IRC-Galleria

~Torstai 29.03.2007 15:05

Kiva kun lista ihmisistä joiden ajattelemisesta tulee melkein järkiään paha mieli kasvaa vaan vuosi vuodelta.

Eilen illalla ei ollut niin hehkeää kun ajattelin ensi joulua. Sitäpaitsi silmien takana on kaukana kuin kaukaisin satama ja sitä rataa.

Tänään kaupungille \o/ Mutta olen sotkenut nyt muidenkin suunnitelmat. Enkä haluaisi tehdä venäjän läksyjä, olen ah-niin-ahdistunut näin aamutuimaan. En tiedä, jostain syystä bussimatkalla meni vähän fiilikset. Bussin seistessä pysäkillä näin ensin tytön joka oli pukeutunut kokonaan pinkkiin ja käveli pää painuksissa koulureppu selässä keskustassa ja tuli mieleen ala-asteajat ja yksikin tyttö luokaltain jolla oli *tosi* hyvä elämä. Ja sitten siihen pyöräili nainen, hyppäs pyörän selästä ja muitta mutkitta työnsi kätensä roskikseen ja alko kaivaa sieltä tölkkejä... meni 30 s. ja sen ohi käveli vanha herrasmise, pitkään huopakangastakkiin, suoriin housuihin, baskeriin ja kiiltonahkakenkiin pukeutunut, komeaan kävelykeppiin nojaten.

Paska maa.

Hmh seuraava ajatus olikin saisinkohan lcd-näytön synttärilahjaksi.

Daim \o/Keskiviikko 28.03.2007 21:21

Daim Daim Daim \o_
Daim Daim Daim _o/
Daim Daim
- Daim

\o/


Ostin Daimia.

<3.

Aww ^^Tiistai 27.03.2007 15:13

Nukuttaa!
Nukahdin bussiin tuossa hetki sitten, en tiedä, jossain vaiheessa vaan alko ramasta niin maan perusteellisesti, ja sitten havahduin siihen että käännyttiin yliopiston eteen ja soittimestani tuli Weezerin Island in the Sun, nousin kyydistä ja kävelin auringonpaisteessa lipastoon sisään, ja damn se biisi kuului just siihen hetkeen.

<3

Mulla on salaisuus :) Mutta voin jakaa sen kyllä kaikkien kanssa. Olen ihan rakastunut yhteen Mikko nimiseen mieheen ja näen sitä taas tänä iltana, ja huomenna ja luulen että monena muunakin kauniina päivänä, ja olen maailman onnellisin tyttö että olen saanut olla sen ihmisen omana jo ihanat 2½ vuotta. Päivien helminauhaa ja yhtään en vaihtaisi pois. :)

Lähden venäjän tunnille, eilen tein läksyjä sitä varten jotain tunnin. I rawk!

NUKUTTAA!Maanantai 26.03.2007 15:11

Yhyy, viikonloppu oli mukava mutta vähäuninen. Eilinen päivä meni nukkuessa oikeastaan kokonaan, ja niinpä sitten viimeyönä ei tarvinnut taaskaan nukkua. Why? Oh why? Miksen pitänyt rytmiä yllä :(

En tiiä. Kahvia?

Tänään taas niin maan perkeleellisesti hommia. Tänään ei kukaan vastaa.

[Ei aihetta]Tiistai 20.03.2007 21:21

Im Malibu, im Malibu
libte eine kleine Kuh
Die kleine Kuh von Malibu
hatte eine fuschbollschu tjps :D Ja sitä Maaju lauloi niin tietysti Maaju saikin tänään Mikolta
Kleine Kuh Sahne Toffee -pussin.
Ja sulaa sen kaiken söpöydestä.
Ja osti tänään Slann Mage Priestin (joka on tosi siisti).

Täältä tähän :)

Itku, parku, surkuTiistai 20.03.2007 13:01

Yhyy, minusta on ikävää että kokoomus ja keskusta vei voiton, koska jos ne sais päättää yksin kaikesta, niin Suomestakin tulisi paska maa. :(

PahSunnuntai 18.03.2007 11:45

Ostan aarinkolasit niin tottahan toki, poissa on auringonpaiste, poissa juoksevat kevätpurot eeteecee eeteecee.

Hihih, 3½ vkoa synttäreihin on, laskin aivan itse äsken.

Tartten uusia kuvia, mutta ei oo viimeaikoina ollu sellanen foto-opportuniti meininki hirmeänä.

So yeah, random ajatuksia -päivä.

Joo mulla on kai sua liian ikäväTiistai 13.03.2007 10:15

Tänään heräsin äärimmäisen varhain, meh. Ja kai johtuu flunssasta ja "aikaisesta" aamusta ja minkälainen tunnelma silloin on ulkona, että yhtäkkiä tuoksuu nenässäni samalta kuin lukion ensimmäisellä ja kun aloitin syksyllä lipastolla. Tuntuu aloittamiselta. Mutta jostain parfyymista tai koruista tai maan mullasta tulee aina sellainen tuoksu syksyisin.

Eilen halusin yhtäkkiä kuunnella Hyvää yötä ja huomenta -levyä Don Huonoilta. Kuuntelin sitä kotona keltasessa talossa länsihuoneessani, joka hetki. Vitsit se oli silloin rock :) Ja pakko myöntää, tykkäsin edelleen, joskin ehkä enemmän nostalgiaboostin takia. Joskus mietin voinko koskaan unohtaa mitään mitä biiseihin aina liittyy. Nyt olen sitten kiireinen ja viuhdon eestaas iltaan asti. Eilenkin viuhdoin mutta se ei enää haitannut, sillä pitkästä aikaa haluttiin luopua hyvistä yöunista koska kaivattiin toistemme ääniä. Läksyjäkään en tehnyt, mutta olen nyt levännyt ja luulen jaksavani, ja ensi yönä voin nukkua lisää.

Syön aamiaiseksi makean mehukkaan päärynän ja lähden katselemaan ulos tätä maailmaa. Kevättä rinnassa. :)

:)Maanantai 05.03.2007 18:04

Epätodellinen olo. Olen Kuusamon pääkirjastossa (en ole varma enää onko täällä muita kirjastoja, hmm...) ekaa kertaa johonkin neljään vuoteen varttitunnin "pikakoneella" :D Täällä meikä aina tsillasi pienenä koulun jälkeen. Mukavaa että jotkut asiat ei koskaan muutu, täällä on täsmälleen samanlaista kuin silloinkin, hyllyjen järjestystä myöten. Ja samat tädit on tiskin takana.

Meen nyt tuonne nuorten osastolle istumaan pöydän ääreen, lukemaan Introduction to Linguistics -tenttiin ja leikkimään että oon yläasteella.

Toisen rikkoutunut kone on toisen onniPerjantai 23.02.2007 20:32

Hei heleijaa hei! Isiltä rikkoutui kone ja long story short, saan uuden kovalevyn! Jossa on 3 kertaa enemmän tilaa! Virtuaalipeenikseni pitenee 250GB:iin!

Asiaa juhliakseni voin joko
a) siivota
b) hakea töitä (joka on varmaankin nyt myöhäistä, tai)
c) WoWittaa.

Tahdon lättänäytön. Ja langattoman hiiren&näppiksen. Ja uuden ämyrit. Ja uuden tietokonetuolin ja -pöydän. Ja lisää käyttömuistia. Ja Burning Crusadin. Ja laser(väri)tulostimen ja skannerin.

Ei nyt tuu tällä erää muuta mieleen.

Ainiin, läppärin.