IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2011 04:27

Meninkö sit uhoomaan Sallalle et osaan viikossa tanssia Abracadabran niillä yhentoista sentin koroilla.

Ja saatoin uhota myös että pystyn Bonamanailemaan niiden kanssa.

THE AMOUNT OF FACEPLANTING TO COME.

tumblr_lt5z3y7wCn1qmvavc.gif

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2011 00:13

I accidentally a pair of shoes. Ykstoista senttiä korkoa. Vähä päälle. Jumalauta en osaa kävellä noilla. Mut opettelen. Apua en osaa kävellä ees kaheksan sentin koroilla saatika sit yli kymmenen voi luoja mitä menin tekemään.

Syytän Lailaa ja sen nättejä kenkiä. Ja Kerttua. Se sano et ne sopi.

ps. Oon halunnu niitä ikuisuuden, ne oli alennuksessa ja just mun koot jäljellä.
pps. Huono tekosyy.

Please, do ignore my oh-so-slender (not) thighs.Ja kiva peruukki tuli postissa. Harmi vaan et sen piti olla kuparinruskee ja toi on melkeen musta. :II Haluisko kukaan antaa sille uutta kotia? Mä en saa siitä tehtyä mitään.

Ignore the lagging face.

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2011 14:25

KEY, I'M COMING.

MUSIC BANK.

MON DIEU.

TUIKE ON PARAS AINA JA IKUISESTI JA ASÖKLDKSLAJLD I CAN'T.

BEAST. SHINEE. TÄÄLTÄ TULLAAN. JONGHYUN. MINHO. DONGWOON. ONEW. KIKWANG. TAEMIN. JUNHYUNG. HYUNSEUNG. DOOJOON. YOSEOB. KEY. KEY. KEEEEEYYYYYYYYYYY.

Omo en edes, nään mun suurimman idolin, alan itkeä kohta. ;___;<3 Tämä rakkauden määrä.

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2011 01:15

"Ja silloin tonnikala rakastui puudeliin..."
"Typerä puudeli."
"Ja sairas, masokistinen tonnikala."

TOSIRAKKAUS KUVATTUNA KOLMELLA REPLIIKILLÄ onnee niille jotka tunnisti kekeke.

Lmao musta tulee virallisesti rouva Ristimäki tossa ensviikolla. Hahaha se maistraatin täti. Musta tuntuu ettei ihan näytetty tarpeeks rakastuneilta.

Anette oot mun pankkitil- elämän suurin rakkaus.<3

Oli hupaisa viikonloppu, lukuunottamatta minor setbackeja~.

[Ei aihetta]Torstai 20.10.2011 20:43

Ilmeeni kun kävin ostamassa niittejä sen saatanan apinan kaulapantaan ja ne makso euron kipale ja tarttin viistoista. TT_______TT Saa nähä riittäks nekään. Pitää ehkä mennä huomenna ostaan lisää. Yyyyyyyhhh.

Ja ostin vaalennukset ja punasta hiusväriä ja kävelin kaupasta ulos ja päätin et haluunki pitää mustina. WTH IS WRONG WITH MY MIND.

Hmm. Siivousta. Cossia. Eka kyl juotavaa. Huomenna ihmisiä.<3 Hurhurhur~~. Ja DTM sdlkaskld saatana ei mulla oo vaatteita. Meen verkkareissa. :I Tuntuu oikeesti etten oo viimeaikona käyttäny mitään muuta ku kaksia farkkuja, erilaisia teepaitoja ja miljoonia eri tanssivaatteita.

Ja sain parhaan idean ikinä kaverin joululahjaan kekeke~. Tulee hieno lasikurssi.

[Ei aihetta]Torstai 20.10.2011 02:56

Hei rakkaat lapset jotka olette Gaalan aikaan tulossa meille.

Uh, ilmeisesti nyt lista menee niin että Nanu ja Ruto tulee perjantaina ja Anette, Biitti, AG ja Jaana lauantaina? Yes? Hyvä.

Uhhh. Muistilistaa. Omia lakanoita / makuupussia arvostetaan yli yheksäntuhatta, koska muuten se on minä joka pyykkää niitä lakanoita niska limassa and I really dun wanna do that. ''DD Jos niitä ei ole niin paska nakki, ei voi mitään - ma ymmarta jos ei mahdu pusseihin ja nyssyköihin mukaan - mutta lähinnä ajattelin muistuttaa. Makuupussin jos saa mukaan niin se lupaa mukavimman nukkumispaikan, koska asiathan nyt sattuu olemaan niin että meillä on myös, tantantaan, peittopulaa! Joten saattaapa käydä niin että joudutte jakamaan peittoja ja huopia jos kenelläkään ei ole makuupussia mukana. Mutta hei läheisyys on kivaa ja sopu sijaa antaa ja silleen, neh?

Mulla on lauantaina tanssiharkat luultavasti noin kello yhdestä-kahdesta eteenpäin, enkä lähde sieltä ennen kun muutaman tunnin oon runkannu niitä tansseja läpi (koska meillä on kuvaukset viikon päästä APUAAAAA /end of panic attack), joten tulkaa ennen sitä tai sen jälkeen. Niiden keskelläkin saa toki tulla jos jaksaa tulla Töölön kisahallilta hakemaan multa avaimia, deh.

Umm. Jotain muuta. Öö. Ei varmaan. Mä varotan teitä, tää on mun talo = mun musiikit = jos teillä on jotain k-poppia vastaan olen hyvin hyvin pahoillani (paitsi etten oikeestaan). n_n

[Ei aihetta]Tiistai 18.10.2011 04:57

Tää fandom on kammottava.

Kaikki bashaa Teukia. Jättäkää se rauhaan. Se on kymmenhenkisen porukan leader, vetää radiota, on kahdessa ohjelmassa mukana, valmistautuu maailmankiertueeseen, ja nyt sille sanotaan että sen pitää laihtua VCR kuvauksia varten. Se tekee töitä siihen pisteeseen että päätyy sairaalaan uupumuksen takia. Ja sit fanit tulee ja bashaa sitä netissä. Sen oman groupin fanit.

Ihmiset jotka sanoo että ne on ELFejä. ELF. Ever Lasting Friends. My ass.

Twitterissä on trendit sille että Teukin ja Shindongin, eli vanhimman ja vähiten suositun, olis pitäny mennä armeijaan ennen Heechulia. Ihan ku SME olis pakottanu Heenimin lähtemään. Ja Teuk menee enivei ensvuonna, joka johtaa siihen et koko helvetin Suju jää tauolle kahdeksi vuodeksi.

Jättää Teukie rauhaan se ei ansaitse tätä. Se on tehny virheitä mut boo-fucking-hoo, niin on kaikki muutkin.

Tää fandom on kammottava.

*Cries and hides in a corner*Miten kukaan voi vihata sitä? ;____;

[Ei aihetta]Tiistai 11.10.2011 06:15

Mmhh~. Korealaista safkaa ja Pirates of the Caribbean.<3

Aish, huomenna ruoskimistreenit. = kaikki tanssii yksitellen läpi koko yheksän minuutin medleyn, muut kattoo, ja korjailee. Hyi helvetti siitä tulee kauheeta. Mut pääseepähän sit potkimaan ihmisiä joiden tarttee korjata asioita... Ugh, on muutamia joille mä haluun sanoa pari valittua sanaa niiden tanssimisesta. Tiettyjen ihmisten Twinsin tanssiminen tappaa mun silmät joka kerta. Ihana, ihana koreografia parka, sitä vaan raiskataan. ;_; Ja se on niin hieno ja manry ja nopee ja hyvän näkönen kun se vaan tehtäis kunnolla... *Wails* Ja minähän toki osaan sen kunnolla köh, boasting boasting. Ei mut ihan oikeesti osaan! u__u Näytän vielä joku päivä oikke hienoja kuvia meidän treeneistä!

Uwah, tuun kyl musertumaan sen kritiikin alla, en vieläkään osaa It's Youta kunnolla... Saamarin hypyt ja jalkojen kääntämiset ja ngh. Mut toisaalta, o-o-only for you, o-o-only for you.<3Mmmmhhh... Vielä mä ton coveroin jonain päivänä. Ihana kun mikä. Vaikka en tiiäkään tekeeks toi biisi mut tosi surulliseks vai vaan aika katkeraks.

don’t spray perfume on you
if you do so, my girlfriend will find out
don’t put on glitter
if you do so, it can’t get on my clothes
noona’s a noona, but
if you really like me, me then don’t say anything
and do what i’m asking you, just as i say
don’t spray perfume on you

[Ei aihetta]Lauantai 08.10.2011 07:17

Vihaan kiinalaisia.

Varsinki niiden neniä.

Turhia paskiaisia.

Saatana.

Miksen asu New Yorkissa.

TT______________TT

Kattokaa ny mikä saatanan retu en ny varmaa tollasta haluis nähä livenä.
...............Hangeng menee käymään Nykissä. Filmifestivaalit.

Saatoin itkeä vähän.

Tai vähän enemmän.

Nyt lisää pullaa ja limsaa ja jäätelöä ja kiinalaiset on kaikki perseestä yhy Hangeng tuu takas.

ps. Kiinalaiset kuovit ja maaoravat on ihan okei.

[Ei aihetta]Torstai 06.10.2011 02:07

Mulla.
On.
Ihan.
Hirveä.
Olo.

Jumalauta ei oo ollu kurkku näin kipee ikuisuuksiin, hunaja on loppu - oon mussuttanu sen kaiken - ja kuume taitaa olla nousemassa. Musta tuntuu et nyt olis hyväs hetki mennä nukkumaan.

Tilailin sit vähän Suju-julisteita. As in tilini tyhjäksi. Hupsis. Mut ansaitsen piristystä. Ylihuomenna ku saan rahaa ni tilailenpas vielä pari, haluun Suju M:n virallisen Perfection julisteen.<3 Karvahattuisia miehiä minun seinälleni lalala~. Ja sit voisin jonkun Batoost-julisteen hommata ku ne on niin kovin kivaisia tuolla ja sit SHINeetä. SHINeellä ei vaan oo niin kivoja julisteita. :II

Aisssh... Saa nähä jaksanko huomenna kouluun. Olis kyl vähä pakko. Jakson eka päivä. Nyt, pyykkejä ja sit nukkumaan.

*Aivastaa aivonsa pihalle*

Oho.