IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 00:18

Joku muukin on huomannu tissittömyyteni. Lapsoset pienoiset tunki mun paidan tänään täyteen kaikennäkösiä huiveja ja huusi että "Nyt sulla on tissit!" Hah hah, hauskaa.
Mutta kun boobjob oli peruutettu ja silikonit heitetty romukoppaan niin onnistuinpa sitten vielä nukahtamaan kirjastoon. Pääsykokeet, pääsykokeet, täältä tullaan, hyvin nukkuneina. Samalta viivalta on hyvä tyyny.


Päivän iltasatu:
Olipa kerran kauan kauan sitten kaukaisessa metsässä kovin ylpeä ja itserakas jänis. Kaiket päivät jänis kehuskeli nopeudellaan. Se venytteli ja suki kiiltävän valkoista turkkiaan ja kertoili hurjia tarinoita voittamistaan juoksukilpailuista. Jos vain jossain kaksi metsän elikkoa jutteli, ilmestyi jänis pian paikalle retostelemaan ja haastamaan kilpasille. Kukaan ei tohtinut jänistä vastaan nopeuttaan kokeilla, sillä niin vikkeläksi jänis tiedettiin. Muut metsäläiset olivat todella kypsiä jäniksen jatkuvaan rehvasteluun. Viimein eräänä päivänä ilmoitti metsän hitain asukas, vanha rupinen kilpikonna, haastavansa jäniksen juoksukilpailuun sillä ehdolla, että jos rusakko häviää, hänen on pidettävä sukkasaippuan uhalla ristiturpansa tukossa kokonaisen viikon ajan. Jäniksestä ajatus tuntui naurettavalta, lähes loukkaavalta. Miten vanha ja raihnainen kilpikonna edes uskalsi ehdotella moista tuulennopealle salamasääriselle spinnerikingille. Koskapa viime kisasta oli aikaa päätti jänis kuitenkin ottaa haasteen vastaan ja nöyryyttääkseen samalla vanhaa kilpparia perinpohjaisesti. Kilpailupäivän aamuna koko metsän väki kokoontui seuraamaan jäniksen ja kilpikonnan kisailua. Kilpailumatkaksi oli määrätty reitti suurelta tammelta aina pajumetsään saakka, matkaa kertyisi alun viittä virstaa. Katsojat hurrasivat innoissaan lähtölaukauksen kajahtaessa. Jänis ampaisi matkaan niin lujaa, että pian ainoastaan kurkun kokoinen häntätupsu vilahteli kaukana puiden lomassa. Eipä aikaakaan kun ripakinttu jo laukkasi tuuletellen maaliin, pisti kessuksi ja jäi naureskellen odottelemaan kuoriveikkoa. Monen tunnin kuluttua vanha rupinen kilppari viimein löntysti maaliin ja kaikki katsojat puhkesivat hurraa-huutoihin. Mitä helvettiä te möykkäätte, karjui jänis. Minähän olin maalissa monta tuntia aikaisemmin. Taidat olla vähän tyhmä, nauroivat katsojat. Kilpparilla oli niin paljon pienempi tasoituskerroin että voitto on ylivoimaisesti hänen. No voi sun perkele, ähisi jänis. Unohdin aivan nuo typerät tasoitukset. Onko tässä mitään järkeä että viimeinen on ensimmäinen tuhisi jänis raivoissaan. Kilppari vilautti pitkäkorvaiselle keskaria ja häipyi dokaamaan. Sen pituinen se hyvää yötä ja kauniita unia.

Ja minä kun luulin, että saisin jonkun kivan itsekeksityn sadun, mutta ei ne miehet parempaan näköjään pysty :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.