IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Työpaikan pikkujoulutPerjantai 16.12.2005 10:14

Olihan hommaa eilen..

Yksikön budjetti niin pieni, että piti tehdä vähän kaikenlaista juhlien eteen. Jos nyt unohdetaan hommat, jotka tuli tehtyä jo ennen juhlapäivää niin eilen lähdettiin porukalla heti aamusta tukkuun hakemaan tarvikkeita. Sitten ruokien, kippojen ja kuppien kanssa takaisin ja "tehdas pystyyn". Väsättiin sellaisia erilaisia cocktail -paloja muutama sata.. Pohjana oli Fazerin paahtoleipäpala neljään osaan jaettuna (reunat poistettu). Työskentelyn aikana meillä oli tietenkin myös omia pulloja käytössä, ettei suu päässyt kuivamaan. :)

Vaihtoehdot:
-valkohomejuustoa ja viinirypäleen puolikas
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, kirsikkatomaatin puolikas ja persiljaa
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, paprikalla täytetty oliivi ja persiljaa
-pippurikinkkua, paprikan siivu ja persiljaa
-pippurikinkkua ja minisuolakurkku
-minisuolakurkkuja tikuissa
-täytettyjä oliiveja tikuissa
-pipareita homejuustolla

Sitten oli vielä karkkeja, sipseja, suolapähkinöitä, suklaata, suolakeksejä, homejuustoa, valkoviiniä ja punaviiniä sekä jotain varmasti, jota uhohtuikin.

Minä toimin virallisena viinavalvojana ja juomanlaskijana, tuli tarjoiltua myös pöytiin.

Jatkot oli Iguanassa Kalevankadulla. Ruoka oli ihan suhteellisen edullista ja hyvää. Kuitenkin voi sanoa, että esim. Mayassa samantyyppinen kanafajitas on parempi ja siinä on enemmän syötävää..

Minä olen aina luullut, että se outo örinä, mitä suomalaisissa elokuvissa ja sarjoissa känniset esittävät on jotain urbaania legendaa. Eilen kuitenkin yksi hyvä työkaveri mongersi juuri vastaavasti ja päästeli outoja ääniä. No hyvin leppoisahan se oli, mutta aivan tolkuttomassa humalassa (kello oli siinä vaiheessa vähän yli kuusi). Yksi toinen mies oli luvannut hoitaa sen kotiin, mutta kun mies omien sanojensa mukaan ja sen mitä selväksi sain ei halunnut lähteä edes kilon paloina niin se lähtö vähän viivästyi. Lähti kuitenkin, kun pitkän taivuttelun ja yhden kaatuneen olutlasin jälkeen suostui. :)

Porukka jäi sinne baariin vielä kun lähdin jo vähän yhdeksän jälkeen. Ajattelin, että on parempi lähteä kun tänään oli kuitenkin tultava töihin. Pitää täällä vähän siivota (Pinja tajusin vasta nyt, että se siivousinnon toivottelu tarkoitti töissä siivoilua eikä vihjettä, että minun pitäisi kotona siivota, hidasälyinen kun olen, ei voi mitään) ja laittaa paikkoja kuntoon. Epäilenpä, että ei taida paljoa eilistä porukkaa töihin ilmestyä. Osalla loma ja osa on vaan muuten sairaana..

Mukavaa perjantaita kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.