IRC-Galleria

konemetsä muistelohkoMaanantai 06.07.2009 19:23

Moi, olin se X-Rustilla hillunut tyyppi jolla oli ihan vitun psyke Tool paita/musta huppari.

Konemetsä oli aika kokemus tänä vuonna, kiitos villisti ailahtelevien säitten ja sen, että kamppeeni eivät oikeen kestäneet sään ailahteluja. Henkinen tilani ei myöskään ollut mikään paras ja puheliaampi seurakin olisi kelvannut. Harmitti että yksi kaverini jonka alunperin piti tulla päättikin sitten skipata. Siitäkin huolimatta että minulla oli neljän aikaan sunnuntai aamuyöllä teltassani "EI VITTU KUOLEN HYPOTERMIAAN/TULEN SKITSOKSI UNENPUUTTEESTA" fiilikset kokemus kokonaisuudessaan oli helvetin tiukka koska itse viihdetarjonta ja meno oli loistavaa.

Kohokohtia oli ainakin Genkin setti desert stagella, Huoratron, Hidria Spacefolk, Imatran Voima ja Imatran Voiman Pertun kanssa lyhyesti jutteleminen sekä Legowelt ja sitä edeltänyt "hollanti-electro" setti. Meno ylipäätään oli tiukkaa, yhtäkään huonoa artistia ei tullut katottua toisin kuin viime vuonna ja järjestelyt pelasi. Teltta-alueet olisivat voineet olla ehkä hippasen kauempana itse stageista, nyt main stagen aamuyön rynkytys kuului turhankin hyvin X-Rustin lähellä olleeseen telttaamme. Tai sitten olisi vain pitänyt valvoa. Mitä en olisi jaksanut tehdä.

Mielenkiintoisena kuriositeettina Tool-paitani veti puoleensa ihmisiä. Ainakin 4 ihmistä tuli puhumaan minulle jotain Tooliin tai itse paitaan liittyvää. Se oli ihan siistiä. Porukka oli muutenkin mukavaa ja meno myös yleisön puolesta kivaa. Kiitokset niille jotka tarjos mulle ilmasen valkkarihuikan.

Joo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.