IRC-Galleria

ylioppilasjuhlatSunnuntai 31.05.2009 20:04

Mulla oli sellaiset, ja ne koostui siitä, että vietin aikaa kavereitten/ystävien ja sukulaisten kaa. Syömisen ja juomisen lisäksi esitin jotain biisejäni kavereille livenä. Sen lisäksi kuuntelimem myös muuta musiikkia ja kävimme tekemässä jättiläiskokoisen Punaisen Kuninkaan (jasun keksimä fiktiivinen hahmo) naaman läheisen urheilukentän soraan. Saunoimme 4-5 tuntia ja harrastimme verbaalista illakointia mikä huipentui minun ja jasun syvälliseen sosiologiseen keskusteluun johon liittyi mm. ihmisten yhteenkasvaminen, Emile Durkehimin uskontoteoriat, alakulttuuriräjähdys, "yhteisöllisyysinflaatio" ja "post-heimoutuminen". Oli nautinollista, tälläinen informaatiohedonisti kun olen :D. On mahtavaa kun on kavereita johon kanssa kykenee melko riemuidioottitason juttuihin mutta myös antoisaan syvälliseen keskusteluun. Saunan jälkeen jälle jääneet kaverit ja minä syötiin ja katottiin Kuuprinsessan ihanaa taidetta netistä. Nukuimme epämukavasti hiostavassa huoneessa n. 5½-6 tuntia, kävimme ihastelemassa Punaista Kuningasta sorassa, hypimme hyppynarua ja otimme hippejä valokuvia. Sitten loput kaverit lähtivät pois. Sain erinomaisen lopputodistuksen, kivoja lahjoja ja vietin hauskaa aikaa kavereitteni kanssa. Oli todella kivaa.

jarre asiaSunnuntai 17.05.2009 03:56

Kävin tänään todistamassa tämän pitkän linjan ranskalaisartistin ääni&valospektaakkelin. Seuranani minulla oli mikseriläis-jyväskyläläinen Begga(R). Matka alkoi sillä että menin Helsinkiin junalla. Tapasin Beggarin, menimme Pasilaan junalla. lo, loogista. Asemalla näin pikaisesti yhden toisen mikseriläistutun. Pieni maailma.

Pasilassa kävelimme ensin ihmettelemaan Hartwall Areenan kompleksia. Sitten tuli nälkä. Keikan sisäänpääsyyn oli vielä jotain puoli tuntia aikaa joten etsimme Beggarin kaa ruokapaikkaa ainoastaan päätyäksemme syömään. kebua takaisin Pasilan asemalla. Mutta oli kyllä hyvää.

Lähdimme takaisin Hartwall_areenalle jossa oli eeppinen jonotus käynnissä. Pääsimme lopulta sisälle missä oli maailmanluokan tunkua ja kaaosta. Jonotin itselleni kewlin Equinoxe (jarren yks levy) t-paidan (ja pitkään saatana sainkin jonottaa) ja havainnoin että paikalla oli juurikin niin paljon 30-50 vuotiaita kuin oletinkin siellä olevan. Sitten siellä oli muutamia eksoottisempia ja nuoria ihmisiä. Spottasin jopa yhden An Cafe hupparia pitävän ihmisen ja muutaman kummallisen rock-henkisen tyypin.

Keikasta ja musiikista sitten itsessään...noh, keikka oli jumalaton valoshow eepos mutta onneksi oltiin Pekan kaa sellaisilla paikoilla että ei yhdessäkään vaiheessä häikäistytty. Äänentoisto oli kelpo tasolla. Laaserit on kivoja. Musiikillisesti Jarre vaihteli kepeiden kosmis-vedenalaisten ja tietyllä tavalla raskaampien ja "klassisten" biisien välillä. Mukaan mahtui yksi rytmisesti jotenkin varhaista rokkia tai jotain vastaavaa vastaava biisi joka oli hauska lisä. Jarren musiikki ei nyt ole mitään ykkössuosikkikamaani mutta se on jotenkin...mukavaa ja siitä tulee sellainen bisarri nostalginen olo. Tulee mieleen se kun lapsena täti soitti joskus jotain kasettia missä oli primitiivistä elektronista musiikkia (Popcorn <3) ja minä sivistin itseäni/tuhosin itseni vanhoilla Tieteen Kuvalehdilla ja Jacques Costeaun kirjoilla...Jarren Oxygene-albumin konseptin ja Costeaun kirjojen välillä lienee ehkä jopa joku temaattinen samanlaisuus...

Jarre soitti molemmat biisit jotka halusin kuulla (Equinoxe 4 ja Oxygene 4) ja veti pitkän encoren jossa ilmeisesti suunnittelemattomasti soitti Oxygene 4en kaks kertaa, toisen heti alkuun ja toisen loppuun. Lavalla oli Jarren lisäksi 4 muuta tyyppiä ja arrrrmoton laitekavalkadi. Jarre soitti perussyntikoiden ja symbaalien lisäksi joitain epätavanomaisempia soittimia. Näihin kuului keytar ("kitara-asennossa" pidettävä kosketinsoitin), theremin (käden liikkeillä soitettava syntikka-laatikko josta sojottaa antenni), laserharppu (lattiasta projisoitua laasersäteitä joilla ohjataan syntikkaa. Kun säteen peittää niin se soittaa tietyn nuotin) sekä HARMONIKKA (JESUS FUCK). Live-esiintyminen oli verrattain hillityn energistä, yksi kommentoi keikan jälkeen että "se oli paljon eloisampi kuin 11 vuotta sitten" kun Jarre keikan jälkee antoi nimmareita ja veteli ylävitosia eturivissä olleiden kanssa. Kaiken kaikkiaan nautittava spektaakkeli. On se kova showmies.

Joudiuin lähtemään aikaa kiireellä pois paikalta jotta kerkeisin junaan, joka olikin sitten täysinäisin juna missä olen ikinä matkustanut. Vierustovereistani (kunhan pääsin istumaan!) melkein kaikki olivat olleet Jarren keikalla ja jopa keskustelimme hieman. WOAW. Saavuttuani Hyvinkäälle suunnittelin aluksi että olisin mennyt kallistelemaan kuppia johonkin baariin mutta totesin touhun liian mälsäksi yksin tehtäväksi erityisesti kun lähimmän mestan porukka oli jo ärsyttävän lärvätsalona ja äänekkäänä. Suuntasin pirunsaarelle, söin hampurilaisen ja join bonaquaa ja kirsikka-kokista. Laitoin mp3-soittimen päälle, kuuntelin NIN - The Fragilea kotimatkalla ja painuin himaan.

vappu 2009Lauantai 02.05.2009 00:15

Kävin Kouvolassa viettämässä vappua ihanien mikseriläisten kanssa. oleskelin valkealassa eetun luona ja sitten siirryimme viettämään itse vappua annan ja eevan luo. oleskeluni aikana tapahtui mm seuraavaa:
- soitin pianoa (eetun luona) MKDELTA
- katsoin Mulholland Driven humalassa (eetun luon)
- katsoin elokuvan Se7en semisti krapulassa (eetun luona)
- Olin Kouvolan rautatieasemalla maski päässä kun otin Jasun vastaan. aiheutin yleistä ihmetystä. \o/
- soul tilt
- viihdyttävää oleskelua
- paljon huumoria
- Yleinen syömähulluus bilepaikalla :DD
- viihdyttävä yöllinen ulkoilmaretki
- kehitin virejärjestelmän tunkemalla kyniä kitaran kielien väliin
- saunominen 6 aikaan aamulla sen jälkeen kun olin/oltiin valvottu koko edeltävä yö (eetun luon)

kaikki meni paremmin kuin oletin, oli ihan helvetin hauskaa :_

Kaiken kaikkiaanMaanantai 20.04.2009 03:49

13-19.4 oli parhaita viikkoja koskaan
Kävin sitten katsomassa Venetian Snaresia livenä. Sitä ennen tapasin kavalkaadin kavereita Helsingissä. Käytiin mäkkärissä (WOAW mutta en ole käynyt sellaisessa n. 3 vuoteen) ja Keltaisessa Jäänsärkijässä josta mukaani tarttui NIN - Further Down The Spiral ja Kraftwerk - Minimum-Maximum. Sitten mentiin tappamaan aikaa Lasipalatsiin jossa jasu söi teollisuusjätettä eli jonkin sortin ice slush juoma syömä sekotusta ja me kävimme ihmettelemessä sellaista reliikkiä kuin arkade-pelihalli. Sitten mentiin itse keikalle.

Tapasin itse keikalla lisää kavereitani, nytkyin ja hytkyin jo lämppäri DJn aikana. Olin aikalailla vauhdissa jo sitten kun Vsnares aloitti. Snares soitti ilmeisesti päinvastaisessa aikajäörjestystä jokseenkin tunnistettavassa muodossa olevia biisejä hänen aivan jumalattoman käsittämättömän laajasta diskografiasta. Tunnistin biiseistä varmaan maximissaan neljä joista yksi oli onneksi suosikkini. Snaresin musiikki oli juurikin niin hyvin livekäyttöön soveltuvat loputtoman, epäinhimillisen intensiivistä. Niille jotka eivät Vsnaresin tuotantoa tunne: kyseessä on breakcoreksi kutsuttua erittäin nopeaa ja monimutkaista elektronista musiikkia joka häpeämättömästi lainailee elementtejä eri genreistä ja irvailee muulle musiikille. Snares soitti kaikkea ultranopean tasabiittijumputukseen acid-soundeilla kuorrutettuna, ysäri-raven tapaisen mätkinnän ja alkuaikojen verrattian primitiivisen ja ultragressiivisen semi-noisetuksen väliltä. Snares repi "miljoona rumpusoundia minuutissa" mätkeen sekaan soundeiksi niinn viulua kuin hämärää digitaalista piipitystä, muovisia pianoja kuin hämäriä ilmeisesti hiphopista nyysittyjä sanoja. Keikka oli äärimmäisen, äärimmäisen intensiivinen. Musiikin ja yleisön käytöksen puolesta hurjin keikka missä olen koskaan ollut. Moshpit syntyi ja loppuun mennessä porukka vääntelehti ja riehui jokseenkin "sivistyneen aggressiivisesti". Kukaan ei tiettääkseni tapellut mutta muutaman osanottajan fyysienen toimitna oli melkoista riehumista. Siltikin kun jossain vaiheessa avainketjuni katkesi niin pari veiressä ollutta kysyi että mikä on hätänä kun aloin tiirailemaan lattiaa. Ainoana varjopuolena voidaan sanoa että joku kuulemma oli sylkenyt Venetian Snaresia päin, mikä on kyllä suht perseestä.

til dr fantastinen keikka

Central Nervous Sound System - Sane EPTiistai 14.04.2009 00:53

Saatiin sitten minun ja e2en bändin Central Nervous Sound Systemin uusi julkaisu kansia myöten valmiiksi. Kyseessä on ihan netistä tiedostoina saatava julkaisu. Luvassa on siis neljä biisillistä (yksi näis 12:08 pitkä \o/) mielen(epä)terveys-teemaa, melankolista ilmapiiriä, säröbiittejä, ajoittaisia c64-soundeja ja jopa biisi missä on "laulua", jos laululla tarkoitetaan rikki menneen robotin kuuloiseksi efektoitua äänenpäästelyä.

EPstä löytyy niin viittauksia suht perinteiseen elektroniseen musiikkiin kuin myös askelia aika alikokeiltuihin yhdistelmiin. Muutenkin EPllä liikutaan elektronisen musiikin hämärillä raja-mailla ja eri genreissä vieraillaan niin paljon että edes cross-genre määrittelyt eivät oikein toimi. Minun harrastamani NINin ja Meshuggahin kuuntelu on jättänyt myös jälkensä pariin biisiin... Lähes kaikki EPn materiaali tehtiin verrattain lyhyessa ajassa jotta biiseissä keskityttäisiin Oleelliseen.

http://www.last.fm/music/Central+Nervous+Sound+System
www.mikseri.net/cnss

Kopion pikkusiskolta (söpöö)Maanantai 13.04.2009 03:34

9 totuutta tästä päivästä
• mitä teit tänää? "Lauloin" Sane-biisin sanat syntikan ja säröspedun läpi, söin, kävin lenkil, luin pääsykokeisiin
• oliko kiva päivä? Every Day Is Exactly The Same mut tänään oli keskivertoa parempaa ruokaa
• moneen olit koulussa? Ei ole koulua
• tapasitko uusia ihmisiä? En
• olitko tietokoneella? Joo
• tajusitko jotain uutta? En oikeastaan mitään merkittävää
• monelta menit kouluun? En menny
• teitkö jotain mitä et tee yleensä? No en yleensä laula/"laula" nii joo

9 totuutta menneisyydestä
• ketkä olivat parhaita ystäviäsi lapsuudessasi? Eipä niitä juuri ihan lapsena ollu. Sami on varmaan varhaisin
• kaipaatko menneisyyttäsi? En todellakaan. Ihan kauheaa aikaa. Yläasteen eka -> kauppiksen vika aika oli pohjattomassa kuilussa pomppimista.
• entiset lempiaineesi? Historia
• entiset opettajasi? Monia.
• oletko vaihtanut koulua? Monta kertaa
• haluaisitko elää päivän samana, kun olit kuusivuotias? En todellakaan
• mitä haluaisit muuttaa menneisyydessäsi? Joko en mitään tai sitten aivan kaiken.
• jouduitko pettymään usein? Aina

9 satunnaista
• kengän koko? 42 kai
• lempiväri? Musta, oranssi, violetti
• lempiherkku? Suklaa
• lempinumero? 242
• lempikouluaine? Historia
• kännykän merkki? LG
• oletko ihastunut? Olen
• lempinimesi? "Osku". internets_ihmiset sanoo delta

9 totuutta viimeisen viestin lähettäjästä
• oletko nähnyt hänet tänään? En
• oletko puhunut hänelle tänään? En
• ketä voit kiittää että tutustuitte? mikseri.net/minä itse varmaa
• milloin tapasitte ensimmäisen kerran? Viime vuoden loppupuolella fyysisessa reaalielämässä
• onko hän ollut luonasi? Ei
• oletteko nukkuneet samassa sängyssä? Ei

rakkaus
• seurusteletko? En
• oletko ihastunut? Joo
• oletko seurustellut yli 5 henkilön kanssa? Olen seurustellut alle yhden henkilön kanssa! ISN'T THAT JUST FUCKING AMAZING : D

kaverit
• onko sinulla riitoja ystäviesi kanssa tällä hetkellä? Ei
• oletko sinä koskaan halannut ystävääsi? Olen
• onko kaverit sinulle tärkeitä? Erittäin
• jos sinulla ei olisi ystäviä olisiko maailma tylsempi? Olisin luultavasti skitsofreeninen ilman ystäviä
• onko sinulla yli 10 ystävää? En osaa ikeen määritellä ystävän ja kaverin eroa, ehkä on

perhe
• oletko ainoa lapsi? En
• onko sinulla riitoja perheesi kanssa? Ei
• onko perhe sinulle tärkeä? On tärkeämpiäkin asioita
• onko sinulla sisaruksia? Mulla on pikkusisko

koulu
• mikä on huonoin koe numerosi? 4 kai
• entäpä parhain? 10
• osaatko kaikkia aineita? Oon ihan jumalattoman käsi matematiikasta
• pidätkö koulusta? Pidin lukiosta, muista vähemmän
• onko koulusi kiva? En ole koulussa nyt

mitä jos
• huomaisit olevasi raskaana? Olisihan se kummaa jos mies olisi raskaana.
• ihastuksesi suutelisi sinua? Se olisi varmaan elämäni parhaita päiviä. Kokisin suurta riemua ja jännitystä ja eroottista latautuneisuutta ja saisin stondiksen oho eiku
• voittaisit lotossa miljoonan? Se olisi varmaan elämäni parhaita päiviä.
• näkisit idolisi kävelevän ohitsesi kadulla? Oon nähny idolini hotellin aamiasjonassa, eipä siinä kummempia, kattoisin vaan tyytyväisenä

viimeiset
• viimeinen juomasi juoma? Keskiolut
• viimeinen syömäsi karkki? Pääsiasmuna
• viimeinen ostamasi tavara? Junalippu varmaa
• viimeinen halaamasi ihminen? Eetu Pylkkö varmaankin kun se lähti takasi Valkealaa
• viimeinen sanomasi lause? En muista
• viimeinen tekemäsi urheilusuoritus? lol. olin lenkil
• viimeinen katsomasi elokuva? Oiskohan Paprika

SaneMaanantai 30.03.2009 20:41

e2 kävi kylässä Hyvinkäällä, tarkoituksena tehdä musiikkia ja katsoa Twin Peaksia. No e2 unohti oleellisen Twin Peaksin season 1 boxin kotiinsa mutta biisejä saatiin aikaiseksi suorastaan loistavasti. Luotiin sitten e2en kanssa suunnilleen kuuden biisin verran materiaalia aikavälin 26.03.2009-30.03.2009 aikana. Lienee sanomattakin selvää että tahti oli melko (ihan helvetin) intensiivinen. Edellisen Central Nervous Sound System EP:n Kensington Experimentin tekoon taisi mennä kuusi kuukautta, joskin tapasimme aika harvakseltaan silloin. Nyt saimme nuo tulevan Sane EP:n biisit enemmän tai vähemmän valmiiksi alle kuudessa päivässä. Tiukkaa.

Kappaleista tuli mukavan vaihtelevia ja..hmm...sanoisinko kiintoisia. Esimerkkinä voisin nostaa 12-minuuttisen ja kolmeosaisin The Antidepressant Suiteksi nimetyn kappaleen jonka jokainen osio poikkeaa toisistaan mutta muodostaa silti koherentin ja tunnelmaltaan kehittyvän kokonaisuuden. Kappaleet ovat tavallaa ntuttua CNSS menoa mutta toisaalta osa kappaleista on huomattavasti häiriintynemmän kuuloisia kuin aikaisemmat mikä sopii loistavasti EPn mielen(epä)terveysteemaan.

Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa pidennetty viikonloppu.

Niin joo ja me myös katottiin Juttuja vaikka se ne twinpeaksit unohti. Katottiin:
- Paprika (ihan vitun psykee)
- Marilyn Mansonin live kun se tuli telkasta (eksoottisella tavalla irstas)
- Tetsuo (ihan vitun psykee, eksoottisella tavalla irstas)

Sen lisäks e2 toi jotain levyjä joita rippailin ja joista sitten hieman kuunneltiin. Jori kävi piipahtamassa. Kuunneltiin Portisheadin Third ja se toi levyjä lainaa. Rippasin siltä Meshuggahin Nothingin.

kopion pikkusiskolta (söpöö)Tiistai 24.03.2009 22:28

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(mmmp)
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

UniMaanantai 23.03.2009 16:10

Näin unta että seurasin Meksikossa toimivien USAn erikoisjoukkojen elämää. Valitettavasti ne olivat miehityksen(?) aikana korruptoituneet ja muuttuneet jonkin sortin mafiaksi. Ne teki rikoksia, kävi huorissa ja veteli tutkimuskemikaalia joka oli kokaiiinijohdannainen joka antoi niille halluja ja kiksit mutta teki niistä ihan sekopäitä. Joku Mulderin näkönen jäbä oli siellä kans.

No sitten osoittautui että tuo oli vain kirja jota luin. Olin huoneessani ja sinne tuli joku pirtsakka nuorigootti)? tai sen tyylinen) joka esitteli itsensä yhden kaverini kaveriksi ja että se aikoo ottaa selvää millainen ihminen olen kun se oli kuullut toiselta sen kaverin kaverilta jotain pikkutarkkoja faktoja jotka ilmeisesti sitten huolettivat sitä jostain syystä. Olin enemmän yllättynyt siitä että kaverini oli kertonut kaikille kavereilleen pikkutarkkoja faktoja minusta kuin siitä että joku tulee huoneeseenikeskellä yötä. No sitten se alkoi penkomaan tavaroitani ja kuuntelemaan levyjäni ottaakseen selvää mitä minä olen miehinä.

Isäni heräsi siihen meelun ja tuli yläkertaan, mutta sen reaktio oli suhteettoman laimea. Sitten se muija löysin jotain papereita joihin olin tehny piirrustuksia ja kirjoittanut laulun sanoja. Se naureskeli niille vähän mutta sitten meni todella vakavaksi ja kysyi että olenko minä kirjoittanut ne jutut. No olinhan minä. Sillä oli joku paperi jossa oli jotkut sanoitukset sodasta kertovaan biisiin ja alustava sävellys ja rumpukoneen TUBS-merkinnälle tehtyjää "sävellyksiä" joissa "Piu" merkitsi elektronaksua. Vittuunnuin sen muijan toimintaan kun pidin niitä juttuja niin noloina ja me alettiin riitelemään. Sitten se kysyi että jos en aio olla gootti niin mitä minä meinaan olla. Sanoin että haluan olla ei-mitään.

Sitten tuli unen seuraava vaihe, joskin en tiedä että oliko se kronologisesti seuraava. Olin jonkin alternative rock levy-yhtiön uusien levyjen julkistustilaisuudessa ja olin aika innoissani siitä tapahtumasta. Siel oli muitakin, ja sitten meille sanottiin että ne kokeilee uudenlaista markkinointitekniikkaa. No meidät laitettiin istumaan pöydän ympärille ja ne tarjos meille outoon muovikääreeseen vedettyä hyytelöä ja sanoi että sitä syömällä kuulee niitten uudet biisit. En ihmetellyt asiaa vaan söin, mutta sitten totesin vierustoverille että ei tämä oikeen toimi. Se sanoi että pitää painaa korva sen kääreen lähelle että kuulee. No sitten aloin kuulemaan ja se biisi muistutti vähäsen Neutral Milk Hotellia mitä GxBx oli viikonloppuna meille soittanut youtubesta.

Ja sitten aloin näkemään sen fiktiivisen bändin "musiikkivideon" mikä oli sekoitus luontodokumentti-otoksia ja jotain disneyn leffaa jonka tunnistin Fantasiaksi vaikka en ole koskaan edes sitä nähnyt. No sitten siinä musiikkivideossa oli eri lajisia lintujan jotka tappeli keskenään ja sit ne teki maagisia muodonmuutoksia ja niistä tuli vähän pokemonien näkösiä. Yks niistä munasin sen muodonmuutoksen koska se oli tukaani ja tukaanithan on tunnetusti aina hölmöjä. Koko juttu oli erikoistehosteista ja ihan vitun psykee. Sit ne kävi joittenkin työkoneitten kimppuun myös. Perspektiivinä oli jotenkin että selitin jollekulle tätä asiaa samalla kun näin noita asioita. En oikein tiedä miten sellainen olisi mahdollista mutta ilmeisesti logiikan ja paikan lisäksi unessani kusi myös aika. :D

Seuraavaksi olin yllättäen keskustelemassa jossain tyhjässä raflassa James Hetfieldin näköisen maantiedon opettajan kanssa. Tiesin että se opettaja on vakooja ja tarvitsee apuani. Ja minä ilmeisesti autoin sitä jotenkin, mutta tässä vaiheessa uni alkoi mennä todella epäkoherentiksi. Ilmeisesti ne jutut liittyivät tuohon "musiikkivideoon" jotenkin mutta en osaa sanoa miten. Senm tyypin piti paeta suomesta mutta niille alkoi sitten tulla ongelmia ja ne melkein jäi kiinni. Kukaan ei tajunnut osuuttani siihen mitä ne oli tehnyt. Sitten yksi poliisi tajusi että olin osallinen siihen pakoon joittenkin irtirevittyjen lautojen perusteella. Se kuulusteli minua samassa ravintolassa mutta jostain syystä se lähestyi asiaa siltä olettamukselta että minä ja se opettaja oltaisiin oltu homorakastajia vaikka se heti perään totesi että se tyyppi on psykopaatti neitsyt koska sen muna on niin epämuodostunut. WTF. Ajattelin että mikäköhän vitun kilari tuo tyyppi on kun se selostaa vaan tuollaista mutta sitten se kysyi että olenko auttanut sitä vakoilussa. Ja minähän olin. Sitten se sanoin että jos autan sitä ottamaan sen kiinni niin pääsen pälkähästä koska se tyyppi on paha ja hyväöksikäyttää ihmisiä, ilmeisesti useammassa mielessä kuin yhdessä. Se käytti esimerkkinä sitä kun kävin hammaslääkärissä sen omistamalla klinikalla (wtf) ja sitten...

olin Hyvinkään lentokentällä jossa oli menossa jonkin sortin ilmailufestivaali ja siellä oli paljon ihmisiä, erityisesti lippuja jonottavia äijänköriläitä jotka olivat maalanneet ihonsa vaaleansiniseksi. Niillä oli tummella sinisellä Meshuggahin Nothing-albumin kannen näköinen juttu maalattuna kehoon mutta tarkemmin katsottuna se olikin joku kotka tai lohikäärme. Mietin että miksi olin siellä ja tajusin että se hammaslääkäri on siellä. No se kytän ääni selostaa että ne hammaslääkärit ei oikeasti kunnolla tee mitään vaan ne asentaa implantteja ihmisiin vakoilua varten.

Sitten heräsin.

Olipahan taas vitun päätrippi