IRC-Galleria

Koo-M-A

Koo-M-A

KooAa... tai Koo vaan...
Tänään aamureeneissä. Jee jee. Se on kyllä aina mitä parhain aamunalotus. Vaikka kotoa lähtiessä tulikin taas kiire ja ritsat unohtu kotio (PRKLE!) ja kaikkee. Mutta silti ei jaksa harmittaa. :)
Pasi teetti reenien lopuks melko vauhdikasta harjotetta. Olin sitte vielä näyttöukena. Yks keljuimpia tunteita tuolla reeneissä on kyllä se kun ope vaan tulee ja usuttaa lyömään shomenuchin tms. ja koskaan et tiiä että mitähän sieltä oikeen tulee. Sinälläänhän se on kyllä hyvä vaan, pakottaa uken tosissaan opettelemaan kuuntelemaan nagen liikkeitä. Mutta Pasilla on välillä – ja oli justiin tänä aamuna – sellanen ovela vekkuli virnistys kun käski lyömään. Se jo karistaa huitasuinnon. *naur*
Noh, mutta siis osoittautui melko lentäväksi harjotteeksi. Uke shomenuchiloi, nage ottaa vastaan ja yrittääpi sankyota, mutta eipä onnistu ja uke päsee ylös ja selän kautta meinaa motata toisella kyynärpäällä, mutta nage onki ovela ja antaa liikkeen jatkua ja horjuttaa niin että tulee iriminage ja uke mäisk maahan. Mitä tästä taas opimme? Ei kannata hyökätä! *hih* Ketoon joutuu kuitenki. *heh* Pasi jo pyöritti silleen ulahdustasoisen lennokkaasti mua – vieläkään en osaa olla ukena hiljanen, prkle – ja sama jatku sitte parin kanssa. Tosin olin kyllä ilosesti yllättyny itteeni kun mun nageiluajoitukset osui suurimmalta kohdin melko hyvin kohdalleen. Oma sijoittuminen sitte oli välillä mitä sattuu. Vieläkään ei osaa mennä siihen kylkeen kiinni iriminagea tehdessä. Siis MINÄ! joka aina tykkää kiehnätä kaikkien ihmisten lähellä (paitti jos ne haisee pahalle tai on muuten vaan ääliöitä… mutta niitä ei tuolla tänä aamuna ollut…kumpaakaan sorttia…paitti minä itte…). Noh, mutta ehkä mä joskus opin senki. Sentään tosiaan ajoitus osui kohtuullisesti. Ainakin tänään.
Pasil on kyllä hyvii vinkkei tekniikoihin. Udekimenageenki tuli metka horjutus, ja Pasi lennähti hienosti. Tosin se kyllä aina lennähtää hienosti. Ja korkeelle ja pitkään. Välillä melkeen hirvittää kun pienetä tuuppasusta se lähteekin silleen vauhdilla. Mutta parempihan se on niin, ku jäädä siihen jalkoihin lojumaan. Hehheh….
Nyt jo pieni kaihomieli: tie vie lauantaina viikoksi Kiinaan, enkä pääse yli viikkoon treenaamaan kumpaakaan mun lajeista. Yhyy! Tosin DUH! mä meen Kiinaan! *tuuletus* Joten ei tässä nyt kauheesti voi nillittää. Mutta silti… tuntuu oudolle että tulee kokonaan treenitön viikko. Toivottavasti en kiipeile seinille loppuviikosta. Systeri ja serkku (reissukamut) hermostuu vielä. *hah* Sitte kyllä heti paluun jälkeen maanantain aamutreeneihin VIUH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.