IRC-Galleria

|-(Tiistai 31.01.2006 23:50

I'm wondering who to be~
And you know what's really great?
To punch somebody right in teh face.~


Kait tää ottaa terveyen päälle, ku oon eilen kolomelta iltapäivällä heränny, vaan sen jäläkeen en oo nukkunu ku kakskytä minnuuttia äidinkielen tunnilla. Ja sitte oon tännään kovasti palijon siivonnu ja ollu muutenki reippaana. Nyt pittäis vielä jaksaa tehä ruokaa vaan en tiiä, ottaa meleko palijon luonnon päälle tämä tämmönen. Koulussaki olin kuitenki kaheksasta nelijään.

Nii ja kunse tuntus että pittäis vielä jaksaa tänä iltana tehä läksyjä ja tietty matikan projektia ja EE:tä viimestellä. No en tiijä, kait syönnin jäläkeen jos jossain vaiheessa joku väli tarjoutuu niin voisin vielä vähän koittaa sitä hioa. Vaan en tiiä. Vähän meinaa väsyttää.

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 09:51

Keheheh ^^
Mulla ei ole mitään tekemistä.
Ihan uudenlainen tunne, tämä toimettomuus :D

Vuoteen en oo moista kokenu.

Kello 06:31Tiistai 31.01.2006 08:37

Mulla ei loppunu aika \o/
En pysty sanoin kuvailemaan tätä tunnetta.. Tai oikeastaan sitä tunnetta, se tunne hiipi jo taka-alalle, kun aloin kirjoittamaan vielä abstractia. En oikein tiedä miten se kirjoitetaan. Toisaalta olen onnellisen tietämätön, enkä välitäkään tietää. Kyllä mulle varmaan sanotaan, jos se on liian huono.

Pointtina tässä on nyt se, että minä, hyvät naiset ja herrat, olen tehnyt Extended Essayni valmiiksi. Vielä kaksi tai kolme viikkoa sitten en uskonut, että tämä päivä koskaan koittaisi. Niin se kuitenkin on. Tänään, tiistaina 31. tammikuuta 2006 kirjoitin viimeiset sanani Extended Essaytani.

Se on valmis.

Se
on
valmis.

Minun ei enää koskaan tarvitse ajatella sitä.
Ei murehtia, stressata, miettiä päätäni puhki.

En koskaan oikeasti uskonut, että tämä voisi tuntua näin hyvältä, vaikka olen nähnyt sen rauhan tunteen niiden kasvoilla, jotka ovat omansa jo viimeistelleet aikoja sitten.
Minä olen matti myöhäinen ja sain sen valmiiksi palautuspäivää edeltävänä yönä. Sillä ei ole mitään merkitystä, sillä, arvatkaa mitä? Sain sen valmiiksi.

Oikeasti. Kukaan, jonka päällimmäisin tunne ei ole ollut vuoden ajan se, että on yksi tietty työ mitä pitäisi olla tekemässä, ei voi koskaan ymmärtää tätä tunnetta.

En ole koskaan saavuttanut mitään näin suurta (ja kuitenkin niin pientä, tiedän).
En aio luopua tästä tunteesta ihan hevillä.

Paitsi jos opettaja sanoo, että "This won't do." Silloin saatan alkaa itkemään.
Mutta niin.
Olen niin...... typertynyt. Kun sain tämän valmiiksi.. Että en osaa enää edes kirjoittaa.

Kello 04:32Tiistai 31.01.2006 06:33

Mulla loppuu aika.

Hienoa lukeaMaanantai 30.01.2006 07:30

keskellä yötä ihmisten päiväkirjoja.
Ekanakin meitä kaikkia yhdistää tämä ungodly hour olla hereillä
mutta niin, toista kohtaa ei oo ei tuu, muu ei yhdistä.

People are all the same~ my ass.

Tykkään ihmisistä.

Ainii joo mun piti lähtä syömään. Vartin päästä kullalla herätys. Toivon että se on nukkunu hyvin eikä mitään keposta koiran unta, kun oon tässä möykänny näppiksen kanssa koko yön ja valokki ollu päällä hela tiden.
Writing 1000 words about something worthwhile isn't that easy, is it.
I thought it would be but I forgot that I had at least 7 different sources when I was writing the first 2600 words. So I guess it's no wonder I can't manage 1000 words with one source only.

Oh yeah, I've been doing this all night. I'm guessing that's no good either.
My left shoulder hurts and the pain spreads down, all the way to my fingers. Not a nice feeling, this. It's just that I'm hungry and I haven't slept at all tonight... And it's starting to show. I just wanted to get this done.
Too much yapping, too little writing.
So.
Here's what's happening.
It's 4.50 am. I am missing 678 words from my Extended essay. The more I read what I've managed so far, the clearer it becomes to me how repetitive and full of shit it is. I'll be surprised if it even passes. The essay is due tomorrow (because today is, no matter how little I like the thought) Monday. I've been up all night, so the odds are I won't be able to do jack shit this evening, when I'm supposed to come up with the last 678 words. I swear there isn't a source in the internet concerned with the topic I haven't read through and used, and I've drained all the books I have found (and the articles and the maps and pictures and everything).
But hey.
I'll survive.
'cause I'm the ancient god of cute butts.

absolutely final deadlineSunnuntai 29.01.2006 23:35

istun tässä enkä saa mitään aikaan.
siitä on niin paljon vaivaa~

en myöskään tiedä haluanko enää koskaan tutkia mitään historiaan liittyvää. sure, historia kiinnostaa, luettuna, mutta kun itse pitää lähtä tekemään tutkimusta aiheesta... siitä on niin paljon vaivaa.

tuli vasara leijonankitaSunnuntai 29.01.2006 01:44

niin ovat laulut meiltä menneet~

tykkään aika paljon Vainajala-albumista.

mitenhän sitä oikein kuvaisin.
eipä oikein ole sanoja. sanotaan vaan että se on ainoa levy maailmassa johon minulla on naurettavan tunteellinen suhtautuminen.

Sika satakiloinenSunnuntai 29.01.2006 00:28

Oon siis iloinen

koska suurin huoleni (tai meidän suurin huoli) on se ettei ole mitään kivaa uutta ravintolaa mihin mennä syömään.

plus se että matikanprojektin esteettisiin muutoksiin menee liikaa aikaa.

... just tajusin ettei mun sitä pitäisi ollakaan tekemässä. höhöhö. ee:n ääreen siis.

Don't try this at home.Perjantai 27.01.2006 13:11

Viiden tunnin yöunet eikä mitään kiinteää ravintoa 18 tuntiin, siinä resepti oksetusollolle ja kylmälle hielle. Halusin vain jakaa.
Päätäkin särkee.

Psaijaijaijai.