IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Evolution and Faith by Kenneth MillerPerjantai 07.08.2009 13:38

http://www.youtube.com/watch?v=Xj7WA1tzuAs&videos=L3h7Cdek53Q&playnext_from=TL&playnext=1

Kenneth Millerin luento koulussa. Hän kertoo evoluutiosta ja siitä mitä se on. Hän kertoo myös älykkäästä suunnittelusta, ja siitä mitä se on. Hän myös huomauttaa kuinka evoluutioteoriaa ollaan poistamassa yhdysvaltain koulujärjestelmästä, vaikka se on koko biologian keskeisin teoria. Hän myös vastaa kysymyksiin, ja kertoo siitä kuinka evoluutio ja usko sopii saumattomasti yhteen.

Kenneth Miller on Brownin yliopiston biologian professori ja yhdysvaltain keskeisimpiä kreationismin ja älykkään suunnittelun vastustajia. Hän on ollut jopa oikeudenkäynneissä asiasta Ohiossa ja Dowerissa, ja oli keskeisin todistaja evoluution puolesta ja todisti samalla älykkään suunnittelun epätieteellisyydestä.

Kenneth Miller on myös katolilainen. Hän on toisin sanoen uskova evoluutiobiologi, ja siksi on kirjoittanut kirjan nimeltä Finding Darwin's God: A Scientist's Search for Common Ground Between God and Evolution. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Miller

Niille jotka ovat ennenkin nähneet Millerin pätkiä tiedoksi, parissa kolmessa viimeisimmässä pätkässä tulee aivan uuttakin tavaraa kun Miller vastaa kysymyksiin, mutta muuten tuttua Milleriä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.