IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

So I heard you liek WIGS?Keskiviikko 04.05.2011 02:01

Peruukkipäivitystä koska oon unohtanu huorata ainaki neljä uusinta lasta ja koska haluun piristää itteäni! n_n

Cornelia. Rebecalta lähti tämä neiti kotiin joskus ikuisuus sitten~. Rakastan sen kiharoita uguu niin paksu ja kaunis. ;w; (Pahoittelen sitä että näytän transulta. 'D)























Tän nimi on vaan Ällö. Tai Yökötys. Tai muuta yhtä ihanaa. Sen piti siis olla Tsuna, mutta eipäs tullut kaupasta ihan sitä mitä piti. Kuvasta ei näy, mut kivasti menee tossa otsatukan takana vaakasuoraan sellanen mukava sauma joka on hötökarvojen alla. Se on kauhea. Oikeesti. Ei kukaan haluais antaa tolle uutta kotia? En kestä kattella sitä. u___u

















Sitten! Kauneimman väriset peruukit jotka oon koskaan omistanut:



Hard. Sain tän eilen, kiitos Tuiken Peruukkikuriiri OYlle hyvästä palvelusta~. Oon ihan rakastunut - tää kaunokainen yltää mua yli perseen (harmi että pitää lyhentää) ja siinä on varmaan kolmea eri harmaata sekasin.



















Ja mun mussu Takaba. Siinäkin on varmaan kahta eri blondia ja ruskeeta ja harmaata sekasin ugugu.<33 Luulin et sitä pitäis lyhentää mut ei kyl välttämättä. Saa nähä.

Hihi omistan neljä pitkää kiharaa peruukkia: ruskeen, mustan, vaaleenpunasen ja violetin. >'D Ja kaks pitkää suoraa: harmaa ja tummanruskee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.