IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 20:48

ekat lumet tuli. ja vieläki oon positiivinen. jopa ulos lähössä tässä parin tunnin päästä. ulkoilu tekee hyvää. ja nään tossa lumisateessa sentään jotain positiivista; jos ollaan ulkona illalla eikä jaksa kannatella sateenvarjoa koko aikaa, ni lumi ei mee vaatteista läpi niinku vesi. kattokaa nyt, mä oon positiivinen.
kohta tuleepi joulu. tänään oli joulukarkkeja myynnissä jo. mä yritän odottaa vielä vähän aikaa, etten ihan heti ryntää kauppaan ostamaan enkelipatukoita. ne on vaan niin hyviä. joulu ja pääsiäinen on siitä hyviä ku kaupassa myydään enkeli- ja virvonvarvonpatukoita. ja jopa minä pikku plondin alku oon tajunnu, että ne on täsmälleen samoja eri kuorilla vaan:D lahjoja tässä mietiskelen, että mitä ostais.. vielä ei oo stressiä, varsinkaan ku kolmelle ihmiselle on jo lahjat. mut aattelin, et jos kerranki hoitais asiat kunnolla ja ostais kaikille lahjat ennen 23. joulukuuta.
teinpäs taas pitkästä aikaa kinkkujuustopatonkeja. perus eväsleivontaa. nyt ku en oo käyny töissä enkä oo tarvinnu evääks mitään ni ei oo tullu tehtyy... aattelin muutenki leipoo täs lähiaikoina... vaikka joka sunnuntai, ku sunnuntai on nniin turha päivä. ja sit ku on "toinen loma" eli ku porukat on pois kotoa ni vois leipoo kans. en kyl tajuu miks. tai ehkä ei sittenkään, jos ei oo aikaa ku täytyy elää sen pienen hetken ku saa elää ihan kunnolla. no joo, nyt meen elämään, eli siis syömään. syöminen on yks ihmisen perustarpeista ja ilman ruokaa ei voi elää... taas tätä elämänfilosofiaa á la Kia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.