IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 15:03

nyt on jo paljon hauskempaa. aika kayny tosin pitkaks edelleen, paikallisiin meni hermot. kerran ku kayt baarissa pelaamassa bilista ni ne jo rakastaa sua ja haluaa nahda sua koko ajan ja kaikkee ja sit ne tekstaa koko ajan ja olettaa et vietat koko lomas niitten baarissa etka lahe sielta mihkaan, varmaan luulee etta muutan tanne niitten takii.. huhhuh.
pari paivaa sitte ku kunnolla tervehdyin lahdin patongille bilettaa (taalla meillapain ei oo mitaan muuta ku lapsiperheita ja hotelleita, pari hassua baaria mihin ei voi menna just niitten mahottomien paikallisten takia) ja loysin kaks ruotsalaista. oli ihanaa loytaa samanlaisia ihmisia! tanaan taas sinne, jos loytyis taas jotain ihmisia jotka olis suunnileen samalta planeetalta. hotellilleki tuli uusia suomalaisia mut en oo niille oikeen kerenny jutskaa..

tosi moni on mulle infonnu jokelan ammuskeluista. ja taallaki on siita aikamoinen haloo. luin jopa hesarista jotain muuta ku tv-ohjelmat sen takia. aika hassuu, et jossain toisella puolella maapalloa ulkomaalaiset ihmiset on kiinnostuneita suomalaisesta 18 v terroristista...

pari paivaa enaa taalla. ihan sopiva aika jaljella, ei valttamatta kauheen kauaa jaksais olla ja rahatki kohta loppu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.