IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2012 04:43

Kusin hissan ylppärit aika rojaalisti.

No. Toivotaan et saan huumoripisteitä mun suttupapereista. :I

[Ei aihetta]Lauantai 15.09.2012 01:49

Mulla on huomenna koreankoe. En todellakaan osaa läheskään kaikkia merkkejä. Plus meille on opetettu g, j ja ch erilailla ku mitä ne on koneella kirjotettuina askdjkjsld.

Keu ri seu ma seu.

= christmas.

FOR FUCK'S SAKE KOREAN LANGUAGE WHAT IS WRONG WITH YOU tää oli paska idea yhyy äiti haluun vaan nukkumaan mutku 38 sanaa huomiseks.

ItQ.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2012 01:59

Okei nyt mitä helvettiä mä teen.

Haluun opiskella sitä perhanan koreaa, vihdoin taas kieli jota oikeesti haluu oppia ja luoja tietää että mulla on hyvä kielipää jos vaan oon motivoitunu, mut ne tunnit on lauantaisin 15-17. Ja sieltä vipataan tosi nopeesti ulos jos et oo paikalla.

Ja tajusin vast nyt et se tarkottaa käytännössä sitä että mä en voi käydä Lontoossa iskän luona about ikinä.

Eli nään sen seuraavan kerran tyyliin puolentoista kuukauden päästä.

And now I'm a little upset. Hyvin lähellä etten pistä vaan suoraan viestii sille opettajalle että peruutanki jo nyt.

Mitä pienen ihmisen pitää ees tehä tällasessa tilanteessa /sob

[Ei aihetta]Tiistai 28.08.2012 15:56

Noniin hei PH-ryhmä, vakava kymysys: onko meidän järkeä pitää ryhmää Traconissa, kun meitä on kuus varsin randomia hahmoa tulossa, vai siirretäänkö myöhempään coniin? Monet on sanoneet että tulis mielellään myöhemmin mukaan mut Traconiin eivät saa pukuja valmiiks.

Imo kannattais vaan siirtää. Mitä mieltä ihmiset on?

[Ei aihetta]Lauantai 18.08.2012 23:00

Ei vittu siivoon mun hyllyjä ja lipastoa ja tää shitti mitä täältä tulee, kävin just kultasta ernuaikaani läpi. Ja oon aika varma et meen helvettiin siitä hyvästä et heitin pois jäätävän kasan kangasta, muunmuassa vanhoja cossien osia, morsiussatiinia ja tekonahkaa. Ja täältä löyty täysin random vanha FF SOLDIER-vyö, en tiiä miten helvetissä se on mulle päätyny koska mä en oo koskaan ees harkinnu minkään SOLDIER puvun tekemistä. Mut en kehtaa heittäää sitä pois. Koska se on iha mukavan näkönen. Ja musta tuntuu et toi on oikeeta nahkaa. Haluuks joku? 8''DDD

Musta tuntuu myös että toi shitti mitä yhen piirustuksen takana luki oli jotain kommentteja tapahtumasta muusi ja porkkana. Jotenki veikkaisin Japanipäivää en-muista-minä-vuonna, varmaa 2009, koska sillon oli FF-kausi menossa ja hengasin jopa FF-porukassa ja tossa lukee jotain Zackista, stondiksesta ja... Jostain. "(Muista: tapa Zack. Uudestaan.)" Mit vit.

Also, löysin vanhan novellin by ala-asteikänen Ada, ja oon aika varma että "jukupliuta" ei oo sana.

[Ei aihetta]Lauantai 18.08.2012 00:36

Se olis sit viikottaisia koreantunteja. Ja ihan ku se itessään ei kuulostais jo hyvältä, oon siellä Lailan, Kertun, Sallan ja mahollisesti Iinan kanssa.

Luultavasti tosi tyhmää ottaa tälleen kaiken muunki stressin päälle vielä lisää koulua - varsinki ku aika on kätevästi 15-17 LAUANTAISIN moi - mut Idgaf, tuntuu hyvältä.♥ Vihdoin taas kieli jota oikeesti haluun oppia.

Noniin olkaas onnellisia mun puolesta!

PH-ryhmäKeskiviikko 15.08.2012 23:23

Okei hei kuinka monella on oikeesti aikomus tehdä PH-pukunsa Traconiin valmiiks? Nyt ihan rehellistä peliä kaverit, koska jos vaan joku kolme ihmistä on oikeesti motivoitunu ja aikoo tehä ni sit ei kannata ees pitää koko ryhmää. :'D

[Ei aihetta]Maanantai 13.08.2012 18:42Olin aika vitun peloissani ku ne sano että SPYssa on 007-konsepti koska you ain't James Bond without women and guns, mut ei näköjään tarvinnu olla peloissaan.

Se on täydellinen. Siinä on naisia. Ja siinä on verta. (Hys, se on kökköä ja näyttää punaselta vedeltä mut tää on Korea, ei siel voi mitää realistista verta laittaa musavideoihin, F.Cuz bännättiin jo sen takia et videolla lintsattiin koulusta.)

Ah. On hyvä olo. Kiitos SME. Kelpas odottaa.

[Ei aihetta]Maanantai 13.08.2012 04:06

Come at me school, my body is ready.

[Ei aihetta]Lauantai 11.08.2012 13:47

Tulee sillee vähä vaivaantunu olo ku kattoo liveä jossa tytöt soittaa tosi tunteella bassoa, rumpuja, syntikkaa ja kahta kitaraa, ja sit oot sillee okei biisin taustalla kuuluu tasan basso ja rumpali paukuttaa lautasia hullulla tahdilla, kitaraa ja syntikkaa ei ees kuulu koko biisissä ja silti soitetaan tunteella, ja basisti tekee jotain aiva ihmeellisiä kuvioita jollasia biisissä ei varmasti ole. Naurettiin aika kovaa.

You tried.