IRC-Galleria

Poskia ja maaleja.Sunnuntai 29.10.2006 10:35

Koettelee elämä yhä. Tuskin se sitä koskaan lopettaakaan. Luulin, että ehkä nyt se olisi kääntänyt mukavemman puolen itsestään, ja mitä vielä, pyysi kääntämään toisenkin posken. Minä käänsin.

Olen hukassa. Menin piiloon, omaan kätkööni. Tulen pois, vasta kun tiedän olevani turvassa pahuuksilta ja jekuilta, joita eteeni on langetettu. Täällä muistelen yhteisiä hetkiä. Voin lähes kuulla naurun ja silmiini piirtyy lähes ihka-aito metsänkeiju valtavine hiuksineen, joita kukkaset koristavat.

Nyt hän on vain kaukana poissa. Tiedän silti, että hän on tallessa. Saatan ehkä joskus vielä tavata. Olisin valmis vaikka kuuhun asti matkaamaan hänen takiaan.

Yksi on siis poissa. Suuren suuri aukko on keskuudessamme, ja ainakin minä tunnen sen. Uskoisin, että kaikki muutkin. Emme vain ole vielä valmiita jakamaan tuntemuksiamme. Ehkä vielä jonain päivänä. Siinä meni ensimmäinen poski.

Tapasin taannoin erään upean. Se olin minä itse, joka hänen kanssaan oli. Se olin minä itse, joka puhui ja nauroi. Harvoin on puhe ja nauru minuutta, mutta hänen kanssaan se on.

Joskus vain sitä ummistaa silmänsä liian sirriin tai vahingossa unhoittaa silmälasinsa hyllylle.
Tällöin saattaa jäädä oleelliset asiat näkymättömiin. Pahimmassa tapauksessa, ne haluaa myös kumittaa pyyhekumilla pois todellisuudesta. Onneksi moista työkalua ei ole keksitty, olisin jo alan ekspertti sen käytössä. Oli toisen posken vuoro.

Olisiko maailmankaikkeus tyytyväinen, jos kulkisin lappu otsallani, jossa lukisi :" Ole hyvä, voit halutessasi lyödä oikeaa poskeani, tai vaihtoehtoisesti vasempaa, ehkä jopa molempia." Huomenna uuden aamun koittaessa täytyy kai kokeilla. Ehkä jos otan tässä matsissa sata-nolla turpaan, voin voittaa itse seuraavan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.