IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)
Konsta pääsee töistä just......nyt. klo 19.00. Sit se tulee kotti ja mä meen varmaanki niille. Jos uskallen ku niitte äiti oli kiukkunen sille.
Oon lukenut uskonnon kokeesee :) ihan oikeesti. Kirjaa peräti 20 sivuu mut sit tajusin et kaikki oleellinen on vihos. Kurssin aikana kirjotin koko vihon ihan täyteen joten siinä on oltava kaikki oleellinen. Nyt sit vaan nielasen vihon ja osaan kaiken. Toivottavast. Kosku ruotsi meni vituiks ja yhteiskuntaoppi. Eikä mul muit kokeit sit oo ollukkaa. Että tää koulu kärsii pähästi mun käsissäni..

Hehhee pian 5kk pian 5kk <3<3<3 :)):)) se on jo melkee puolivuotta se. Ettäs tiedättekin. Ärsyttää vaa mun oma typerä käytökseni ja vainoharhasuuteni. Mut onneks osaan kyl nykyää sanoa asioista mitkä häirii nii voidaa selvittää. Olen hieman hölmö välillä. Mutta onhan se itsestäänselvyys.

Hei tulispa pia juhannus <3 voisin liittää tänne yhden hauskan kuvankin, mikä tapahtui Juhannus06. Vai olik se 05??? Tira auta. Kyl se tais ol 06. Tai mistä helvetistä minä tiedän.
Tämän kuvan tarina on kuitenkin aika jännittävä. Oltiin Tiran takapihan mörskässä yötä juhannuksena kaks yötä (yöuinti pärskällä; mun pikkarit on ihan märät!! :D) ja sitten toisena yönä mentiin pihan takana olevaan rakkaaseen metsään. Leikittiin lukemattomat leikit siellä pienenä. Niih, sitten otettii kamerat ja vitsillä otettii hauskoja kuvia (liikkuvakivi <3). Sit mentiin sen kanavan viereen ottaa kuvaa pimeestä vedestä mikä on aina kiehtonu/pelottanu mua. Sysimustaa vettä, mistä kukaan ei tiiä mitä siellä on. Kuvassa oon just siirtämässä oksia pois ja just kuvan ottamisen aikana/sekunin murto-osan jälkeen vastarannalta kuuluu PLUMPS!! Ja jumalauta me kiljuttiin ja lähettii juoksemaan nii saatanan lujaa takasi pihalle mörskään. Sit se meni tietysti siihen et ei uskallettu nukkuu siellä ja kömmittii kolme neljä aikaa sisälle :D Oi että nyt naurattaa. Se oli varmaa vaa joku kivi ku putos tai hyppäävä kala. oi aikoja <3
(ps. olin tuohon aikaan vielä 53kg et älkää välittäkö pikku kummusta mahan kohdalla :>)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.