IRC-Galleria

hmm...Perjantai 25.11.2005 00:29

nää otsikot on tyhmiä. mä kirjotan tänne oikeesti jotain melkeen asiaa ja sit pitäis jostain repästä joku otsikko...

tänää oliki sit t-9 aluekarsinnat. joku aika sitte päästiin riksun karsinnoista jatkoon ja tänää oli seuraavat karsinnat lahdessa. heti koululla missä venattiin kyytiä, alkoi homma kusee, koska yks oli tullu kipeeks. onneks saatiin sit tilalle toinen oppitunnilta. kuka nyt EI lähtis pois tunnilta?
no joo, olihan siellä ihan hauskaa. ei vaan pärjätty alkuunkaan, heti pudottiin. riksun karsinnoissa ei voinu syyttää itteensä, jos hävis jonkun erän. me oltiin hyviä, muut vaan oli parempia. mut tällä kertaa me ei todellakaan oltu hyviä. en mä tiedä oliks ne muutkaan mut me oltiin tosi huonoja. mut kiva päivä oli.
kotiin vasta vähä ennen viittä. mä olin tullu aamulla kyydillä joten mä jouduin kävelemään. onneks ei sentään satanu, vaikka oli vähän kostee ilma. mä oon päättäny et mä poljen kouluun niin kauan ku maa ei oo ensin jäätyny pinnalta ja sitte vähän sulanu, jollon se on tosi liukas. mä nimittäin en jaksa, siis viitti kävellä kouluun. oon laiska, mut mä ennemmin palelen ku nukun 10 min. vähemmän.
tuli kiire tennikseen, ku tulin sen verran myöhään kotiin. onneks olin syöny päivällä paljo, joten mun ei tarvinnu syödä ennen tennistä, koska mun aika ei olis riittäny enkä mä sit olis jaksanu pelatakaan. olis kyllä voinu tunnin jättää väliin. ei oikeen huvittanu eikä se ees menny hyvin. mä oisin voinu olla kotona ja relata vähän. ihan niinku mä en tavallisesti relais...
mun huuto.netin käyttäjätunnus vahvistettiin ja mä pääsin myymään ja huutamaan. mä haluisin ostaa hard rock cafe-laseja, mutta niitä ei kukaan myy. no, onneks sentän saa ite myytyä omia virheostoksia ja -lahjoja. ei pyöri nurkissa ja saa niistä vähän rahaaki, jos ne menee...

tässä on mun joitain virheostoksia, naurakaa pois:

-studio line hot straight. olishan mun pitäny tajuta, että mun tapauksessa se ei toimi niin hyvin, muotovaahto kävis ihan yhtä hyvin. se on selvästi tarkotettu niille, keillä on oikeesti kunnon kiharat hiukset, eikä vaan ärsyttävät latvakäppyräiset.
-toppi, jonka kuvasta mä en pitäny. mä en tajua, missä mielenhäiriössä mä sen ostin. pari tuntia ostoksen jälkeen ku mä aktoin, mitä olin saanu matkaan (ostoksia oli siis aika paljon) mä katoin, et olinko mä voinu ostaa noin ruman topin, jossa oli kuva, josta mä en yhtään pitäny.
-espanjan oppikirjat. mä oon kielihullu, kielet on ainoo asia mikä mua koulussa kiinnostaa. mä haluun oppia puhumaan niin montaa kieltä ku mahollista. mut miks, miks ja vielä kerran miks ihmeessä mä kuvittelen, että mä opiskelisin jotain kieltä vielä koulun lisäks omalla ajalla?
-kahen euron kengät jotka OLI tarkotus päällystää. mä ostin kahet niitä kenkiä. toiset piti päällystää, toiset jättää entiselleen. mä alotinki päällystämään, mutta tietysti se jäi kesken. mulle aika osuva jokapäivänen peruslause on MUN PITI. eli se siitä, mä en öuultavasti koskaan tuu päällystämään niitä kenkiä.

ja lista jatkuis vaikka miten pitkään, mutta nyt on hyvä lopettaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.