IRC-Galleria

Death to the chimp-loving whore!Tiistai 24.04.2007 14:03

Näin painajaista että olin katselemassa televisiota telkkua valosassa kauniissa rivitalonpätkässäni kun yhtäkkiä sisään käveli vieras mies, olin unohtanut lukita etuoven ja se otti minut vangitsi. Se käyttäyty rauhallisesti niin kauan ku en yrittäny paeta tai soittaa apua, mutta anto ymmärtää että jos teen mitään vääriä liikkuja, jotain pahaa tapahtuu. Sitte multa vielä otettiin hemoglobiinitesti sormenpäästä. Heräsin kuitenkin turvassa yllättäin.

He was a half-man half-chimp hybrid child, and he said:
If we could all live in peace, then all the hatred would cease
If we could just hold hands...
and get blessings from up above
and the people
the people
they beat him to death with a rock.

Kummallista tuo joittenki logiikka: ydinsukellusveneonnettomuus on kannustin meressä kelluvien ydinvoimaloiden rakentamiseen, sillä tuossa onnettomuudessa ainoa kunnolla toimiva osa oli juuri se ydinreaktori.

:'(Torstai 12.04.2007 20:41

Ruuhkabussissa meinasi tulla itku kun kuulin että Kurt Vonnegut on kuollut. Mutta ehkä en niinkään surrut vanhan miehen kuolemaa, vaan sitä kuinka taas on vähemmän maailmassa semmoisia joita voi kunnioittaa. Ja sitäkin kuinka kauan yhtäkkiä tuntuu olevan siitä kun oli pieni ja ahmi Vonnegutin kirjoja.

Vautsi vau, tänään, 20 vuoden ja päivän ikäisenä, ostin ensimmäistä kertaa elämässäni ruokakaupasta siiteriä ilman että kysyttiin papereita.

Sitä on niin ihminen.Torstai 12.04.2007 04:09

Olen tänään ollut laiska ja lykännyt asioita, olen tuntenut oloni typeräksi aika tyhjänpäiten, olen kitissyt tyhjää ja ollut ongelmakeskeinen, olen ollut kiittämätön ja itsekeskeinen. Olen vihannut itseäni kun olen ollut laiska ja lykännyt asioita.

Olen myös iloinnut pienestä, ollut hieman itseeni tyytyväinen, ollut toimeliaana ja iloisena.

Eiköhän sitä siinä ollutkin jo yhdelle päivää, menen nyt nukkumaan ja aamulla herään selvittämään opiskeluongelmia jotka olen korkeimman omakätisesti aikaansaanut viimepäivinä ja -kuukausinakin.

TYPOKeskiviikko 11.04.2007 22:55

Huomasin juuri että tossa mun kuvakansiossa oli siinä kuvausosiossa ollu pienen pieni typo niin kauan ku se teksti on ollu siinä.
Siinä oli
I need you more than you can know, and I hurt myself, it's just for show
EIKÄ
I need you more than you can know, and *IF* I hurt myself, it's just for show.


Oops.

:(Tiistai 10.04.2007 21:51

En tykkää lökäpöksyistä! (as in, roikkuvista housuista.)

Tää mun päiväkirjasivu tykkää aina että olen ~0,01 vuotta vanhempi kuin mitä tuo profiilisivu tykkää.

Huomenta \oTiistai 03.04.2007 11:15

Minua harvoin tavoittaa näin aikaisin hereillä, joten let's cherish this moment.

heräsin sellaiseen uneen että istuin linja-autossa, minding my own business, leikkimässä smiley-lävistykselläni kielelläni, kun se lävistys yhtäkkiä irtosi. Siis ei sattunut, ei tullut repeämää, eikä pallo lähtenyt irti, se vain tippui sieltä. Mutta kielellä tunsin että lävistysreikä oli vielä siellä, joten aloin taiteilla korua takaisin paikoilleen. Paitsi että se oli läpimitaltaan 4 cm valkoinen muovihärrävärkki jossa oli monimutkainen ruuvit ja mutterit -systeemi sisällä. Hmh, suihkussa olin iloinen kun kävin, muistin ja huomasin että koru on vielä tallella.

Joopa joo. Alan taas perehtyä tuohon kaljan valmistuksen maailmaan. erm let me rephrase that. alan kirjottaa aiheesta taas esseetä.

edit://
Vau! Joko alan oppia jotain tai sitten aihe oli helppo koska koskaan ennen ei ole esseen kirjotus ollut noin kivutonta. Tosin on olemassa etäinen mahdollisuus että tuotokseni ei ollut esseistä parhain... mutta se on vain *etäinen* mahdollisuus.

PuhTiistai 03.04.2007 01:34

kummallista kun jotkut nuoret oikeasti ajattelee ettei kenenkään pitäisi puuttua alaikäisten juopotteluun. ei se pahaa kenellekään tee jos juopottelu estetään, turhaa hommaa.

esseet on maailman kivoimpia asioita.

Incidents in the life of meMaanantai 02.04.2007 20:30

:(

Hmph, matkustin siis viimeinkin väärällä linja-autolla. Särkyvä ääneni/väpäjävä alahuuleni sulatti bussikuskin sydämen, niin ettei se heittäny minua ulos vaikka tuli päätepysäkki. Löysinpähän Edenin.

~Torstai 29.03.2007 15:05

Kiva kun lista ihmisistä joiden ajattelemisesta tulee melkein järkiään paha mieli kasvaa vaan vuosi vuodelta.

Eilen illalla ei ollut niin hehkeää kun ajattelin ensi joulua. Sitäpaitsi silmien takana on kaukana kuin kaukaisin satama ja sitä rataa.

Tänään kaupungille \o/ Mutta olen sotkenut nyt muidenkin suunnitelmat. Enkä haluaisi tehdä venäjän läksyjä, olen ah-niin-ahdistunut näin aamutuimaan. En tiedä, jostain syystä bussimatkalla meni vähän fiilikset. Bussin seistessä pysäkillä näin ensin tytön joka oli pukeutunut kokonaan pinkkiin ja käveli pää painuksissa koulureppu selässä keskustassa ja tuli mieleen ala-asteajat ja yksikin tyttö luokaltain jolla oli *tosi* hyvä elämä. Ja sitten siihen pyöräili nainen, hyppäs pyörän selästä ja muitta mutkitta työnsi kätensä roskikseen ja alko kaivaa sieltä tölkkejä... meni 30 s. ja sen ohi käveli vanha herrasmise, pitkään huopakangastakkiin, suoriin housuihin, baskeriin ja kiiltonahkakenkiin pukeutunut, komeaan kävelykeppiin nojaten.

Paska maa.

Hmh seuraava ajatus olikin saisinkohan lcd-näytön synttärilahjaksi.

Daim \o/Keskiviikko 28.03.2007 21:21

Daim Daim Daim \o_
Daim Daim Daim _o/
Daim Daim
- Daim

\o/


Ostin Daimia.

<3.