IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 00:14


Eilen oli ihanaa yllättää äiti kun sillä oli syntymäpäivät..sen silmät ihan sädehti kun se näki miut että tulin sittenkin tädin kyydillä moikkaamaan..lottosin ensimmäistä kertaa elämässäni viking loton...eikä tietenkään tullut voittoa..

Tänään kävin kynttiläkutsuilla ja olen ollut liikenteessä koko päivän...ihanaa kun voi vaan rentoutua tietäen että pääsee omaan rakkaaseen sänkyynsä yöksi..kyllä koti on sitten ihana paikka..käy sääliksi ihmisiä jotka joutuvat asumaan jossakin laitoksessa..

koti on semmoinen paikka jonne sydän kaipaa ja jossa ei tarvitse pelätä..jossa on rakkaita ihmisiä ja oma rauha jonne sukeltaa omiin ajatuksiinsa ja voi hetkeksi vaan levähtää.

Myönnän että reissaamisessa on toki se hyvä puoli että on ihmisiä ympärillä eikä tarvitse olla yksin...kun olin kaverini luona oli ihanaa kun kissa puski hereille ja suukotti aamupusuja kehräten ja välittäen..ja kun pääsi lapsi tuli leluauton kanssa pyytämään minua leikkimään ja halimaan..

Välillä tosiaan tuntuu että ei ole kotia kun ei ole ketään odottamassa tai ottamassa syliinsä johon voisi kätkeytyä piiloon hetkeksi kaikkia pahoja asioita mitä maa päällään kantaa..

Mutta kyllä yksin olostakin nauttii...pitää elää päivä kerrallaan ja haaveilla ja nauttia elämästä..on jotenkin vaan niin hyvä ja onnellinen olo kun saa vaan olla..tässä ja nyt...tässä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.