IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 12:09

Munskinmunskin :) <3

Kuinka useasti sitä voiskaan ihan mielellään heittää koko päivän pois, pois, poies vaan ja mönkiä peiton alle pojan syliin ja nukkua koko päivän, taas ^^

*yawn*
mutta sen sijaan noustiin molemmat reippaasti (?) ja nyt olen sitten täällä niin, yliopistolla ja kohta menen ja teen töitä.

Aiheutin kuitenkin aamulla itselleni sydänkohtauksen kun Mikko oli jo lähteny. Torkuttelin siinä puhelintani semmoisen tunnin ajan, kunnes lopulta löysin niin mukavan asennon että tunsin nukahtavani ihan justiinsa heti kohta.. Sijoitin siis puhelimen ohimolleni, koska siitä se herättää kaikista (varmoiten...? varmiten?) varmimmin ja aloin liukua kohti unta. Valitettavasti en koskaan nukahtanut, vaan aloin sen sijaan ajatella Samaraa ja Gageakin ajattelin Uinu uinu lemmikkini -kirjasta ja pienen multamaassa eteenpäin raahautuvan lapsen pikkukäsiä ja sitä kalmaista kättä joka ottaa minua jalasta jos nousen sängystä ja sitä ihme poltergeistiä joka hetkellä millä hyvänsä sammuttaa valot ja käy kimppuun...niin silloin se herätys lähti soimaan ja meinasin kuolla.

purr.

Ja vissiin jotain on jäänyt päähän (muttei paljoa) kun Mikko sanoi aamulla jotain "roommeitista" ja ajattelin puolinukuksissa että noudattaako se vokaalisointua. En tiennyt.

No kuitenkin, menen nyt ilmeisesti hakemaan kahvia (jos päätän olla syömättä mitään tänään) tai niin..ruokaa.

AsennevammamäälimöTorstai 23.11.2006 13:12

It's alright, it's ok, it was gonna happen anyway. We had our chance, we made our point and you're not gonna take that awayyyy~

Se jäi päähän soimaan, kun mp3-soittimen kuulokkeet päästi viimeisen vinkaisunsa aamulla, nyt ne on sitte rikki, särki, poikki, kaput. Ärh.

Lisäksi tulin tunnin etuajassa lipastolle tehdäkseni venäjän läksyt... enkä sittenkään tahtoisi niitä tehdä~

:)

But it's alright, it's ok, it was gonna happen anyway...

Haluaisin mennä kotiin ja pistää sänkyyn, äiti kantais mulle vuoronperään kahvia ja voileipiä. TAI haluan mennä veljen luo ja siellä piirtää piirtopöydällä (tai sillä jutulla jonka nimiä en vieläkään tiedä). Tai sit voisin jostain saada miljuuna biljuuna evroa - vähempiki riittäis - ja lähtä shoppailemaan. Tai tai voisin ojentaa pitkäkseni tuohon sohvalle ja ölistä. Hell, voisin jopa pelata effing tetristä mielummin ku tehä tuon tehtävän.

Oon tainnu hankkia riippuvuuden kahaviin.

....

Ihan oikeasti, nyt ois pakko pakko päästä piirtämään sillä .... tabletilla? Jösses, kokeilin sitä eilen ja aivoissa naksui ja natisi, se oli jotain aivan käsittämätöntä.
Tänään Soilwork ja CMX kuulosti pitkästä aikaa hyvältä.

Ylähuuli on turvonnut, rengas ja pallo on liian isot ja vinossakin vielä, mutta olen silti ihan rakastunut. <3 Ja bussissa mietin taas kielilävistystä ... Äh. Ei tahdo provosoida kotiväkeä (mitä ne ei ymmärrä etten tee, teen vain omaa juttuani), mutta tahtoo koruja :D Hirmuinen dilemma. Tietysti saan tehdä asiassa niin kuin huvittaa eikä kukaan ala siitä päätään aukomaan, mutta äiti on varmaan ainakin pahoillaan. Puhhuijjaa. Minkälainen ihminen pahoittaa äitinsä mielen?

Jos alkaa himottaa tarpeeksi sitä korua, laitan sen ja sillä sipuwi.

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 14:01

Tästä taitaa tulla tylsä päivä, ei ole mitään hienoja kriisejä luvassa.

IkstriimiäMaanantai 20.11.2006 13:21

Voi pyhä sylyvi ei oo varmana ikinä väsyttäny niin paljon ku tänäaamuna, mutta nousin silti. In your face nukkumatti! Bussissa nukutti ja oksetti kun oli niin nälkä, nyt voisin ostaa kahvia ja jotain paakkelssia. En tiedä. Iltapäivällä smiley, sitä ennen pitää kirjottaa yksi kpl esseitä. Ahah. Aihetta mulla ei vielä ole. Voi jeesus minun kanssa.

Viikonloppu oli totaalisen turha, olin vain vaikea lapsi. käytiin ulkona syömässä, näin jälkikäteen oksettaa kun ajattelen sitä ruokaa. Huoneeni sain sentään järjestykseen.. Käytin siihen sen energian, jonka olin varannut esseen kirjottamiseen. Aloin lukea Uinu, uinu lemmikkini, kohta olen lopussa. Tulin toteamaan että siinäpä vasta kirja joka ei onnistu pelottamaan. Ainoa mikä siinä jännittävää on kestääkö avioliitto, entä ystävyys?! Muuten se on vain ällöttävä. Toista oli Hohdon kanssa, sekä leffan että kirjan. Hirveät traumat oli siitä ja jännäkakat pöksyssä sitä sitte viimetalvena lukea jäkitin. En voinut jättää keskenkään, kun sen selkämys aina tuijasi kirjahyllystä ja tuntui manaavan esille pahoja unia niin kauan kun en tiennyt miten se loppuu.. Vuosi mulla sitte meni se lukea loppuun. Hyvä että luin, en ois varmaan muuten koskaan päässy yli siitä.

Miksen käyttäisi tätä avautumista, tiäkkö, esseen kirjottamiseen. Ehkä kun se ei oo _yhtä kivaa_.l

edit://
Mulla on aihe \o/

Joulu \o/Sunnuntai 19.11.2006 17:12

Joulu \o/

Oispa jo Joulu ( \o/ ) koska ainaki meikä on ihan joulu ( \o/ ) fiiliksissä.. Ehkä koska muutin huoneeni järjestystä, kannoin muutaman mööpelin pois ja toin pari parempaa tilalle. Ja täällä on lämmintä ja mukavaa ja rauhallista ja kaunista :)
tahdon joulun. nyt! joulunviettoa minulle, kiitos.

huoh.

Joulu \o/

edit://
avasin töllön niin sieltä tuli joulun huono puoli. yksin kotona -elokuva.
It's like one of those mechanical bulls!
Except it's not really a mechanical bull!

*yawn*

Heräsin jostain syystä tänään kahdeksalta ja tunsin oloni virkeäksi... Ehkä se johtui siitä että käsi oli puutunu tunnottomaksi ja kylmäksi ja kesti hetken että sain sormet toimimaan kunnolla.. Ehkä se johtui siitä että oli stressiä yöllä nukkumaan mennessä siitä, miten herään aamulla.. ja siitä että tuo niin olin kahdeksaan mennessä nukkunut justiin eikä melkein kaksi kolmen tunnin jaksoa. Well, what eva. Sain sitte pakattua ja tiskattua ennen lähtöä yliopistolle, ja tulin tännekin tunnin etuajassa. Go Maaju, go!

sigh. onneksi on Reel Big Fish.

I never felt too good, but in this world who would?
I was always thinking something wasn't right
but then you came along, and helped me sing a song
and now I feel ok, I hope this can stay this way

You know we've got a good thing going and I don't wanna see it end~

Are these the good days that I've heard so much about
there goes the heartbreak that I can live without.

[Ei aihetta]Perjantai 17.11.2006 00:02

Oikeus voittaa joskus tässä maailmassa :) Ah! ^^;;~
Ei kuitenkaan yksityisyyssuojan tähden niinku, mennä into detail.

Toisaalta olin väärässä ryhmässä kun sain tietää essay deadlinen, mikä tarkoittaa että minun deadline ei ole oikeasti maanantaina vaan perjantaina, toisin kuin mää niinku kuvittelin ku oon idiootti. :) Voi luoja. En tiedä pitäiskö olla hiljaa asiasta ja maanantaina olla tosi yllättyny ja stupified että voi dääm, en aatellu ollenkaan. Any ideas? Huoh. Oon nyt puoltoista vuotta yrittäny kovasti olla kunnollinen mutta se ei vaan aina oikein toimi.

Lisäksi henkkamaukalla kokeilin tänään minihametta.... Jos sun lysti on niin naputtele "lol".
(on ainut paikka meillä terveyskeskus jossa saapi valittaa)

No, tein sitten toisenkin tentin, ja yllätys on suuri jos pääsen kumpikin... toisen... kumpaakaan läpi. Mutta hei. Sain eilen valaistuksen parisuhteesta ja löysin inner peacen.

Lisäksi mulla on Randelinin Kake:

kun eletään ei pelätä
ne murheet nääs ei elätä
oon hengissä, ei kivet hierrä kengissä

ei menneisiin me palata
saa pussata ja halata
se piristää, ei pipo ala kiristää.

suhteellisen suruton onnen lapsi kohtalon
elämä nyt on liian verraton että surra kannattais.


One love~.

on mulla kahviakin, koska oon ollu niin reipas että palkitsen itseni. :)
ai niin ja sitte mulla on äiti jolle voi soittaa ja sanoa että sniff.
ja sitte isi jonka kanssa meen tänään syömään ^^ (ehkä.)

..ainiin perhana mulla on sanakoekin parin tunnin päästä. Harashoo!

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 11:02

äitin äitipisteet taas nousi :)
se sai minun pään kokoon.
sit se sanoi että käytä päätäsi.

go get 'em girl!

tentit on kivoja :)