IRC-Galleria

Auto,Ero ja LuottamusKeskiviikko 22.03.2006 18:07

Tänään on taas töitä. Ja ja saan ajaa taas ihka uudella autolla.. Harmi ettei ole mitään hyvää cd:tä mitä voi kuunnella.. pitänee ottaa noita vanhoja poltettuja mukaan.

Yritän järkätä viikonlopuksi tekemistä. Kaverit eros just ja nillä piti olla synde bileet. Olen kamalan harmissani heidän erostaan. Joksenkin kun he ovat niin söpöjä yhdessä. Vaikkakin tiedän että joskus kaikki on liikaa. On nuita omia eroja sen verran takana että toisinaan tunnen oikein iloa ettei sellainen suhde jatkunut enää pitemmälle.

Ja pelkoja on nytkin. Kun ei voi kenenkään ajatuksia lukea. Aina pelkään sitä et kun itse olen suora ja kerron jos jokin on vikana että toinen ei sitten kerrokkaan. Niinkuin on käyny.. kai sitä joksenkin pelkää että samat asiat toistuu.

Luottamuksesta on kamalan vaikea vielä puhua. Olen oppinut että tietyissä asioissa on helppo luottaa ja turvautua, toisissa vaan menee kamalan paljon aikaa. On kamalaa kun joku sanoo "etkö luota muhun" kun mitä sellainen kuvittelee.. jos mie luotin ihmiseen jonka kanssa olin n 3 vuotta ja se petti miut.. niin mie olen pahoillani mie en ois siitäkään uskonu et se valehtelee.. enkä halua uskoa kenestäkään.. mutta en.. minä en täysin luota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.