IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Hyvä sisäpiiriTiistai 08.11.2005 09:59

Kokeillaanpa nyt.

Eli mitäs sitä tulikaan eilen oikein tehtyä. Koko päivä oli jälleen melko ohjelmatäyteinen eli ei mikään perinteinen maanantai, jolloin vain hitaasti laskeudutaan arkeen.

Tein töissäkin ihan oikeasti töitäkin, pomo on kylläkin poissa koko viikon. :) No kaikenlaista pitäisi harjoitella, mutta kun sekin vähän puuduttaa niin mitä minä sitten keksin; vieläkin puuduttavampaa hommaa. Aloin siirtämään vanhoja n. A3 -kokoiselle ruutupaperille käsintehtyjä tilastoja exceliin eli ts. kopioin numeroita, jotka joku oli kirjoitellut vuodesta 1954 lähtien. Mielenkiintoista. Eikä olisi edes pakko, no hulluhan saa olla, mutta ei tyhmä.

Töistä piti suoraan kiitää jälleen sovittamaan frakkia. Tällä kertaa putiikissa oli todellakin hyvä palvelu ja homma hoitui ihan mukavasti. Vajaan parin viikon päästä minua ei tunnista kukaan. Otin lisäksi sellaiset valkoiset sisähanskatkin.. :P

Sovituksesta Pähkinärinnettä kohti, jossa parturin varaus (Legna muuta lähemmäksi, punaviinipullopalkalla leikkaus?) ja kaupassa käynti. Illalla jälleen lähtö ja suuntana Otaniemi ja salsakurssi. :) Näitä uusia harrastuksia on kyllä oikein mukava aloittaa, ainut haittapuoli on se, että ne on juuri niitä UUSIA harrastuksia eikä valmiiksi osaa yhtään. No meni se kai ihan suhteellisen inhimillisesti, en tallonut edes kenenkään varpaita. Täytyy pyytää tässäkin lajissa vähän tukiopetusta Pinjalta. On se vaan niin.. <3 ;)

Täytyy lähteä pelaamaan sulkapalloa, josko tällä viikolla ei tulisi niin pahasti turpiin kuin viime kerralla.

Mukavaa tiistain jatkoa!
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.