IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sucker PunchMaanantai 29.08.2011 10:41

Oli muuten helvetin hyvä leffa. Ostan itselleni ensi tilassa. Odotukset oli melko alhaiset, mutta sieltä paljastuikin helmi. Yllätti.

Trailer 1:
http://www.youtube.com/watch?v=G68fHZig9nA
Trailer 2:
http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E

Näiden perusteella ei ollut paljon odotettavissa. Mutta itse tarina paljastui varsin hyväksi psykologiseksi selviytymistarinaksi.

"You have all the weapons you need. Now fight!"

Visuaalisesti elokuva on täydellinen. Pienet yksityiskohdat kuvaavat tunnetiloja täydellisesti. Itse tarina kuvaa erittäin hyvin ja todenmukaisesti sitä, miten masentuneen ihmisen mieli toimii kun se on ajettu nurkkaan (been there). En juurikaan löydä elokuvasta huonoja puolia. No... paitsi ehkä yhden.

Ihmiselle joka ei ole kokenut tuota vuoristorataa, elokuva voi mennä ohi ja siinä voi tippua juonessa kärryltä. Myöskään visuaalinen maailma ei välttämättä iske ihan samalla tasolla.

Mutta jos osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja vapauttaa mielensä, elokuva on hieno kokemus. Ainakin toivon että muillakin on niin jännää kun minulla oli.

"Who honors those we love for the very life we live?, Who sends monsters to kill us?, and at the same time sings that we will never die., Who teaches us whats real?, and how to laugh at lies?, Who decides why we live and what we'll die to defend?, Who chains us?, and Who holds the key that can set us free... It's You!, You have all the weapons you need., Now Fight!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.