IRC-Galleria

Huomenta \oTiistai 03.04.2007 11:15

Minua harvoin tavoittaa näin aikaisin hereillä, joten let's cherish this moment.

heräsin sellaiseen uneen että istuin linja-autossa, minding my own business, leikkimässä smiley-lävistykselläni kielelläni, kun se lävistys yhtäkkiä irtosi. Siis ei sattunut, ei tullut repeämää, eikä pallo lähtenyt irti, se vain tippui sieltä. Mutta kielellä tunsin että lävistysreikä oli vielä siellä, joten aloin taiteilla korua takaisin paikoilleen. Paitsi että se oli läpimitaltaan 4 cm valkoinen muovihärrävärkki jossa oli monimutkainen ruuvit ja mutterit -systeemi sisällä. Hmh, suihkussa olin iloinen kun kävin, muistin ja huomasin että koru on vielä tallella.

Joopa joo. Alan taas perehtyä tuohon kaljan valmistuksen maailmaan. erm let me rephrase that. alan kirjottaa aiheesta taas esseetä.

edit://
Vau! Joko alan oppia jotain tai sitten aihe oli helppo koska koskaan ennen ei ole esseen kirjotus ollut noin kivutonta. Tosin on olemassa etäinen mahdollisuus että tuotokseni ei ollut esseistä parhain... mutta se on vain *etäinen* mahdollisuus.

PuhTiistai 03.04.2007 01:34

kummallista kun jotkut nuoret oikeasti ajattelee ettei kenenkään pitäisi puuttua alaikäisten juopotteluun. ei se pahaa kenellekään tee jos juopottelu estetään, turhaa hommaa.

esseet on maailman kivoimpia asioita.

Incidents in the life of meMaanantai 02.04.2007 20:30

:(

Hmph, matkustin siis viimeinkin väärällä linja-autolla. Särkyvä ääneni/väpäjävä alahuuleni sulatti bussikuskin sydämen, niin ettei se heittäny minua ulos vaikka tuli päätepysäkki. Löysinpähän Edenin.

~Torstai 29.03.2007 15:05

Kiva kun lista ihmisistä joiden ajattelemisesta tulee melkein järkiään paha mieli kasvaa vaan vuosi vuodelta.

Eilen illalla ei ollut niin hehkeää kun ajattelin ensi joulua. Sitäpaitsi silmien takana on kaukana kuin kaukaisin satama ja sitä rataa.

Tänään kaupungille \o/ Mutta olen sotkenut nyt muidenkin suunnitelmat. Enkä haluaisi tehdä venäjän läksyjä, olen ah-niin-ahdistunut näin aamutuimaan. En tiedä, jostain syystä bussimatkalla meni vähän fiilikset. Bussin seistessä pysäkillä näin ensin tytön joka oli pukeutunut kokonaan pinkkiin ja käveli pää painuksissa koulureppu selässä keskustassa ja tuli mieleen ala-asteajat ja yksikin tyttö luokaltain jolla oli *tosi* hyvä elämä. Ja sitten siihen pyöräili nainen, hyppäs pyörän selästä ja muitta mutkitta työnsi kätensä roskikseen ja alko kaivaa sieltä tölkkejä... meni 30 s. ja sen ohi käveli vanha herrasmise, pitkään huopakangastakkiin, suoriin housuihin, baskeriin ja kiiltonahkakenkiin pukeutunut, komeaan kävelykeppiin nojaten.

Paska maa.

Hmh seuraava ajatus olikin saisinkohan lcd-näytön synttärilahjaksi.

Daim \o/Keskiviikko 28.03.2007 21:21

Daim Daim Daim \o_
Daim Daim Daim _o/
Daim Daim
- Daim

\o/


Ostin Daimia.

<3.

Aww ^^Tiistai 27.03.2007 15:13

Nukuttaa!
Nukahdin bussiin tuossa hetki sitten, en tiedä, jossain vaiheessa vaan alko ramasta niin maan perusteellisesti, ja sitten havahduin siihen että käännyttiin yliopiston eteen ja soittimestani tuli Weezerin Island in the Sun, nousin kyydistä ja kävelin auringonpaisteessa lipastoon sisään, ja damn se biisi kuului just siihen hetkeen.

<3

Mulla on salaisuus :) Mutta voin jakaa sen kyllä kaikkien kanssa. Olen ihan rakastunut yhteen Mikko nimiseen mieheen ja näen sitä taas tänä iltana, ja huomenna ja luulen että monena muunakin kauniina päivänä, ja olen maailman onnellisin tyttö että olen saanut olla sen ihmisen omana jo ihanat 2½ vuotta. Päivien helminauhaa ja yhtään en vaihtaisi pois. :)

Lähden venäjän tunnille, eilen tein läksyjä sitä varten jotain tunnin. I rawk!

NUKUTTAA!Maanantai 26.03.2007 15:11

Yhyy, viikonloppu oli mukava mutta vähäuninen. Eilinen päivä meni nukkuessa oikeastaan kokonaan, ja niinpä sitten viimeyönä ei tarvinnut taaskaan nukkua. Why? Oh why? Miksen pitänyt rytmiä yllä :(

En tiiä. Kahvia?

Tänään taas niin maan perkeleellisesti hommia. Tänään ei kukaan vastaa.

[Ei aihetta]Tiistai 20.03.2007 21:21

Im Malibu, im Malibu
libte eine kleine Kuh
Die kleine Kuh von Malibu
hatte eine fuschbollschu tjps :D Ja sitä Maaju lauloi niin tietysti Maaju saikin tänään Mikolta
Kleine Kuh Sahne Toffee -pussin.
Ja sulaa sen kaiken söpöydestä.
Ja osti tänään Slann Mage Priestin (joka on tosi siisti).

Täältä tähän :)

Itku, parku, surkuTiistai 20.03.2007 13:01

Yhyy, minusta on ikävää että kokoomus ja keskusta vei voiton, koska jos ne sais päättää yksin kaikesta, niin Suomestakin tulisi paska maa. :(

PahSunnuntai 18.03.2007 11:45

Ostan aarinkolasit niin tottahan toki, poissa on auringonpaiste, poissa juoksevat kevätpurot eeteecee eeteecee.

Hihih, 3½ vkoa synttäreihin on, laskin aivan itse äsken.

Tartten uusia kuvia, mutta ei oo viimeaikoina ollu sellanen foto-opportuniti meininki hirmeänä.

So yeah, random ajatuksia -päivä.