IRC-Galleria

HarleyQuinn

HarleyQuinn

time for new age.

Uusimmat blogimerkinnät

Taas se nähtiinTiistai 12.02.2008 18:45

Elimäellä viime kesäkuussa kahden nuoren naisen ja yhden miehen kuoleman liikenneonnettomuudessa aiheuttanut elimäkeläinen 20-vuotias mies tuomittiin Kouvolan käräjäoikeudessa 1 vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Miehen syyksi käräjäoikeus katsoi törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen, kolme törkeää kuolemantuottamusta, kolme vammantuottamusta ja yhden törkeän vammantuottamuksen.

Elimäkeläisen ohjaama auto törmäsi vastaantulevaan autoon Hongistotiellä kohtalokkain seurauksin. Käräjäoikeuden mukaan mies oli kuljettanut autoaan suurella ylinopeudella lähes kokonaan vastaantulevan liikenteen kaistalla. Onnettomuuspaikassa näkyvyys oli lisäksi ollut rajoitettu.

Kolmen ihmisen kuoleman lisäksi onnettomuudessa loukkaantui neljä nuorta, jotka saivat vakavia vammoja. Myös elimäkeläinen itse loukkaantui.

Käräjäoikeus totesi, että kuolemat ja vammautumiset olivat seurausta miehen tuottamuksellisesta menettelystä, kun tämä oli tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta rikkonut tieliikennelakia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.