Responsiivinen IRC-Galleria testissä osoitteessa m.irc-galleria.net. Käy kokeilemassa ja jätä palautetta

IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Terveyshuollon peruspakettiTorstai 01.12.2005 16:00

S -ALAT = 23 U/I (10-70)
fS-Gluk = 4,6 mmol/l (4,2-6)
S -GT = 16 U/I (10-80)
fS-Kol = 4,5 mmol/l (<5)
fS-Kol-HDL = 1,38 mmol/l (>1)
fS-Kol-LDL = 2,8 mmol/l (<3)
S -krea = 98 umol/l (60-115)
fS-Trigly = 0,72 mmol/l (<2)
U -Prot-O = negat
fB-Leuk = 4,9xE9/l (3,3 - 8,2)
B -Eryt = 5,38xE12/l (4,2 - 5,7)
B -Hb 164 g/l (132-167) * * * * * * <--- huom.
B -HKR 47% (38 - 50)
E -MCV = fl 88 (82 - 98)
E -MCHC = 347 g/l (320 - 355)
L -Lymf = 31% (20 - 45)

Eli siinäpä se mitä työhöntulotarkastuksen labratestistä sain käteeni. Suluissa kai normaaliarvojen vaihteluväli..muista en muistakaan taas mitään.

Paitsi.. Hemoglobiinin ei tarvitse enää nousta kuin 6 g/l niin minua ei enää päästetä maailmancupin kisoihin hiihtämään (tai ainakaan ilman hemohesiä), raja kun oli muistaakseni 170. Siis kestävyysurheilija parhaasta päästä vaikkakin ilman kestävyyskuntoa. :)

Niin ja sen muistan, että maksa-arvot oli oikein hyvät, joten voin jatkaa rakasta harrastustani aivan rauhassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.