IRC-Galleria

Koo-M-A

Koo-M-A

KooAa... tai Koo vaan...

PianopöhinätPerjantai 14.09.2007 11:48

Mikä fiid siin oikeen on et menee räkättämiseks Suskun kaa noi soittikset aina jossain vaihees...? :D Kammo käkätystä taas eilen. Enkä enää ees kovin hyvin muista mistä oli kyse. *naur* Soitettii koko reeni Mootsarttii. Klassista! *heh* No mut Turkka on kiva piisi. Etenki tolleen nelikätisenä. Melkein mörkönä alko Susan soittis, mut saihan sen sit piristymään...vaik joutuki tekee tyhmii toistohakkauksia... ^_^ *two thumbs up 4 Sus4*

Siin on kyl mulla kaksteräinen miekka:
Toisaalta haluun antaa positiivista palautetta tarpeeks et pimu tietää missä mennään ja haluisin kovasti antaa tiukempiakin haasteita että mielenkiinto pysyy yllä ja pimu kehittyy.
Toisaalta taas en haluu et se saa positiivisesta palautteesta 'liian ison pään' ja kuvittelee heti osaavansa kaiken enkä myöskään haluu pistää liian kovia harppauksia eteen koska ainainen takkuaminen tappaa innon sekin...
Melkosta tasapainoilua...

Villiinyin sitte ittekki eilen soitteleen siin illlal. Pari tuntii meni nii et hutkahti. En ees ehtiny tajuumaan. Funtsin vähän tuolla pienessä aivoherneessäni (huom! yksikkömuoto...) et pitäs varmaan kyl alkaa pistää treenikalenteriin soittotreenitkin. Siis omat. Torstaisin nyt tulee monesti soiteltuu Suskun lähdettyy jos en mee aikidotreeneihin, mut aattelin et sen lisäkskin ottais yhden päivän viikkoon minkä pyhittäs soittamiselle. Tai siis ainakin muutama tunti. Sentään. Viikonloppusin ois parhaiten aikaa. Sillon kun on aikaa. Jos vaikka sunnuntaita yrittäis... :)

On taas niin monta biisii mitkä haluun opetella. Ja oppia uudestaan. Selailin eilen varastossa olevia opetusbiisei (omii vanhoi soittobiisei), ja hitto en muistanukkaa et ne oli niin mageita! Paitti et vitutti kun ei sormet totellukkaa enää. Niinkö ennen. Mut tarttee siis vaan reenaa lisempi. Paaaaaaljo lisempi.

Jos sunnuntaina alottais... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.