IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 10.03.2007 00:10

Öö kaksi autoa ojaan yhen illan aikana. Eli eilen. Toinen nous ylös.
Oltiin tappaja-avannossakin! Se oli sellane musta reikä vaan. Huu. Sit hilluttii ja paistettiin yhteistyöllä voffeleita. Olin mainio nostamaan kantta ! Sit unkarilaiset opetti unkaria. Ei kyl ihan osattu. Paitsi et pasi tarkoittaa poikaystävää ihihii. Kiusattii pasia siitä.
Kun lähettiin takas, olin liikenteenohjaaja ! Iinan piti kääntää auto metsäristeyksessä, jossa oli ehk 30cm siirtymätilaa. Meleko hinkkaamista.

Mut tänään oli kurjinta. Tultiin aikas myöhään tuolt mökiltä kun olin melkein ainut kenen täyty herätä kouluun >.< Juniorin osa on karmea.
Nii. Sit aamulla väsytti.
Olin ekan tunnin pois ja vähän tokaakin. Meillä oli vesaa <3 Täytettiin paperit moodlesta ja pelattiin piirrä ja arvaa -peliä. Matikka o kivaa ! Käytii syömässä jotain mangokanaa ja annikin kehari ei ollut saanut ruokaa raksalla haha. Kehonrakentaja. Sit vesa päätti tehä radikaalit "Mä aattelin et lopetetaan koulu näin 2 tuntii etukäteen. Hyvää viikonloppua". Joo kiitti vesa, mut meillä olis ollut vielä 2 tuntia tarja halosta. Eli lähettiin kotiin. Kyl kannatti taas mennä kouluun. Elämä on ihanaa !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.