IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

What the hell have I?Lauantai 03.11.2007 01:16

On tää nii ihana biisi. Alice in Chainsia. Toi intro on nii ihana. Siin jotenki sulaa vartalo ja silmät sumenee. Ja alkaa kiemurtelemaan sen musan mukaa. Että tietäisitte mistä on kyse, voin linkittää:
http://www.youtube.com/watch?v=GYpaeIddffU
Grunge <3 Ei se ole musta mihinkään lähteny vaik olenki ny tota glämii aika paljo intoillu. Kyl mä olen silti iha yht omistautunu Nirvanalle ja muille vanhoille rakkaille. Se heebo Ruissis osas soittaa vai kui hyvin skebal AiC:sii. Lupas tulla herättämään meijät soittamal :D Eipä tullu. Olis ollu ihan kiva, se oli hauska. Se vaa käveli ohi ja huusi mul, ku mul oli sil hetkel se akustine, et soita Led Zeppeliinii nii mäki tuun soittaa. Olin vähä tuitereis sillo mut muistin! TII TII TII TIDIDII TITI TII DII DII TI DIDII...!! Heartbreaker. Aloin soittamaan sitä (vähän kehnosti sattuneesta syystä) mut ilmesest se tunnisti sen ku se tuli vieree istumaan ja soitteli aamun meijän kans. Nii, tosiaa kello oli jotai kaheksan aamul. Mentii kymmene aikoihi nukkumaan (aamust) ja herättii kolmelta. Se oli ihan hauska päivä rytmi.

Nyt kuuntelen jotai ihme No Doubtin vanhoi biisei. Hauskoja muistoja niistäki. Onnää hyvii :) Hella Goodist en tykkäis yhtää mut se on nii legenda. Liika tollanen.. mut Gwenist tykkään. Mut toi sen sooloilu ei oo nii hyvää. Whatever, nevermind.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.