IRC-Galleria

:)

kikakika!

En osaa paremmin sanoa :D

Nimittäin. Huomenna tänne minun ja Niinan asunnolle tulee ainakin Anna Stiina ja hänen ystävänsä Minna ja ehkä toinenkin ystävä Elsa, ja yhdessä me kokataan ja syödään ja ollaan reub ja mennään baariin. Odotan sitä hyvin innolla - varsinkin nyt, kun olen saanut ToKin esitelmästä miltei täydet pinnat (18/20) ja olen tehnyt reippaasti muitakin hommia. Olen palauttanut kaikki työt!

Tänään tuli vain vähän kaihomieli kun ryhmänohjaaja-ihanuutemme sanoi että "Onko se nyt totta että te olette lähdössä täältä kohta pois?" Ensi viikolla kansallisen penkkarit. Meillähän tietty työt jatkuu vielä pitkään~. Mutta silti aiotaan kyllä mennä rekan lavalla riekkumaan ja huutelemaan :D Koska sen ainaki minä osaan parhaiten.

Niin. Ja tänään sitten mentiin kaupungille vähän shoppailemaan huomista varten :D Ja minä shoppailin vähän enemmänkin kuin oli tarkoitus ja olisi ollut varaa, mutta hei, kerranhan sitä vain postiluukusta kolahtaa kaikki laskut yhtäaikaa~.

Mukaani tarttui kahdet uudet housut, paita ja laukku. <3

Nyt äiti oli käymässä ja siivoiltiin yhdessä huomista varten. Vitsi että puhkun innosta sisustaa meidän olohuonetta. Tahdon sinne ekanakin kunnon sohvan ja kunnon nojatuolit :D olen melkein valmis jopa hyväksymään nahkasoffat kunhan ne ei ole kauhean epäsiistit. En tiedä, en usko että Niina suostuu mutta pitää kysäistä. Ja sitten tahtoisin hankkia sellaisiakin kuin *rumpujen pärinää* Mattoja! Ja aina kun kuljen kaupungilla näen jokapuolella kaikkia ihania pieniä juttuja ja ideoita millä vähän elävöittää meidän olohuonetta. Tällä hetkellä siellä on (minun mielestäni kohtuullisen) epämukava sohva ja televisio nurkassa. Televisio joka ei ole meidän mutta käy helvetin kalliiksi. Niin mummielestä ois kiva tehdä olohuoneesta niin mukava, että siellä tulisi actually oltua.
Sairasta tämmönen etten koskaan istahda alas olohuoneessa (tai katso sinne päin) jos ei vuokrata leffaa.

Tämä liittyy perjantai-intoiluun silleen että innostuin vähän lisää kun siivoiltiin ^^
Äiti ehdotti että antaisin sille avaimeni ja se kävisi huomenna siivoamassa täällä kun olen koulussa. Sitten se ehdotti että se heittäisi minut aamulla koululle. Hemmetti, alkaa kuulostaa asialliselta :D

Äiti on kiva. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.