IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Prosemma from HellTiistai 09.05.2006 15:04

Miksei mun prosemmaohjaaja näe, että mä olen oikeasti väärinymmärretty nero? Miksei se tajua, että tekstin imu ja mielenkiintoiset sanavalinnat ovat paljon tärkeämpiä kuin pilkun paikat? Miksei se ole yhtään kannustavampi? Miksei tää muka kelpaa tällaisena? Kuka väitti, että sen mielipiteet on yhtään oikeammat kuin vaikka mun?

Oikeasti kun ensi viikon keskiviikko koittaa, mä lupaan etten uhraa enää ajatustakaan koko typerälle työlle. Pitäköön tunkkinsa, perkele. Ihmekös ettei saa nainen nukuttua kun parenteesit ja modaaliset saada-verbit, puheaktiteoriat ja lausumansisäiset siis-partikkelit, keskeytykset ja päällekkäispuhunnat, osallistumiskehikot ja preferenssijäsennys, dialogipartikkelit ja itsekorjaukset vain viuhuu korvien välissä. Näkis edes mukavia unia...

Sitä paitsi eilinen winrar-elämys oli huomattavasti palkitsevampi kuin keskustelunanalyysi koskaan. Ehkä olis vaan pitänyt jatkaa tkt:llä.

Mun asunnosta saa hirveän vähällä vaivalla tee-se-itse -tropiikin: levittää vain pyykit kuivumaan ja odottaa auringon kääntymistä lounaaseen ja länteen. Jos elokuussakin paistaa tähän malliin, en kanna enää yhtään kaunaa Kelalle. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.