IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Blogi

- Vanhemmat »

Hyvä sisäpiiriTiistai 08.11.2005 09:59

Kokeillaanpa nyt.

Eli mitäs sitä tulikaan eilen oikein tehtyä. Koko päivä oli jälleen melko ohjelmatäyteinen eli ei mikään perinteinen maanantai, jolloin vain hitaasti laskeudutaan arkeen.

Tein töissäkin ihan oikeasti töitäkin, pomo on kylläkin poissa koko viikon. :) No kaikenlaista pitäisi harjoitella, mutta kun sekin vähän puuduttaa niin mitä minä sitten keksin; vieläkin puuduttavampaa hommaa. Aloin siirtämään vanhoja n. A3 -kokoiselle ruutupaperille käsintehtyjä tilastoja exceliin eli ts. kopioin numeroita, jotka joku oli kirjoitellut vuodesta 1954 lähtien. Mielenkiintoista. Eikä olisi edes pakko, no hulluhan saa olla, mutta ei tyhmä.

Töistä piti suoraan kiitää jälleen sovittamaan frakkia. Tällä kertaa putiikissa oli todellakin hyvä palvelu ja homma hoitui ihan mukavasti. Vajaan parin viikon päästä minua ei tunnista kukaan. Otin lisäksi sellaiset valkoiset sisähanskatkin.. :P

Sovituksesta Pähkinärinnettä kohti, jossa parturin varaus (Legna muuta lähemmäksi, punaviinipullopalkalla leikkaus?) ja kaupassa käynti. Illalla jälleen lähtö ja suuntana Otaniemi ja salsakurssi. :) Näitä uusia harrastuksia on kyllä oikein mukava aloittaa, ainut haittapuoli on se, että ne on juuri niitä UUSIA harrastuksia eikä valmiiksi osaa yhtään. No meni se kai ihan suhteellisen inhimillisesti, en tallonut edes kenenkään varpaita. Täytyy pyytää tässäkin lajissa vähän tukiopetusta Pinjalta. On se vaan niin.. <3 ;)

Täytyy lähteä pelaamaan sulkapalloa, josko tällä viikolla ei tulisi niin pahasti turpiin kuin viime kerralla.

Mukavaa tiistain jatkoa!
Nykyvyysalue heikkeneeTiistai 08.11.2005 09:41

Huomasin vasta tänään (voi olla ettei ole edes ollut aiemmin), että päiväkirjassa on mahdollisuus valita mille kaveriryhmälle jutut näkyvät. Tästä lähtien saattaa siis olla, että ihan kaikki merkinnät eivät tule näkymään kaikille. :)

Tutuille tiedoksi, että ne jotka tuntevat mielestäni jo tarpeeksi entuudestaan minut tai joiden kanssa on vain muuten tullut höpötettyä jossain yhteydessä liikaa.. ;) ..pystyvät vastaisuudessakin lukemaan jutut, jos niissä nyt yleensä on mitään luettavaa.

Eli PrettyNaughty, mamma69, Misstra, Tuplizz, villho, Catrina, parkkipirkko, [sissi], Eveh^ ja Legna kuuluvat nyt ainakin aluksi "sisäpiiriin". Muilta otetaan hakemuksia vastaan. :P Ja jos nyt joku kaveri unohtui niin laita viestiä ennen kuin alat murjottamaan.

JänisLauantai 05.11.2005 14:28

Suuri valkoinen metsästäjä jäi ilman saalista eli maanantain peijaiset on peruttu. :)

Tästä se lähteePerjantai 04.11.2005 09:55

Nimittäin viikonloppu liikkeelle; vihdoinkin.

Nyt on jo pari viikkoa tuntunut siltä, että pieni loma ei haittaisi yhtään. Kesä ja syksykin kun on mennyt ilman täyttä lomaviikkoa. Jos sitten jo ensi kesänä olisi jo -oikeata- kesälomaakin, näkisi vaan senkin päivän.

No tänään iltapäivällä kohti Keski-Suomea, ensin pendolinolla ja sitten taajamajunalla (kolin'-kolin'..kolin'-kolin'..juna). Täytyy mennä Keski-Suomeen "vanhuksiakin" taas vaihteeksi moikkaamaan. Taas tuli siis ajankohtaiseksi ajatus lähteä jotain opiskelemaan, se opiskelijakortti kun olisi ihan kiva; VR kun harrastaa suorastaan laillista ryöstöä. Ajaisin samalla rahalla koko kuukauden seutukortilla tai lentäisin halpalennoilla Eurooppaan. Pitäisiköhän yrittää yliopistoon ja roikkua siellä töiden ohella monta vuotta, ihan vain Vanhasen Matin kiusaksi. Ai niin, minähän olen jo töissä ja maksan veroja, joten ei se taitaisi välittää. Enemmän pelottaa se Hyssälän Liisa; ministeri, joka päättää asioista, joista sillä ei ole mitään kokemusta. Viinaveroa korottamassa ja baarien aukioloaikoja lyhentämässä. Mitä se veron nostaminen alkoholikuolemiin vaikuttaa; kyllä ne pultsaritkin osaavat parhaan "hyötysuhteen" laskea yhtä hyvin kuin teekkaritkin, mikä muu voisi selittää sen, että niille maistuu Gambina tai Jorma. Paitsi jos niillä kaikilla on kaverina Jorma, joka Gambiasta.. Pää pehmentynyt ja muutakaan ei Alkossa muista. Hauska olisi myös nähdä se kun kaikkien baarien ovet menisivät esim. kahdelta kiinni. Ensiksi kaikki tinttaisivat kunnon pohjat ennen baaria ja sitten baarissa pelko perseessä ennen valomerkkia kauhealla vauhdilla toisen kerran; näyttäisi koko Helsingin keskusta samalta kuin Sörnäinen kesällä. Eli joka toinen vastaantulija kadulla huijuisi kuin Katajiston Oskari (tai no harvoinhan minä sitä näen, varmaksi pysty sanomaan). Sitten tämä kööri törmäisi jossain kulmalla yhteen ja lähtisivät jatkoja pitämään jonnekin onnettomaan taloyhtiöön. Vähän viinaa lisää ja osa sammuisi ja osa alkaisi tappelemaan niin ja tietysti joku saisi puukosta ja kuolisi; sitähän ei tietenkään enää laskettaisi viinakuolemaksi vaan väkivallanteoksi. Hyvä Hyssälä, näin se tilastointi toimii.

Parin viime kuukauden aikana olen alkanut epäilemään, että saattaisin sittenkin pitää jazzista tai ainakin osasta sitä musiikkilajia. Pari päivää Broken Flowers leffan soundtrackia kuunnelleena epäilykset vahvistuivat. Ei kai se vaarallistakaan ole, tai mistä sen tietää, jos saa päätyy vaikka ensi vuonna Porin Jazzeille ja saa puukosta. :)

Työt kutsuvat..

* * * * *

Lisäys: Jotkut kuulemma ihmettelevät, että mihin minä olen hävinnyt. Miestä ei kuulemma näy enää missään. Sen verran voin paljastaa, että hengissä ollaan, menot ovat vaan lisääntyneet eksponentaalisesti; hyvä kun nukkumaan ehtii. :)

* * * * *

Lisäys: Tapahtui keskiviikkona: näin Pikkumyyn. Tai ei se niin pieni enää ollut.

Ehdin jo unohtaa koko jutun, mutta kun nyt muistan niin pitäähän se kertoa. En nyt muista, että milloin se Tove alkoi niitä muumijuttujaan kirjoittelemaan, mutta keskiviikkona aloin vahvasti epäillä, että ainakin Pikkumyyllä oli todellinen esikuva. Bussista 111 nousi nimittäin WestEndissä n. 6-kymppinen nainen, joka ei nyt enää aivan pikkuinen ollut, mutta yhdennäköisyys oli aivan selvä. Punainen täsmälleen "Pikkumyymäinen" vaatetus (takki) ja sellainen tuima ilme. Ikä oli tietenkin vaikuttanut ulkonäköön ja Pikkumyyn oli ollut pakko hankkia myös pyöreät mustasankaiset lasit. Mielenkiintoista.

En tiedä huomasivat muut tai vaikka olisivat huomanneetkin niin yhdistää asioita, minua kuitenkin hymyilytti.

El primero uno de noviembreTiistai 01.11.2005 10:28

Pitäisikö tämän marraskuun ensimmäisen päivän tuntua joltain; enemmän talvelta, vieläkin syvemmältä syksyltä vai jouluako tässä pitäisi jo alkaa odottamaan?

No minua ei ainakaan tuolla kaupassa näe vielä pitkään aikaan pukin pikku apurina pakettia käärimässä. Tietenkin jos jostain löytyisi suklaakalenteri, jossa luukut ulottuisivat tähän päivään niin sen saattaisin hyväksyä. Loiva lasku jouluun..

Tuli pikkujoulut mieleen.. ;)
Viime vuodesta olisi tallella koko parin sivun tarina kolmella hengellä pidetyistä pikkujouluista, voisi vaikka jossakin sopivassa kohdassa vähän referoida tarinaa (sillä satuahan se on) tänne.

* * * * *

Tänään sovittamaan frakkia vuokraamoon. Linnanjuhliin en ole kuitenkaan menossa tai en minä tiedä, olisiko kutsujen pitänyt jo tulla? Kolmen viikon päästä on kuitenkin varmasti kuvia pingviinimiehestä. :)

La clase de españolMaanantai 31.10.2005 10:17

Soy un estudiente muy perezoso.

..eli jos etenisi ihan hitaasti.

Kuolema kuittaa univelatLauantai 29.10.2005 18:41

..väärin.

Neljän tunnin päikkärit perjantaina töiden jälkeen ajaa saman asian.

Eilisestä kulttuuri-illastaTorstai 27.10.2005 11:23

Tulipahan taas eilen istuskeltua. Bussi - bussi - töissä - bussi - elokuva - metro - bussi - henkilöauto - stand up komiikkaa - henkilöauto. Jos siis ilta ei olisi tajuntaa laajentanut niin perse sitä ainakin teki. :)

Ennakkonäytöksessä siis History of Violence. En pitänyt vaikka arvosteluiden perusteella odotukset olivatkin jonkinlaiset.
Kuvaus, näyttelijät suurelta osin yms. ihan kohdallaan, mutta se juoni ja väkivallalla todellakin kunnolla mässäily (toimii joissakin elokuvissa) ei vaan iskenyt. Lähinnä tuli lopussa mieleen, että tässäkö tämä nyt oli..

Loppuillaksi siirto stand upin seuraan oli kuitenkin onnistunut. Mikäs voisi olla parempi aihe illalle kuin alapään -jutut? Kaksi ja puoli tuntia huippuesiintyjiä; ennestään en tuntenut kuin Ismo Leikolan ja André Wickströmin, mutta myös uusista kasvoista löytyi aivan loistavia stand upin taitajia. Oikeastaan vain yhden olisi ehkä voinut jättää sinne takahuoneeseen olutta ryystämään.. Joka tapauksessa nauraa sai; koko illan. Ismon perussetti ei nyt mikään aivan hirveän ihmeellinen ollut, mutta mieskin korjasi pisteet kotiin lopun kitara/laulu -esityksellään.

Ei varmaan mene kauaa ennen kuin täällä Suomessa tuo taiteenlaji saa vähän enemmän arvostusta vaikka onhan Ismo, André ja Krisse tietenkin jo nyt pinnalla..

***

Oikeasti pitäisi mennä nukkumaan, mutta työt..

Etelän talviKeskiviikko 26.10.2005 11:43

Talvi täällä etelässä alkoi erittäin piristävästi; aamulla loskan litistessä Vantaalla nilkkoihin asti ja vaakasuoralla sateella..se on sitten tätä taas jonnekin tammikuulle. Voisi kerrankin tulla oikeasti talvi eikä vaan ihan leikisti.

No ei pitäisi valittaa, tämä kun on vasta toinen kokonainen alussa oleva talvi kehäkolmosen sisällä. Jotkut poloiset kun ovat joutuneet asumaan täällä koko ikänsä. :)

Sisällä on kuivaa ja lämmintä, joten tuo sääkin on unohtunut, mutta mistä prkl saan näppäimistöstä espanjalaiseen tyyliin väärinpäin olevan kysymysmerkin ja huutomerkin?

Mitä kummaa..Keskiviikko 26.10.2005 00:38

Kauankos tälläinen on tuossa valikossa roikkunut?
Onko tämä nyt sitä irkkausta? ;D

- Vanhemmat »