IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

May I introduce you Vincent Valentine, Kadajin tuutori ja naapurin setä joka sammui puiston penkille, kahdeksankymppinen mieshenkilö joka ei pysty olemaan pimeässä arkkutraumojen takia eikä valoisassa koska silmiin sattuu, miehinen mies joka käyttää naisten alusvaatteita ja iltapukuja, arkussa asuva pummi jonka ei tarvitse kompensoida miekan kanssa (kuten Sephirothin) joten hän käyttää käsiasetta.

Sitten on Kadaj, yhdeksäsluokkalainen joka pyrkii kuvataidelukioon, vähän vähemmän miehinen... Tuota... Henkilö joka käyttää hameita, nuori ja viaton *KÖH* joka ihan uteliaisuuden vuoksi *KÖHH* tutkiskeli niitä rintaliivejä Anttilassa *KÖHHH*, alle 170-senttinen ukeolento joka roikkuu Diana-jumalattaren patsaan jalassa ja etsii itselleen kaulapantoja lemmikkitarvikeosastolta.

...oli hauskaa Wempun kanssa, otetaan joskus uusiksi <3 Kuvamateriaalia tulee mahdollisesti vielä tänään 8'DDD

e.DIT // wämp sanoo:
hei tajusin just et et muistanu mainita päiväkirjas MUROsta 8O

MÄ UNOHDIN IHAN ;_____;
Niin siis, istuttiin ratikassa joskus about kakskytä yli seittemän ja ku oli ihan pimeetä niin kaikki tietenki heijastu ikkunoista takasin. Sit tuijoteltiin ulos ikkunoista siinä Manskulla just ennen ku ysi kääntyy assalle päin, ja yhtäkkii Wemppa parkas: "MURO!!" Olin iha et mitvit, missä helvetissä - ikkunaan heijastu isoilla värikkäillä kirjaimilla "MURO".
Meni hetki tajuta et se oli toiselta puolelta katua heijastuva "FORUM" takaperin josta ei näkyny sitä äffää XDDD Forum -> murof -> muro(f) 8'DDD
All hail MURO~ <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.