IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Mä huomasin juhannuksena kauhukseni, että mua pidetään vähän ilkeänä naisena. Tai siis. Mun huumori on usein sellaista aika pisteliästä, nenäkästä ja naljailevaa, eivätkä kaikki pidä sitä huumorina ollenkaan. Mäpä annan esimerkkejä:

1) Eräs ystäväni kertoi jotain omakohtaista juttua, joka päättyi kutakuinkin sanoihin "Oli tosi lähellä että mä voittaisin, mutta en voittanut sitten kuitenkaan". Minä tähän toteamaan: "Elämäsi tarina."
2) Ystäväni avomies oli juuri kertonut, kuinka hän saisi töistään uuden puhelimen ja antaisi "vanhan", erinomaisessa kunnossa olevan kännykkänsä avovaimolleen. Minä: "Näytä sitä puhelinta." Avomies: "Ai tätä vanhaa vai?" Minä: "Ei kun sitä uutta, jota sulla ei vielä edes ole."

Rumimpia esimerkkejä mä en viitsi tässä edes tuoda julki. Ihmiset siis tulkitsevat helposti tuonkaltaiset heitot itseensäkohdistuvaksi pilkaksi, eikä niitä yhtään lohduta se, että mä itse olen itselleni aivan yhtä antoisaa materiaalia kuin kaikki muutkin.
Nyt mua askarruttaakin: onko niiden huumorintaju vääränlaista vai mun? Voiko miljoona kärpästä olla väärässä?

... niin jonoa juhannuksena.Torstai 21.06.2007 15:59

Fantsuu mittumaarii kaikille! Pidetään järki päässä ja pöksyt jalassa, myös veneillessä. Ja sovitaan, että tänä vuonna kukaan ei istu kokkoon, jookos?
Over and out.

Juhannusminkki

PABLO! Here I come!Keskiviikko 20.06.2007 13:50

7.9. Kultsalla. Mulla on lippu, kiitos Kuosmiksen. Erinomaista!
Me tehtiin se!
Vastoin pahimpia painajaisia, sääennusteita ja niitä kuuluisia oddseja polttarit onnistuivat täydellisesti. Ne kestivät kaksi päivää, ja me juhlijatkin melkein. Kaikki sujui, kaikki järjestyi, kaikki onnistui - stressi osoittautui turhaksi. Sankari nautti, koko seurue piti hauskaa, eikä mikään, oikeasti MIKÄÄN olisi voinut olla kivempaa kuin nähdä yllätetyn saaliin ilme lauantaiaamuna 7.30 ovikellon vimmatun kurittamisen jälkeen.
Nyt olen väsynyt mutta onnellinen ja kaikkeni antanut. Kiitti jengi!
Nyt enää sitten ne häät.

5,5 tuntia loman alkuunPerjantai 15.06.2007 16:23

Löysin tän vasta nyt, huikeaa! :D

http://minugalerii.ee/index.php
http://dna.imagini.net/friends/

Mun tulos oli seuraava:
MOOD: WILD CAT
FUN: ESCAPE ARTIST
HABITS: HIGH TIME ROLLER
LOVE: LOVE BUG

Loistakasta!

HajatelmiaTorstai 14.06.2007 21:16

On oudon kohottavaa, kun saa selville että oma suosikkikirjailija pitää samoista kirjailijoista. Luin tänään Annasta, että mulla ja Juha Itkosella on monta yhteistä lempikirjailijaa.

Olen viime päivinä löytänyt monta äärimmäisen herkullista uutta purkkamakua: Stimorolin ne täytepurkat ("centrefilled") on molemmat hyviä, mutta erityisen ihanaa on se mansikka-lime. Tänään maistoin XyliDentin Duo-purkkaa, joista toinen on GreippiVanilja ja toinen MansikkaSitruuna (miks noi YhdysSanat pitää kirjoittaa tolleen EpäKorrektisti?). Hyvvöö.

Tänään Pauli Puupponen jättää mut. Mulle tulee kova ikävä sitä. Huomisen työpäivän jälkeen mulla alkaa loma. Töitä ei tule ikävä.

Bom-Chika-WahWah
Vein pikkuisen Puupposen tänään tallille, luullakseni ekaa kertaa sen elämässä. Kaikki oli kovin uutta ja kummallista, mutta Puupponen oli urhea ja valpas. Ja osas hienosti varoa hepsuja.
Se katsoi hevosia silleen että "Voi täti, kylläpä noista koirista tulee isoja täällä maalla!". Sitten seistiin ihailemassa, kun Bimbo laidunsi. Paavo katsoi tarkkaan, kokeili sitten itse haukata hieman ruohoa. Tämän jälkeen se katsoi mua: "Eikö näillä ole nappuloita menyyssä ollenkaan?". Nuunis koetti tarjota sille porkkanaa, jota sen oma koira halulla pisteli. Pauli otti kohteliaana poikana palasen suuhun, mutta käänsi sitten selkänsä ja sylki sen vaivihkaa lattialle: "Kiitti tosi paljon, mutta tota mä en kyllä pysty syömään.". Nyt se makaa aivan kanttuveinä tuossa mun vieressä ja kuorsaa vienosti.
Pieni <3
Lisäksi se matkusti julkisissa taas niin hienosti, että monet teinit jäävät viheltäen toiseksi sille. Se jättää mut huomenna, enkä oo vielä keksinyt, miten totun taas kotiin ilman pikkuisia rapisevia kynsiä lattialla ja kosteaa kuonoa tyynyllä. Mun pitää ehkä alkaa taas nukkua Pasi-nallen kanssa ja hankkia joku "autenttisia koiraääniä"-cd.

UskottavuusongelmaKeskiviikko 13.06.2007 15:27

Mulla on ongelma. Sen nimi on Jenni Vartiainen. Se eks-Gimmel, joka on nyt julkaissut sinkun Tunnoton, ja jonka kokonainen sooloalbumi on ilmestymässä kai syksyllä. Ensin olin että eihän siitä voi mitään hyvää seurata, jos on avannut uransa jossain sellaisessa popkoneiston vitsissä kuin Gimmel oli, mutta piruvie se biisihän on oikeasti aika kaunis! Taas kerran voisin kulutaa rivin jos toisenkin kritisoiden lyriikoita, mutta melodia ja toteutus on hienot, joku kriitikko juuri luonnehti niitä "unenomaisiksi", ja Jennillä vaikuttaisi olevan varsin kyvykäs ääni. En mä silti vielä ihan varma ole, pitää kai odottaa sitä albumia.
Siteeraan tässä ekana sitä Jenskaa:

Tahdoin niin uskoa
että olen sun ainoa,
mutta tunnoton oon.
Mulle käy kuka vaan,
etkä pysty mua satuttamaan...


Ja sitten jostain merkillisestä syystä mieleeni juolahti pitkästä aikaa Maroon 5:n yks biisi, jonka nimeäkään en tähän hätään muista. Musta siinä vain lyriikoissa on mukavan hauras ja verkkainen tunnelma, ja sitä voi aina tämän kuullessaan alkaa uneksia että olispa tosiaan joskus noin... "Share some skin" on musta hieno fraasi.

Sunday morning
rain is falling
Steal some cover,
share some skin
Naisen elämä aikuisiällä on yhtä karvarulettia ja kilpajuoksua luonnon kanssa. Tajusin sen tässä eräänä aamuna suihkussa: karvaa on aina joko liian vähän (hiukset, ripset, kulmakarvat) tai liikaa (kaikki muut paikat). Keskivertonainen viettää elämästään luultavasti VUOSIA kylppärissä toisaalta kitkien ja niittäen kurittomina rehottavia sääri-, kainalo- ja bikinirajaperuukkeja, toisaalta vaalien, huoltaen ja oikoen niitä toivottuja karvakohtia. Torjunta-aseetkin ovat niin moninaiset, että niiden valinta on jälleen yksi persoonallisuutta rakentava tekijä: mitä viestii maailmalle sinnikäs sheivaaja? Entäpä vannoutunut vahaaja? Sulava sokeroija? (alkusointu on kauhean kätevä, huomaattekos!) Toisaalta taas, jos kaljuuntuminen miehelle on tragedia, naiselle se on kuolema. Kalju nainen on aina statement, eikä vapaaehtoisesti kaljuja naisia ole vieläkään kuin kourallinen. Mä luulen että olisin, jos mun kallo olis jalomman muotoinen ja posket vähemmän hamsterimaiset. Helppohan se on toki spekuloida, kun kerran geenit estää mua olemasta nuubialaisen prinsessan näköinen.
Mutta siis mua on nimitelty mm. karvafasistiksi johtuen suhteestani kehonkarvoitukseen ja sen huoltoon. Mun mielestä on yksinkertaisesti niin, että kun kerran kaiken esteettisesti tarpeettoman voi kerran suht vaivatta poistaa, miksi en tekisi sitä? Ei tehdä tästä ongelmaa, eihän?

Ajeltiin lauantaina Puttosen kanssa edestakas Tampesteriin, taas kerran muuten karvoituksen merkeissä. Automatkamusiikiksi olin valinnut PMMP:n keskimmäisen levyn, Jippua ja Creediä, ja koska yksin autoilu merkitsee mulle muutenkin jostain syystä niin paljon, herkistyin musiikin ääreen ihan tosissani. Tulin ajatelleeksi ainakin kaikkia tuntemiani pikkuveljiä sekä niitten isoveljiä ja -siskoja ja tulin haikeaksi. Ajattelin luopumista ja naimisiinmenoa ja menin kananlihalle (vaikka se tosin saattoi johtua ilmastoinnistakin). Ajattelin, että miten ihmiset jotka ajaa luksusautoja (kuten Jaguar S-Typeä kahdella pakoputkella) ei pidä autoistaan parempaa huolta? Jos mulla olis moinen kiesi, kiillottaisin, vahaisin ja paijaisin sitä päivät pitkät niin, ettei siinä koskaan olis pölyhiukkastakaan, kuratahroista nyt puhumattakaan. Pesonen puolestaan ei ole moisen paapomisen arvoinen: kunhan sen nyt tankkaa toisinaan.

Mitäs vielä. Käytiin eilen katsomassa Ocean's 13. Sangen viihdyttävä raina, suosittelen. Ja mitä se sellainen bullshaitti on, että Bradia ei ikääntyminen pukis? Kyllähän.
Nimim. Mikä osa ihmisessä on vahingoittunut, kun se katselee selkeästi itseään vanhempia miehiä?