IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.06.2006 12:25

Mulla on ollu ihan kamala viikko. Mulla on niin paha mieli kaikista asioista et nytkin mua vaan itkettää. Vaikea käsitellä kaikki tunteita mitä on. Päälimmäisenä on vaan niin kova ärsyyntyneisyys ja vihainen olo että muut tunteet jää pinnan alle. Kuitenkin tunnen kuinka kyyneleet tekis tuloa heti kun vähän hellittäisi.

Tässä maailmassa tapahtuu niin kamalia asioita ja kun niihin yrittää saada muutosta niin ihmiset ei edes hetkeksi pysähdy katsomaan peiliin. Kaikki on aina jonkun toisen vika. Tulee niin vihainen ja turhautunut olo kun ei voi vaikuttaa asioihin. Toiset pilaa menettelyillään toisten ihmisten elämän. Monien koko elämä on pilalla siksi että joku urpo käyttää lapsia hyväkseen. Se on niin sairasta että mä en edes pysty kuvailemaan miten sairasta se on.

Tai kuinka joitakin pahoinpidellään kotona uskonnon takia. Listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta me aikuiset monella tyhmällä teoillamme hajotamme uusien ihmisten tulevaisuuden. Olenkin monesti ja aina miettinyt etten halua lapsia. Rohkeita ovat ne jotka niitä tekevät ja yrittävät luoda heille hienon alun ja tulevaisuuden elämässä.

Kuitenkin toivoisin että moni nykyinen vanhempi tarkastelisi toimiaan ja katsoisi peiliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.