IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

possulunssarokotteesta...Perjantai 13.11.2009 18:31

...hauskoja ja vähemmän hauskoja kommentteja netistä.

"Rokotteiden ottaminen altistaa riippuvuuteen, kuten lääkkeidenkin ottaminen. Luonnollinen vastustuskyky vähenee, kehon oma prosessi häiriintyy ja menee epätasapainoon. Rokotteita "tarvitsevat" ne, jotka käyttävät runsaasti lääkkeitä/lääkityksiä pysyäkseen terveinä. Ihminen joka elää terveesti ja luonnonmukaisesti, ei tule paremmaksi/vahvemmaksi rokotteista, päinvastoin."

Rokote nimenomaan aktivoi sen luontaisen vastustuskyvyn. Rokote itsessään ei sisällä vastustuskykyä vaan se aktivoi kehon itse luomaan sellaisen. Joten rokote ei siis vähennä luontaista vastustuskykyä, vaan nimenomaan lisää sitä.

"Elohopeasta kyselin, kun tämä rokote sitä sisältää tiomersaali nimellä. Itseäni tyydyttävää vastausta en ole saanut, ainakaan vielä. Elohopea on neurotoksinen raskasmetalli, eli suomeksi sanottuna hermomyrkky. Saattaisiko hermomyrkyllä kenties olla jotakin tekemistä hermostosairauksien kanssa?"

Rokotteessa olevaa elohopeaa on vähemmän kun mitä saa yhdestä kala-annoksesta. Sen lisäksi rokotteen elohopeayhdiste on rakennettu siten että se metaboloituu elimistössä etyylielohopeaksi, joka häviää elimistöstä virtsan mukana. Kaloissa oleva elohopea puolestaan metaboloituu metyylielohopeaksi, joka keräytyy hermostoon ja aivoihin, tai keräytyy epäorgaanisena elohopeana munuaisiin.

"Tehoaako tuo rokote ollenkaan kun ihmisiä sairastuu ja kuolee vielä rokotteenoton jälkeenkin"

Immuunipuolustuksella menee aikansa kun valkosolut opettelee tunnistamaan vihollisen rokotteesta. Immuunipuolustuksen teho sairautta vastaan kasvaa vähitellen, ja 21 päivän kuluttua teho on n. 98,4% joka on paras mitä rokotteella voi saavuttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.