja pelejä HUHHAH. Futista ja viestejä ja kaikki polttaa kaikkia ja kahden tulen välissä ja rikkinäistä puhelinta pantomiimilla ja. Oli helvetin hienoa. Meidän ryhmän kamelille kävi jotain tosi outoo en tiiä missä vaiheessa se sai hännän, Jonghyun (vetäjä) nauro lattialla polvillaan. Yhyy.

Korean Town oli superkiva, opettajat oli tehny kaikkii eri pisteitä ja pelejä ja muuta ja sit siel kiers poliiseja jotka vei vankilaan jos puhuit mitään muuta ku koreaa. Meidän kommunikaatio oli aika hienoo. Nyt osaan tilata kupin kahvia koreaksi. u u Kahvilas oli itetehtyi macaronseja tui. ;A; Niin hyvää.

JA MEIL OLI ILLALLISEKS KOTITEKOSTA BULGOGIA. GUYS YOU HAVE NO IDEA SE ON NIIN HELVETIN HYVÄÄ ET VOISIN ITKEÄ SOBSEU. Äiti lupas et saan tehä sitä ite huomenna ahih tulee kivaa.♥

Sit oli special lecture Korean ja Suomen eroista, sit esityksiä - jätkävetäjät veti jotain taekwondo-koreografiaa se oli sikahienoa - ja sit mind lecture, jossa hieno pastorimies puhui vaikeuksista. Päivän sana oli OVERCOME.

Kaikkia kiinnosti.

Tulkaa joskus meille syömään kimbapia ja bulgogia oli se pääasia.♥

ps. Haluun riisinkeittimen ostakaa mulle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2012 02:25

Kellään ylimääräsiä KE1, RUB7, PS5 ja YH4 kirjoja joita vois myydä / antaa eteenpäin? 8))♥

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2012 22:54

Ehhiiiiii vittu mun unet.

Tää on hieno lukekaa kaikki.

Siis.

Oltiin jossain, en ees tiedä missä, tai mitä meidän piti tehä oikeestaan, mut huomasin että kaikille mun kavereille oli kasvanu sellaset oranssipunakeltaset sarvet. Ja olin että eiiiii vittu. Ja sit juoksin kysymään joltain, muistaakseni Tuikelta, että hei hei hei mitä tapahtuu, ja Tuike hymyili mulle oikeen nätisti ja sano:

"Je ireumeun Aradiaimnida!" (= minun nimeni on Aradia.)

Mut. Sillä oli sen polkupyörän (Tavros?) sarvet.

Ja sit se jatko:

"Choneun Homestuckeun saramimnida!" (= esim "choneun Finrandeun saramimnida", minä olen suomalainen, = abt. minä olen Homestucklainen.)

Ja tästähän se riemu repes, juoksin ympyrää kyselemässä ihmisiltä et mikä niitä vaivaa ja Taika ilmotti että je ireumeun Feferiimnida ja sillä oli vittu Aradian sarvet, ja Nunnu että je ireumeun Tavrosimnida ja sillä oli jonkun sarvet jota en muista ja tää jatku vaik kuinka pitkään I cry.

Ja sit meidän yhtäkkiä piti tanssia Gangnam Style, mut sit ku siinä on se kohta jossa jätkät menee tyttöjen jalkojen väliin punnertaan ni Tuike ei päässy sinne koska sillä oli Tavroksen sarvet ja ne oli niin leveet et se vaan puski Siiriltä jalat alta.

WHY IS THIS MY LIFE.

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2012 21:44

Boom shaka laka, meitsi lähtee Lontooseen joulukuussa kattoon BIGBANGia.♥

Pitäs olla aika vitunmoinen konsertti tulossa uhuhuhu~. *u*

Ja sit mietin miks oon köyhä ku maksan päälle 200e konserttilipuista. Mmo.

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2012 23:58

Kertun äiti kuvas, ottakee ottakee ^^

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2012 05:06

.ZERO on Suomen toiseksi paras k-pop tanssiryhmä.

Tultiin toisiksi KDCssä.

Se itkun määrä. I can't. Oikeesti. En tajua.

Tuomarit oli perseestä ja nyt on epätodellinen olo ugh. Saatiin just Ellan kaa ruokaa.

...sitä vois vaikka kaatuu sänkyyn seuraavaks.

Vähä itkettää edelleen. En tajua. Me tultiin toisiksi. Me hävittiin tasan SM-tason tanssijoille. Tää on niin helvetin uskomatonta. ; ;

[Ei aihetta]Perjantai 12.10.2012 02:37

Jos en ole ollut tarpeeksi selvä, sunnuntaina klo 18 (ovet aukee klo 17) Glorialla. Ilmanen sisäänpääsy. Meitä saa tulla kannustamaan. Vink vink. 8))

Rakastan jokaista joka ottaa meistä kivoja kuvasia.

[Ei aihetta]Lauantai 06.10.2012 02:48Hyvät naiset ja herrat, kahdeksankymmentätuhatta korealaista laulamassa ja tanssimassa Gangnam Styleä.

80,000.

Tajuatteko te.

Juma.

Vitun.

Lauta.

Kaheksankymmentä vitun tuhatta.

TOI ON NIINKU PUOL PLANEETTAA. TAI JOTAIN.

I can't.

/replays.

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2012 04:43

Kusin hissan ylppärit aika rojaalisti.

No. Toivotaan et saan huumoripisteitä mun suttupapereista. :I

[Ei aihetta]Lauantai 15.09.2012 01:49

Mulla on huomenna koreankoe. En todellakaan osaa läheskään kaikkia merkkejä. Plus meille on opetettu g, j ja ch erilailla ku mitä ne on koneella kirjotettuina askdjkjsld.

Keu ri seu ma seu.

= christmas.

FOR FUCK'S SAKE KOREAN LANGUAGE WHAT IS WRONG WITH YOU tää oli paska idea yhyy äiti haluun vaan nukkumaan mutku 38 sanaa huomiseks.

ItQ.