IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

olipas taas päivä...Maanantai 21.11.2005 23:55

ihan tavallinen tavallaan, mutta huhhuh. ei jaksais millään nousta aamusin. mä nukun aivan liian vähän, mutta iltasin on unensaantiongelmia, joten turha tässä itteään syyttelemään. kahviakaan en paljoa juo, oikeestaan toissapäivänä join ekaa kertaa yli kolmeen viikkoon. oli hampaitten valkasukurssi meneillään.. sit päätin juoda kahvia ja syödä valkasevaa purkkaa. meinasin jo ostaaki sen paketin, mut sit huomasin, et takana lukee et se sisältää natriumkarbonaattia. mulla ei ollu hajuukaan siitä, mitä se on, mut mä muistin, että se oli kemiasta tuttu, eli se kuulosti pahalta. mulle iski paniikki ja mun piti soittaa J:lle ja kysyä, mitä se on. se kävi sit kattoo sen omasta kemianvihkostaan ja soodaahan se oli. nyt mä muistan koko loppuelämäni, et natriumkarbonaatti on soodaa. sinne jäi purkat kauppaan...
mut siis takas tähän päivään... väsytti siis ihan helvetisti aamulla ja äitikultaki kävi ovella huhuilemassa että oonko mä hereillä. kouluun pääsin ja selvisin päivästä hengistä. jouduin ihanan rakkaan enkun open huolimattomuuden takii tekee kokeen toiseen kertaan... juu että sellasta... ja oli ranskanki koe, joka meni entiseen verrattuna... öö... vähän huonommin. siitä voi tulla mikä numero tahansa, toivottavasti onnenkeiju suosii mua ees siinä.
tänää oli nuorisovaltuustovaalit. mä ku fiksuna ihmisenä rupesin luottamusoppilaaks, olin siellä pari tuntia istumassa / seisomassa ja kattelemassa ku ihmiset kävi äänestyskopeissa ja sitä rataa. pääsinpähän vaihteen vuoks pois yhteiskuntaopin tunnilta, joita mä oon vältelly mahollisuuksien mukaan.
kotona aloin sitte kattoo telkkaa. maanantai on surkee päivä iltapäiväohjelmien kannalta. joten mä aloin nukkumaan. nukuin siihen asti ku porukat tuli, tai oikeestaan vähän pitempään. kuitenki liian pitkään. äippä alkoi taas uhkailla vitamiinipillereillä, ihan ku mä en sais tarpeeks vitamiinia syömisistä. mä syön hedelmiä ja marjoja ihan tarpeeks. ja ihan niinku mä jotain vitamiinipillereitä suuhuni pistäsin. samantien vois alkaa käyttää unilääkkeitä. ja mielialalääkkeitä. tai miksei samantien hanki kaikkea ravintoa pillereistä, ei tartteis syödä mitään. tai sit voi ainaki syödä pelkkiä pipareita täs joulun alla. eli mä en niitä pillereitä suuhuni laita, piste.
mä päätin tänää, et lopetan aerobikin toistaseks ens vuonna. tän vuoden loppuun käyn ku se on maksettuki mut sit en enää jaksa. tosin mä varmaan alotan sen taas uudestaan joskus vuoden päästä tai jotain... no joo... eiköhän tässä ollu mun tylsän päivän vähiten tylsät jutut...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.