IRC-Galleria

viikonlopuista...Tiistai 29.08.2006 12:09

~ niih, eipä ehkä sujunut viikonloput illat ihan niinkuin olisi toivonut. perjantai kuivuikin hiukan kokoon..en siis sano, ettei olisi ollut ihan hauskaa! varsinkin kun olin ihan miesporukan mukana baarissa. muijani väsyivät, tai joutuivat poistumaan olosuhteiden pakosta, jo alkuillasta.. :P
~ perjantai-illasta ei siis kehkeytynyt aivan sellaista kuin olisi toivonut, eikä kyllä lauantaistakaan...pistää närästämään oma, sekä muiden, käyttäytyminen...ainahan sitä voi pistää kännin piikkiin, mutta kuitenkin...möh.
~ mutta jos sitten tulevana viikonloppuna...olisi nimittäin enemmänkin juhlimisen aihetta: kaverin tuparit ja omat ylppärit! :D ylppäreitä jatketaan myös siis lauantaina - toivon mukaan kunto kestää...ja sukulais-edustuskunnossa pitää olla sekä lauantaina että sunnuntaina. oh, just shoot me...
~ ei vaan, eihän se ikinä ole hyvä asettaa hirmu odotuksia esim. jollekin päivälle, kuten nyt niin pistän ensi viikonlopulle...sehän on näitä kohtalon sanelemia, mutta sanomattomia, sääntöjä, että silloin kun haluaisi jonkun asian onnistuvan, on se määräytyvä menevän vituilleen.
~ heitetään vielä clichéisesti loppuun, että pitää nyt sitten kai vaan malttaa mielensä ja odottaa mitä tämä elämä tuo aina tullessaan. toisi nyt vain välillä ruusujakin risujen sijaan...tai ehkä olen vain niin sisäisesti häiriintynyt, että näen jokaisen kauniin päivänkakkarankin kituliaana puunkarahkana.
~ jep. nyt lopetan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.