IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

[Ei aihetta]Tiistai 07.08.2007 17:53

Voi hemmetti tuli yhtäkki sellanen olo et en kestä enää odottaa !!! En millään milllään!! Ja ku se Jenna pääsis ny mukaa sin keikal. Jos ei pääse nii täytyy kysyy jotain muuta. Mu mä menen sinne silti. 18 PÄIVÄÄ ENÄÄ IHIHIHIHIHI!!! <3<3 Ei voi kestää tällast jännitettä mikä kasvaa mun sisällä. Räjähdän. Toivottavast en ennen keikkaa ku sit olis game over. Oiiiii MikeMikeMike ÄndiÄndi ConnyA.CLacu HanoiHanoiHanoi Rakasrakas <3<3 nyt lopetan ton hölmöilyn.


IIIIIIHIHIHIHIII <33 NYT mä todellakin kuulun niihin ''hanoi friikkeihin'' ku leikkimielisesti ajattelin ennen Ruisrockia. Et Hanoi fanit on yleens aika sellasii..hysteerisiä Hanoita kohtaan. Mua vaan huvitti ajatus mut Kuinkas Sitten Kävikään.
Voi +#!!% ku haluanhaluanhaluan hanoi paidaannnhh. (huomatkaa, sensuroin rumat sanat). Mutku maksaa ja tililtä meni just puoltonnii rumpuihin prkl. En kadu kyl :D mainiot, rakastan niitä. Ja nimekseen ne sai Matti <3 Mut siihe paitaan. Haluisin sellasen tietyn laisen ja niit ol vaa siel ruissis mutku en uskaltan ostaa sielt ku rahat oli vähä tiukalla. Sit ku näin lähtö bussis jollai sellasen nii olin et ei wittu, MIKSEMMÄÄ ostanu. Mut se on ny ollu ja menny. Tilaan ehkäehkäEHKÄ sielt yhelt sivustols sellasen paidan. Tai koitan ostaa mun veljen Hanoi paitaa (tai yksinkertaisesti vaan otan sen. ei, se olisi väärin). Ei se myy sitä kuitenkaa. Voi itku. Mut olen käyny ny taas töissä nii rahaa olis tullu pikkasen nii voisin ostaa sen....:) wihii. Olen nyt just ihan sekasin onnesta ku mietin vaan miten IHANA 25.8. tulee olemaan <3 Ja mun horoskooppini sanoo et 29. päivä jotain miellyttävää sattuu mun rakkauselämässäni. Ehkä mä bongaan jonku hanoi jätkän sielt keikalt ja... no en jatka enempää. Saatte arvata sitten tai keksiä loppu tarinan.
Andy on kans vaaka :) mä vietän synttäreitäni 6 päivää ennen sitä. Mehheh. Hitto olen onnellinen! Ja ku tänää saatii kontin seinä maalattuu, työ oli just tullu silt seinän osalt valmiiks nii eiku radiost tulee Fashion! Täydellinen ajoitus! Sit olin taas onnellinen. Aaah.


Nyt ei mietitä koulua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.