IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

intake outakeLauantai 15.08.2009 18:39

söin just äsken elämäni huonoimpia jugurttibanaaneja. hy vittu.

ai nii, olin kattoo jotai kraftwerkkii ja oon ollu jossain flowssaki. kraftis oli vitun kova, kuten olettaa saattaa. soittivat kaikki suosikkibiisini positiivise yllätyksenä oli Computer Love. Radio-Activity oli juurikin niin mahtava kuten oletin. Ässä keikka kaiken kaikkiaan, ne jopa tekisin normiasut -> robotit -> matriisi-asut manöveerin ja soittivat n. puolitoista tuntia. Yksi parhaista keikoista missä olen koskaan ollut. Sääli että oltiin alkuun vähän kehnossa paikassa. keikan jälkeen ihmeteltiin kadulla soittanutta Pepe Deluxen kiipparistisa ja poltettiin savuke. Sit vedettiin pienimuotne yölline Tour de Helsinki

Sit me käytiin lauantaina kaupungilla. tuhlasin jumalattomasti rahaa levyihin Äxässä ja keltasessa jäänsärkijässä. Ostin myös aika päheen Tool-hupparin. sit me syöttii kinalaisessa jeeee.

Flowssa on ollut jänskää, harmi kun missasin about puolet Organin keikasta rannekkeiden jonotuksen takia. No onneks se lopu mitä näin oli kovaa kamaa. Mika Vainio oli loistava, toisaalta tätä osasinkin odottaa kun ko. hra. on puolet Pan Sonicista. Tiivistämön visuaaliratkaisut oli siistejä. Sit me katottiin hetken Roots Manuvaa mut reggae-hiphop ei ollu oikeen kenenkään juttu joten me mentiin Makasiini nimiseen happoluolaa ihmetteleen ja ootteleen DJ Siffiä joka olikin sit varsin jännää musaa. Sit katottiin MI NI MAa. olin sen keikan aikana melko väsyny ku olin Sniffin aikana heilunu eturivissä. Sit me mentiin kattoo Huoratronia ja nähtii vähän DJ Mehdiä. Siellä oli käsittämätön ryysis, ilmeisesti "Huoris" on sitten aika suosittua. Minä tykkäsin kympillä (taas) mutta kaverit ei niinkään.

Tänää uudestaan jossai vaihees

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.