IRC-Galleria

"Ystävät ovat enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloillemme, kun meidän on vaikeata muistaa, miten lennetään."
~ oh, sou truu.. ollaan enkuleita toisillemme, jookos? <3

"Jos oppisimme huomaamaan mahdollisuudet yhtä nopeasti kuin huomaamme toistemme virheet, olisimme pian kaikki menestyjiä."
~ mutta immeiset kun me taidamme olla vähän ivallista porukkaa, joka nauttii muiden yksilöidemme virheistä ja epäonnistumisista. ja muiden kömmähdyksille on myös välillä niin hauskaa nauraa, sille ei vain voi mitään. it's human nature. mutta eikös ne menestyjätkin osin perusta suosionsa ja hyvän onnensa muiden huonolle onnelle ja epäonnistumisille? kaikki eivät voi olla huipulla yhtä aikaa. not possible. onnekkaat hyötyvät ei-niin-onnekkaiden kohtaloiden kautta.
and in the end of the day, isn't it our own responsibility, duty and fortune to individually discover the faith we're destined to live for? other people may push towards some directions and help us to unfold new dimensions of ourselves, but it's up to the self to determine which of the discoveries to follow and explore, right?

"Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaan omapäisestä." - John Steinbeck
~ hah, kykenenkö tuohon? pieni välimatka asiaan kuin asiaan auttaa kyllä usein miten näkemään eri kulmat ja tahot, millä saattaakin sitten olla vaikutusta kunkin ajatusmaailmaan ja sen mahdollisiin muutoksiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.